Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Cok guzel gecmis masallah resimlerden belli.Emegi gecen herkesi tebrik ederim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sigpic

Yorum Yap

NDG'ye de Evrim' e de çok teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten harika kareler var buluşmayı tam anlamıyla özetliyor. Diğer arkadaşların fotolarıda şahane. Damakta kaldı tadı valla. Bu arada resimlerin kalitesi buraya atınca mı düşüyür Evrim yoksa sıkıştırıldığı için mi ? Birkaç tane beğendiğim foto varda onu bana mail yolula tam boyutunu paslayabilir misin sana zahmet ?
      sigpic

No It Doesn't Come Off !

insta; mertuzunoglu
      snapchat; mrtuzunoglu

Yorum Yap

buraya bilerek düşük kalitede yolluyorum rahat rahat bakın diye

yoksa poster kalitesinde hepsi

istediklerinizi yollarım tabiki mail olarak..

Yorum Yap

haha tamamdır evrim. Aşşağıya mail adresimle istediklerimi yazıyorum, ekliyorum

mail adresim: [email protected]

IMG_3343.jpgIMG_3361.jpgIMG_3366.jpgIMG_3379.jpg

Teşekkürler kardeşim. NDG Eline sağlık hangi poz için dediğimi biliyosun no.1 photographersın sen haberin yok
          sigpic

No It Doesn't Come Off !

insta; mertuzunoglu
          snapchat; mrtuzunoglu

Yorum Yap

Arkadaşlaaaaaaaaaaar süper bir organizasyon oldu,Bursa ekibine de çooooooook teşekkür ederiz onlar da süper ötesi ağırladılar bizi...en yakın zaman da kendilerini de buraya bekliyoruuuuuz
            Fotoğraflar zaten mükemmel ona diyecek bir şey yok...Her organizasyonumuz gibi bundan da çok keyif aldık en kısa sürede tekrarlanması dileğiyleee...sizleri çooooook seviyorum(bunu tekil yazdım belki Baran bu kadar feminen bir cümleye katılmak istemez:P)

Yorum Yap

böyle ortalık çok karışacak herkes foto isterse imkansız olacak bir düzenleme yapıp döncem... kimse foto istemesin

Yorum Yap

Peki abi saygılar...
                sigpic

No It Doesn't Come Off !

insta; mertuzunoglu
                snapchat; mrtuzunoglu

Yorum Yap

Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  haha tamamdır evrim. Aşşağıya mail adresimle istediklerimi yazıyorum, ekliyorum

mail adresim: [email protected]

[ATTACH]2825[/ATTACH][ATTACH]2826[/ATTACH][ATTACH]2827[/ATTACH][ATTACH]2828[/ATTACH]

Teşekkürler kardeşim. NDG Eline sağlık hangi poz için dediğimi biliyosun no.1 photographersın sen haberin yok

Evrimin asistaniyiz efeeem
                  Her zaman bana bir utu veya bir dumble verin harikalar yaratayim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

NDG asistan olmanla fotolarda en cok gorunen sahis olman arasinda bi baglanti olabilir mi acibaa?

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      NDG asistan olmanla fotolarda en cok gorunen sahis olman arasinda bi baglanti olabilir mi acibaa?

En cok gorunen mi?! Konvoyda bi tene fotom var arkides.. Digerlerini evrimle Cansu calismis

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        En cok gorunen mi?! Konvoyda bi tene fotom var arkides.. Digerlerini evrimle Cansu calismis

Hahahahaha ok kib bye aeo

Yorum Yap

Harika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım Abiler ablalar Füme roadster S araç kimin aracı ? Müşteriyim kendisine

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Harika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım Abiler ablalar Füme roadster S araç kimin aracı ? Müşteriyim kendisine
                            Istanbul 'a gelirken cicek cikolatayla gel o zaman zordur almak bizden kizi mert baslik parasi ister ama benden soylemesi

Yorum Yap

Mert abinin aracı harika ancak ben ona talip değilim ne yazık ki coilover takılınca iyice değişmiş sanat eseri. bursadaki 16 plaka füme renkli roadster kimin onu merak ettim yakın zamanda roadster almayı planlıyorum bende km düşük araç bakıyorum birde güzel renk olması önemli füme düşündüğüm renkler içinde.Konu dışı olacak ama mini ni tasarla internetten kalkmış ? r56 siparişleri durdumu yani sıfır bir roadster siparişi veremiyormuyuz artık birisi bilgilendirirse çok sevinirim.

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bekleriz her zaman senide görmek isteriz aramızda. Füme araç Bursalı arkadaşa ait gerçekten kombinasyonu harika.

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Istanbul 'a gelirken cicek cikolatayla gel o zaman zordur almak bizden kizi mert baslik parasi ister ama benden soylemesi

Ya benim araba füme mi allahını seversen bariz vayt silvır Cabrio dense daha dogru olurdu tabii ki Çikolata çiçekle zaten yumuşamam yeşil çam babasıyım
                                sigpic

No It Doesn't Come Off !

insta; mertuzunoglu
                                snapchat; mrtuzunoglu

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X