Şehre girip iskender yiyip ordan FSM bulvarı veya benzer hem geniş hem işlek 1-2 yerden geçip dağa(tee zirveye değil tabi, azcık yükselsek temiz hava alsak yeterli) çıksak yine mangalda sucuğumuzu yesek falan? all-in-one program olur
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/13 -MCTR - Bursa
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Daga cıkısta basık arac sıkıntı olmaz zira full basık s2000 le onurcan bile cıktı , ben de MINIyle cıkmıstım sıkıntı yok, Berna ile istişarelerimiz sonucunda Bursa şehir içinde cok sıkılacagımız ve Uludaga cıkıs hem görsel acıdan hem de vakit gecirmemiz acısından daha zevkli olacagından daha mantıklı dedik, basık araclar sıkıntı yapmasın hazır kar yokken bence MINI lerle tırmanalım derim Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseyler
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaga cıkısta basık arac sıkıntı olmaz zira full basık s2000 le onurcan bile cıktı , ben de MINIyle cıkmıstım sıkıntı yok, Berna ile istişarelerimiz sonucunda Bursa şehir içinde cok sıkılacagımız ve Uludaga cıkıs hem görsel acıdan hem de vakit gecirmemiz acısından daha zevkli olacagından daha mantıklı dedik, basık araclar sıkıntı yapmasın hazır kar yokken bence MINI lerle tırmanalım derim Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseyler
Anıl bir şey desene olm Mert de istiyodu hem ahahah
Yorum Yap
-
Berna
Brnx2 adli uyemiz k.ç dedi bana da sıkılgan dedi banlanmasini ayrica adminimden kendisine iskender yedirilmemesini talep ediyorum saygilar
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaga cıkısta basık arac sıkıntı olmaz zira full basık s2000 le onurcan bile cıktı , ben de MINIyle cıkmıstım sıkıntı yok, Berna ile istişarelerimiz sonucunda Bursa şehir içinde cok sıkılacagımız ve Uludaga cıkıs hem görsel acıdan hem de vakit gecirmemiz acısından daha zevkli olacagından daha mantıklı dedik, basık araclar sıkıntı yapmasın hazır kar yokken bence MINI lerle tırmanalım derim Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseylersigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
-
4eva
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEstafurullah abi Kamuoyunun sesi olmaya çalışıyorum ben
Anıl bir şey desene olm Mert de istiyodu hem ahahah
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizi mi kiricaz yapariz tabi evrimin sesi cikmio bu arada
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhua oki ) bende 1 cm basik Cm var olur mu
Yorum Yap
-
orhan
merhaba yeni üyeyim sansımıza bursalıyım pazar günü beraber olucaz inşallah pazar günü hava acık gösteriyor bundan dolayı bence dağ yoluna çıkma fikri güzel bursa bu tür organizasyonlara alışık değil fsm bulvarından geçersek güzel ilgi görürürz bursada pek fazla trafik sorunu yok sizin dönüş yolunuzda meşhur besyol kebapçısı var evet uludag kebapçısı meşhur ama park sorunu var yani bütün istekleri gerceklestirebiriz
Yorum Yap
-
Berna
Aslı orhan tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhaba yeni üyeyim sansımıza bursalıyım pazar günü beraber olucaz inşallah pazar günü hava acık gösteriyor bundan dolayı bence dağ yoluna çıkma fikri güzel bursa bu tür organizasyonlara alışık değil fsm bulvarından geçersek güzel ilgi görürürz bursada pek fazla trafik sorunu yok sizin dönüş yolunuzda meşhur besyol kebapçısı var evet uludag kebapçısı meşhur ama park sorunu var yani bütün istekleri gerceklestirebiriz
Yorum Yap
-
4eva
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla arkadaslar feribotu kacirmadigimiz sure ben herseye varim
Ama dagda bi sucuk ekmek yeriss hani?! Anil sucuk var isin icinde tav olman lazimdi!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap