Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi

Tadi damagimda kaldi diyebilirim hersey herkes mukemmeldi.. Iletisimi kurup guclu dostluklar kurmak gercekten cok guzel bisey.
    Yeni uyelerimizin de katilimlariyla nesemize nese kattik..

Ben bi tesekkur de Kubra hanim ve Esine borcluyum..
    Facebook MINI Turkiye sayfasinda paylastigim banneri gorup foruma uye olurken ufak bi sorun yasamasina ragmen bu sabah ido iskelesine bizden evvel geldiler.. Iste bunlar cok guzel hareketler..

MINI Bursa ekibimizdeki dostlarimiza bizi en iyi bicimde agirladiklari icin tesekkur ediyorum.. En kisa zamanda istanbula bekliyoruz

Ps. Bi tesekkur de BuBu hanimcima yani!!!! Nihayet tanistk!!!!

Ilk fotograflar benden olsun hayde bekliyoorus!!!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eklenen Dosyalar
    sigpic

IT'S TIME

Bunlar da bendekiler

CANSU DENİZ

34 HH 8854

Yorum Yap

O kadar keyif aldim ki Ve bir o kadar da yoruldum, belden asagisi yok sanki

Bursa'ya gittigimize kesinlikle sonuna kadar degdi, Burcu Hanim ve Ozgur Bey'in sabah bize surpriz yapmalari cok guzel baslatti gunu, sonrasinda Bursa ekibimizde tanidigimiz o guzel insanlar sayesinde "konaklamali bile yapsak olurmus" dedim ben kendi kendime Bunu da bir dusunelim NDG

Konvoy keyfi olsun, yemek ziyafetleriyle vakit gecirdigimiz mekanlar olsun programimiz da cok guzel ilerledi, emegi gecen herkese cok tesekkurler

Yorum Yap

Nazlı aferim abim sana. Millet şurdan şuraya gelmeye cekinir yok arabam cok benzin yakar, yok km yapar diye sen maşallah bursaya götürmeye öncülük ettin helal olsun.
        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Nazlı abi bu organızasyon manyağı ve kimse hayır diyemiyor çünkü güzel işler çıkarıyor bütün detaykarı hesaplıyor yaptığı eventlerde tebrikler çocuk sana

Yorum Yap

Gelen, katılan herkese teşekkürler.

* İlk defa arabasız bir organizasyona katıldım Aslında pek yormadı, fena olmuyormuş
            * Ben katılımdan memnunum, sayımız yeterliydi. Gelemeyenler içinde üzgünüm ancak, şehir içi konvoyunda, vapurda vs 5 araba daha olsak biraz sıkıntımız olabilirdi
            * İskender mi köfte mi derken, anladım ki BURSA'nın yemekleri hakkaten pahalıymış (Lezzet 10, ortam 10)
            * İstanbul ekibinde tanımadığım sadece Kırmızı CM'li ailemiz vardı. Onlara katılımları için çok teşekkür ederim. Miniklerine de ayrıca Maşallah Çok tatlılar
            * Zello'yu yaratana kurban
            * Bursa ekibine ne desem az. Adeta Tur rehberi edasıyla herkes İstanbulun hırçın cocuklarını kontrol altında çok güzel tuttular Gittiğimiz yerler, yediğimiz yemekler, ettiğimiz sohbetler çok güzeldi. Gelemeyenler için belirteyim çok güzel bir ekibi kaçırdınız. Bir dahakine yanımızda olun

Buluşma da emeği geçen, katılım gerçekleştiren, Bursa'da bize ev sahipliği yapan herkese çok teşekkürler. Zorlu 2-3 haftamdan sonra, buluşma ilaç gibi geldi. Kafalar dağıldı.

Artık darısı bir sonraki buluşmamıza diyelim. Bir sonraki bombamız yakın zamanda patlayacak. Yer-mekan belli, zamanı kesinleştirince bilgilendirmeyi yapacağız.

Herkese keyifli forumlar, hayırlı haftalar
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bir sonraki organizasyonda umarım bende katılacağım yollarda kar dağ bayır olmadığı sürece RX ile gelirim

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Bir sonraki organizasyonda umarım bende katılacağım yollarda kar dağ bayır olmadığı sürece RX ile gelirim
                başgan ben vtec ile rahatça çıktım uludağ 'a doğru sorun yok yani. gazladıkça arka biraz savurttu ama toplaya toplaya çıktım RX 'in hertürlü gideri var.

Pazar gününe gelecek olursak organizasyon hakkaten ceviz 'di. Bugüne kadar hiçbir konvoy 'da bu kadar keyif almamıştım ben. Gelemeyenler için söylüyorum zello ile uzun yol deneyimi mutlaka yaşanmalıdır, yaşatılmalıdır! Sohbet muhabbet yeme içme derken vakit nasıl geçti anlamadım. Dün 5 dakkada boğduğum iskender hala midede uyuyo Bi de abi bu gece rüyamda köfteci yusuf 'u gördüm, yemek sonrası arkamızdan su döküyodu. Bursa çıkışı gidene kadar köfteci yusuf diye diye bilinçaltımı yerlebir etmişiniz

Son olarak Bursa 'da bizleri karşılayan arkadaşlara A 'dan Z 'ye herşey için tekrar tekrar sonsuz teşekkürler.

Bende telefonla çektiğim fotoları uygun bir zaman paylaşacağım.

Yorum Yap

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Öncelikle Deniz arkadaşımıza başlattığı ve herkesin çok zevk aldığı bu aktivite için kocaman teşekkür...

Bütün iyi dilekler ve mesajlar için herkese çok çok teşekkür...

Sizin gibi çok güzel, neşeli ve iyi insanlarla tanışmak ve birlikte olmak süperdi.. Bir club bu kadar güzel insanlardan kurulur ve inşallah hep beraber devam eder. MINI clubunün olma ayrıcalığı bu olsa gerek
                      Clubün Enerjisi çok yüksek ve pozitif.. Herkes uyum içinde ve bence çok çok güzeldi... Bu club için 80 yaşında olosamda MINI kullanmak isterim.. Her zaman bir minim olsun ki birlikte olalım...

En kısa zamanda yeni etkinlikte buluşma dileğiyle...

Bursadan Sevgiler...

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Nazlı aferim abim sana. Millet şurdan şuraya gelmeye cekinir yok arabam cok benzin yakar, yok km yapar diye sen maşallah bursaya götürmeye öncülük ettin helal olsun.
                        Ali abim ben sadece fikri ortaya atip nabiz yoklamasi yapacaktim, Bursa'daki arkadaslarimizla iletisime gecip birlikte guzel bi calisma yaptik cok guzel bi etkinlik ortaya cikti demekki istek varmis..

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Nazlı abi bu organızasyon manyağı ve kimse hayır diyemiyor çünkü güzel işler çıkarıyor bütün detaykarı hesaplıyor yaptığı eventlerde tebrikler çocuk sana
                        Bi tek ben degil herkesin emegi ile oldu sadece fikri ortaya ativerdim cigerci utandirma beni

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Yer-mekan belli, zamanı kesinleştirince bilgilendirmeyi yapacağız.

Herkese keyifli forumlar, hayırlı haftalar
                        Show yapma len kekuti

Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Öncelikle Deniz arkadaşımıza başlattığı ve herkesin çok zevk aldığı bu aktivite için kocaman teşekkür...

Bütün iyi dilekler ve mesajlar için herkese çok çok teşekkür...

Sizin gibi çok güzel, neşeli ve iyi insanlarla tanışmak ve birlikte olmak süperdi.. Bir club bu kadar güzel insanlardan kurulur ve inşallah hep beraber devam eder. MINI clubunün olma ayrıcalığı bu olsa gerek
                        Clubün Enerjisi çok yüksek ve pozitif.. Herkes uyum içinde ve bence çok çok güzeldi... Bu club için 80 yaşında olosamda MINI kullanmak isterim.. Her zaman bir minim olsun ki birlikte olalım...

En kısa zamanda yeni etkinlikte buluşma dileğiyle...

Bursadan Sevgiler...
                        Iletisime gecerek cok guzel is birligi yaptik Orhan instagramdan denk geldi, Facebooktan size pm attim, Dennis uyemizdi zaten siz arkadasinizi dahil ettiniz.. ilk olmasina ragmen sorunsuz bi bulusmaydi
                        Bundan sonraki bol bol bi araya geliriz diye dusunuyorum en kisa zamanda istanbula bekleniyorsunuz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Arkadaşlar Bursa'dan Murat ben, görüyorum ki organizasyon çok iyi geçmiş, biraz geç haberim oldu foruma bakamamıştım bi süredir.
                          Dennis haber verdi sağolsun ancak bi dahaki organizasyona katılmayı isterim. Üzüldüm cidden
                          06DE1756 R53 Cooper S 2004 (Sold)
                          16GB426 R56 Cooper S 50th Camden Edition 2010

Yorum Yap

[FONT=Comic Sans MS]Herkese merhaba;
                            Arabamı aldığımdan beri onunla geçirdiğim en keyifli gündü, organizasyonda emeği geçen herkese (özellikle beni davet eden Umut Eski'ye) çok ama çok teşekkür ederim.
                            Zello çok keyifliydi, siz dönüş yolundayken dinlemeye devam ettim ve canım çok pis köfte çekti
                            İlk organizasyonda tekrar görüşebilmek dileğimle...
                            Not: Mavi yazı fontu fikrini Tarık'tan çaldım
                            [/FONT]
                            16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

IMG_3343.jpgIMG_3359.jpgIMG_3360.jpgIMG_3375.jpg
                              16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X