Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/13 -MCTR - Bursa

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sizi mi kiricaz yapariz tabi evrimin sesi cikmio bu arada
    abi şimdilik dinliyorum ben

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla arkadaslar feribotu kacirmadigimiz sure ben herseye varim

Ama dagda bi sucuk ekmek yeriss hani?! Anil sucuk var isin icinde tav olman lazimdi!!!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sucuk can dir feribotta sucuklu tost yeme planim vardi. Olsun orda da yeriz. Iskender de yeriz. Kofte de konvoy da eritiriz hepsini nasil olsa konvoy yaaaa

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Valla arkadaslar feribotu kacirmadigimiz sure ben herseye varim

Ama dagda bi sucuk ekmek yeriss hani?! Anil sucuk var isin icinde tav olman lazimdi!!!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı orhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    merhaba yeni üyeyim sansımıza bursalıyım pazar günü beraber olucaz inşallah pazar günü hava acık gösteriyor bundan dolayı bence dağ yoluna çıkma fikri güzel bursa bu tür organizasyonlara alışık değil fsm bulvarından geçersek güzel ilgi görürürz bursada pek fazla trafik sorunu yok sizin dönüş yolunuzda meşhur besyol kebapçısı var evet uludag kebapçısı meşhur ama park sorunu var yani bütün istekleri gerceklestirebiriz
    Hoşgeldin Orhan derdimize derman olmuş bulunmaktasin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    merhaba yeni üyeyim sansımıza bursalıyım pazar günü beraber olucaz inşallah pazar günü hava acık gösteriyor bundan dolayı bence dağ yoluna çıkma fikri güzel bursa bu tür organizasyonlara alışık değil fsm bulvarından geçersek güzel ilgi görürürz bursada pek fazla trafik sorunu yok sizin dönüş yolunuzda meşhur besyol kebapçısı var evet uludag kebapçısı meşhur ama park sorunu var yani bütün istekleri gerceklestirebiriz

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ahua oki ) bende 1 cm basik Cm var olur mu
    Ins cnm ya (basganim once mal i gorelim )

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ahua oki ) bende 1 cm basik Cm var olur mu

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Evrim gopro lara son ayarlarini vermekle mesgul ayrica evrimin bize misket yuvarlamali video cekme sozu var En basik mal kimdeyse onun araciyla cekecegiz videoyu Basmadan gelmeyin beyler!

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Estafurullah abi Kamuoyunun sesi olmaya çalışıyorum ben

Anıl bir şey desene olm Mert de istiyodu hem ahahah
    Iskendercinin onune arabalari dizip iskender de yenmeli, sehirde en az 1 saat turlanmali (pazar gunu neredeyse sabah olacagiz orda, trafik olmaz herhalde), uludag a da cok zirve yapmadan cikilmali, orda da yrnilmeli icilmeli ve herkesin istegi boylece yerine getirilmeli diye dusunuyorum. Ama sehirde uzun soluklu bi konvoy iyi olur be yaw Cok yemek yiyip cok konvoy yapalim

Bir yorum yaz:

• mitoti*
    yanıtladı
    Daga cıkısta basık arac sıkıntı olmaz zira full basık s2000 le onurcan bile cıktı , ben de MINIyle cıkmıstım sıkıntı yok, Berna ile istişarelerimiz sonucunda Bursa şehir içinde cok sıkılacagımız ve Uludaga cıkıs hem görsel acıdan hem de vakit gecirmemiz acısından daha zevkli olacagından daha mantıklı dedik, basık araclar sıkıntı yapmasın hazır kar yokken bence MINI lerle tırmanalım derim Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseyler
    Sayin adminim agzinizdan bal damliyor ben kendin pisir kendin yeci ye de evet i basiyorum madem cikiliyor daga her turlu cikmayi yeglerim ustad

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Brnx2 adli uyemiz k.ç dedi bana da sıkılgan dedi banlanmasini ayrica adminimden kendisine iskender yedirilmemesini talep ediyorum saygilar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ya ben de istiyorum da dur instagramdan bulucam son gittim uludag kebapcısı iseydi o haric heryere giderim

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Daga cıkısta basık arac sıkıntı olmaz zira full basık s2000 le onurcan bile cıktı , ben de MINIyle cıkmıstım sıkıntı yok, Berna ile istişarelerimiz sonucunda Bursa şehir içinde cok sıkılacagımız ve Uludaga cıkıs hem görsel acıdan hem de vakit gecirmemiz acısından daha zevkli olacagından daha mantıklı dedik, basık araclar sıkıntı yapmasın hazır kar yokken bence MINI lerle tırmanalım derim Palaya baktım ama son zamanlarda cok fazla şikayet almıs personle ve yemeklerden bozulanlardan dolayı o yüzden sizi riske etmek istemem olmadı daga cıkısta yol ustunde kendin pisir kendin ye cinsi acık hava biryer bulur girer bakarız nasılsa bütün gün bizim İskender yemek isteyenler varsa da (Tarık yemeden dönmeyecek anladım ben onu ) ona göre yol ustunde bakarız biseyler
    Estafurullah abi Kamuoyunun sesi olmaya çalışıyorum ben

Anıl bir şey desene olm Mert de istiyodu hem ahahah

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X