Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [FONT=Comic Sans MS]Herkese merhaba;
    Arabamı aldığımdan beri onunla geçirdiğim en keyifli gündü, organizasyonda emeği geçen herkese (özellikle beni davet eden Umut Eski'ye) çok ama çok teşekkür ederim.
    Zello çok keyifliydi, siz dönüş yolundayken dinlemeye devam ettim ve canım çok pis köfte çekti
    İlk organizasyonda tekrar görüşebilmek dileğimle...
    Not: Mavi yazı fontu fikrini Tarık'tan çaldım
    [/FONT]
    Turgay gec saate kadar ayrilmadin bizden, sagolasin. Ben dedim herhalde istanbul a kadar bizi yolcu edip geri donecek bu arada aracini canli canli gordum masallahi var. Renk zaten 10 numara 5 yildiz yalniz o kumandali minik mavi cooper 'i mehmet 'e cok verme foto falan cekmesi icin. Haberin olmaz alir goturur walla dun baktim elinde oyuncakla bizi bile duymuyodu adam heyecandan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Turgay Hosgeldin foruma sen bakma Anila ben onun arabanin pesindeyim alarm falan taktirmis ama o uyurken yurutucem arabasini.

Yorum Yap

Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Turgay Hosgeldin foruma sen bakma Anila ben onun arabanin pesindeyim alarm falan taktirmis ama o uyurken yurutucem arabasini.
        Sanki mesaj sayin yukselsinde title daki acemi pilot yazisi gitsin diye post kasiyosun gibime geldi mehmetdeniz..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

[FONT=Comic Sans MS]Herkese merhaba;
          Arabamı aldığımdan beri onunla geçirdiğim en keyifli gündü, organizasyonda emeği geçen herkese (özellikle beni davet eden Umut Eski'ye) çok ama çok teşekkür ederim.
          Zello çok keyifliydi, siz dönüş yolundayken dinlemeye devam ettim ve canım çok pis köfte çekti
          İlk organizasyonda tekrar görüşebilmek dileğimle...
          Not: Mavi yazı fontu fikrini Tarık'tan çaldım
          [/FONT]
          Bende katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum Turgay. Sen demek Zello yu biliyordun vayy vayyy!!! Bi ben fransız dım herhalde...

Yorum Yap

[ATTACH]2699[/ATTACH][ATTACH]2700[/ATTACH][ATTACH]2701[/ATTACH][ATTACH]2702[/ATTACH]
            fotolar süper..

Yorum Yap

Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bende katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum Turgay. Sen demek Zello yu biliyordun vayy vayyy!!! Bi ben fransız dım herhalde...
              Umut gercekten tam bir misafirperverlik örneği gösterdiniz hersey için tekrar cok tesekkur ederiz, Bursayı herzaman severdim malum kan çekiyor ama sizler daha da sevdirdiniz bize
              . Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik, Zello ile gercekten konvoy harika oluyormus
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Umut gercekten tam bir misafirperverlik örneği gösterdiniz hersey için tekrar cok tesekkur ederiz, Bursayı herzaman severdim malum kan çekiyor ama sizler daha da sevdirdiniz bize
                . Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik, Zello ile gercekten konvoy harika oluyormus
                Ne mutlu bize Kuçak dolusu sevgiler. En kısa zamanda buluşmak üzere... Bu arada Kurdum zelloyuu

Yorum Yap

Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Ne mutlu bize Kuçak dolusu sevgiler. En kısa zamanda buluşmak üzere... Bu arada Kurdum zelloyuu
                  Eveeet kanala davet yolladim sifresi: 19052012

Aksam muhabbetleri oluyor ara ara

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                  X