Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
NDG'ye de Evrim' e de çok teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten harika kareler var buluşmayı tam anlamıyla özetliyor. Diğer arkadaşların fotolarıda şahane. Damakta kaldı tadı valla. Bu arada resimlerin kalitesi buraya atınca mı düşüyür Evrim yoksa sıkıştırıldığı için mi ? Birkaç tane beğendiğim foto varda onu bana mail yolula tam boyutunu paslayabilir misin sana zahmet ?
Arkadaşlaaaaaaaaaaar süper bir organizasyon oldu,Bursa ekibine de çooooooook teşekkür ederiz onlar da süper ötesi ağırladılar bizi...en yakın zaman da kendilerini de buraya bekliyoruuuuuz
Fotoğraflar zaten mükemmel ona diyecek bir şey yok...Her organizasyonumuz gibi bundan da çok keyif aldık en kısa sürede tekrarlanması dileğiyleee...sizleri çooooook seviyorum(bunu tekil yazdım belki Baran bu kadar feminen bir cümleye katılmak istemez:P)
Harika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım Abiler ablalar Füme roadster S araç kimin aracı ? Müşteriyim kendisine
Harika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım Abiler ablalar Füme roadster S araç kimin aracı ? Müşteriyim kendisine
Istanbul 'a gelirken cicek cikolatayla gel o zaman zordur almak bizden kizi mert baslik parasi ister ama benden soylemesi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert abinin aracı harika ancak ben ona talip değilim ne yazık ki coilover takılınca iyice değişmiş sanat eseri. bursadaki 16 plaka füme renkli roadster kimin onu merak ettim yakın zamanda roadster almayı planlıyorum bende km düşük araç bakıyorum birde güzel renk olması önemli füme düşündüğüm renkler içinde.Konu dışı olacak ama mini ni tasarla internetten kalkmış ? r56 siparişleri durdumu yani sıfır bir roadster siparişi veremiyormuyuz artık birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
Bekleriz her zaman senide görmek isteriz aramızda. Füme araç Bursalı arkadaşa ait gerçekten kombinasyonu harika.
Istanbul 'a gelirken cicek cikolatayla gel o zaman zordur almak bizden kizi mert baslik parasi ister ama benden soylemesi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya benim araba füme mi allahını seversen bariz vayt silvır Cabrio dense daha dogru olurdu tabii ki Çikolata çiçekle zaten yumuşamam yeşil çam babasıyım
Yorum Yap