Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
evrimin sesi cikmio bu arada

feribotta sucuklu tost yeme planim vardi. Olsun orda da yeriz. Iskender de yeriz. Kofte de
konvoy da eritiriz hepsini nasil olsa
konvoy yaaaa 

derdimize derman olmuş bulunmaktasin
) bende 1 cm basik Cm var olur mu 
(basganim once mal i gorelim
)
evrimin sesi cikmio bu arada
ayrica evrimin bize misket yuvarlamali video cekme sozu var
En basik mal kimdeyse onun araciyla cekecegiz videoyu
Basmadan gelmeyin beyler! 
Kamuoyunun sesi olmaya çalışıyorum ben 
Mert de istiyodu hem ahahah
Cok yemek yiyip cok konvoy yapalim 
Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim
İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseyler 
Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim
İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseyler 
Kamuoyunun sesi olmaya çalışıyorum ben 
Mert de istiyodu hem ahahah

Bir yorum yaz: