Benim gönlüm füme içi kahvede kaldı siyah araç geçen istanbulda görmüştüm kırmızı şeritlimi cumartesi akşamı bebek tarafında.32.000km biraz fazla en azından 10k 15k km le altı istiyorum Şu an mavi renk bir araç var 76 ya ancak o renkte pek göstermiyor.Sıfır almak istiyordum Kite blue favori renkim şu an ancak sıfır kalktımı kalkmadımı anlayamadım yokmu bu konuya açıklık getirebilecek? Mini ni tasarla kalkmış internetten.Pardon sonradan gördüm.Demek araç 32.000kmde hiç göstermiyor çok temiz bakılmış maşallah.İçi falan tertemiz duruyor 90.000 benim fazla bi rakam maksimum 80 civarları falan çıkabilirim ikinci elde ancak araç çok dolu sanırsam.Benim için doluluk pek önemli değil alırsam içini komple söktüreceğim.Parçaları alcantra falan kaplatıcam birde recaro koltuk ses sistemine kadar yapmayı düşünüyorum Birde kırmızı var 1.100km de roadster.Mercek farsız ne yazikki sonradan orjinal bi xenon taktırılıyormu?Şu an 2013 ibiza cupra kullanıyorum onuda verip üste ekleyip alıcaz heralde...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi
Çöküş
X
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaklısın doğrusu Eclipse Grey ... Oğuz Füme Ben siyah demişim.. Hadi Oğuz resimden Füme görüyorda Ben nasıl siyah diyorum !!! Koyu renklerde renk körlüğü oluyormu??
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ben yanlış yazdım. Doğru Renk Eclipse Grey içi kahve. Sağlık olsun
Sıfır satış devam diye biliyorum.
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim gönlüm füme içi kahvede kaldı siyah araç geçen istanbulda görmüştüm kırmızı şeritlimi cumartesi akşamı bebek tarafında.32.000km biraz fazla en azından 10k 15k km le altı istiyorum Şuğan mavi renk bir araç var 76 ya ancak o renkte pek göstermiyor.Sıfır almak istiyordum Kite blue favori renkim şuğan ancak sıfır kalktımı kalkmadımı anlayamadım yokmu bu konuya açıklık getirebilecek? Mini ni tasarla kalkmış internetten.Pardon sonradan gördüm.Şuğan gördüm demek araç 32.000kmde hiç göstermiyor çok temiz bakılmış maşallah.İçi falan tertemiz duruyor 90.000 benim fazla bi rakam maks 80 civarları falan çıkabilirim ikinci elde ancak araç çok dolu sanırsam.Benim için doluluk pek önemli değil alırsam içini komple söktürüp.Parçaları alcantra falan kaplatıcam birde recaro koltuk
Yorum Yap
-
Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZello da Kekuti* direksiyonda Mitoti* buluşmaya renk katmış duyumlarıma göre İsko pahalıymış, buluşmanın yıldızı İstanbul Bölge Organizasyon Sorumlusu kısaca İçişleri Bakanı Sayın NDG' ymiş. Fotolar şahkül maşallah süphanallah araçlara.sigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
-
Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZello da Kekuti* direksiyonda Mitoti* buluşmaya renk katmış duyumlarıma göre İsko pahalıymış, buluşmanın yıldızı İstanbul Bölge Organizasyon Sorumlusu kısaca İçişleri Bakanı Sayın NDG' ymiş. Fotolar şahkül maşallah süphanallah araçlara.Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa kanka hadi bir git ya allase sagolasin kepcuk bu ilimli ve yapici sempatik mesajin ve dileklerin icin.
Keske geleydin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
-
Evrim Ergin
-
Evrim Ergin
-
Evrim Ergin