Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/13 -MCTR - Bursa
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Dağ için kısa tur yapalım dedikAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar, Bursali arkadaslarimizda madem bizleri bekliyor.. Iskender , sehir turu, oturulacak kafe restoran gibi kisimlari onlara birakalim derim.
Herkesin fikirlerine tabiki acigiz ancak ben hala ortada netlesmeyen bir durum var gibi anliyorum. Bizim adimiza NDG ve Bursa ekibi iletisime gecer. Gerekeni yaparlar
Diger turlu karmasa varmis gibi anliyorum.
Benim nacizane fikrim, sehir icinde kalabalik kisimlarda bulunmaktir. Daga cikmayalim yani
off road ekibi deilizki yaw 
Çekirgeden hemen inkaya yakın.. Çok yukarı çıkmamıza bencede gerek yok..
Bir yorum yaz:
-
Tamam cok uygun oldu ben bunu hemen ilk postta paylasiorumAslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster10:15 - 10:30 Arası Özdilekde buluşma. Tanışma - Sohbet Çay, WC vs.,
Sonra Öğle yemeği için Botanik Park. İskender
Yemekten sonra Şehir turu. İstanbul yolu üzerinden Fomara - Heykel - Altıparmak - Çekirge istikametine oradan tırmanış Tarihi Çınar İnkaya köyüne ve mola.
Sonra iniş tekrar çekirge den izmir yolu istikametine Fatih Bulvarı turu oradan tekrar Botanik parkta vedalaşma olabilir.
Gibi??
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
10:15 - 10:30 Arası Özdilekde buluşma. Tanışma - Sohbet Çay, WC vs.,
Sonra Öğle yemeği için Botanik Park. İskender
Yemekten sonra Şehir turu. İstanbul yolu üzerinden Fomara - Heykel - Altıparmak - Çekirge istikametine oradan tırmanış Tarihi Çınar İnkaya köyüne ve mola.
Sonra iniş tekrar çekirge den izmir yolu istikametine Fatih Bulvarı turu oradan tekrar Botanik parkta vedalaşma olabilir.
Gibi??
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar, Bursali arkadaslarimizda madem bizleri bekliyor.. Iskender , sehir turu, oturulacak kafe restoran gibi kisimlari onlara birakalim derim.
Herkesin fikirlerine tabiki acigiz ancak ben hala ortada netlesmeyen bir durum var gibi anliyorum. Bizim adimiza NDG ve Bursa ekibi iletisime gecer. Gerekeni yaparlar
Diger turlu karmasa varmis gibi anliyorum.
Benim nacizane fikrim, sehir icinde kalabalik kisimlarda bulunmaktir. Daga cikmayalim yani
off road ekibi deilizki yaw
Bir yorum yaz:
-
Simdi tek Bi mesajda programi yazarsaniz bende ilk posta editlerim
Bir yorum yaz:
-
Ok Özdileğin orada bulusuruz 1015 gibi yalovadan cıkıcaz tahmini 1115 gibi özdilekte oluruz sanırım. evet cekirge tarafından tırmanırız ondan önce de İskender yeriz. Bence güzel plan.Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİsterseniz Yemekten sonra Şehir Turu yapıp Mudanya Yıldız Tepeye gideriz?? Acemi Pilottan bir öneri
Bir yorum yaz:
-
İsterseniz Yemekten sonra Şehir Turu yapıp Mudanya Yıldız Tepeye gideriz?? Acemi Pilottan bir öneri
Bir yorum yaz:
-
11 gibi Özdilek buluşmasından sonra Botanik parkta Öğlen yemeği için İskender olabilir. Ondan sonra şehrin içinden bir tur atılır Çekirge tarafından tırmanış yapılabilir. Tarihi çınarda (parkı biraz kısıtlı) mola verilebilir.
Bir yorum yaz:
-
Ewet Palabıyık çok kötü.. Yıllardır pis ama yıllardır da iş yapıyor adamlar.. Dağa çıkarken Çekirge tarafından yakın olarak İnkaya Köyünde Tarihi Çınar var. Yemek için mi soruyorsunuz yoksa çay vs. ?
Bir yorum yaz:
-
Daha sonrası için daga tırmanısta nereye gidebiliriz uygun ve temiz olan,Palabıyıgı kontrol ettik ama cok sikayet varmıs hakkında özellikle calısanlar ve hijyen eksikligi yuzunden.Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster13 araç olursa Özdilek de uygun olur diye düşünüyorum. Özdileğin arka park alanı da Pazar günü o saatlerde muhakkak müsait olur.
Bir yorum yaz:
-
Toplam 15 Olduk. Bursa'dan bir arkadaşımız daha katılıyor.
Cooper S Roadster - 2012
Ergün SALCI
Bir yorum yaz:
-
13 araç olursa Özdilek de uygun olur diye düşünüyorum. Özdileğin arka park alanı da Pazar günü o saatlerde muhakkak müsait olur.
Bir yorum yaz:
-
11 araba Istanbul 3araba bursa totalde 14 araba.. Suan gorunenAslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese Selam,
Öncelikle Bursa'mıza hoş geliyorsunuz
Çok aktif olarak forum da yazamasam da okumaya çalışıyorum. Dün Bursa ekibinden Deniz arkadaşımızla telefonla ortak bir görüşmemiz oldu ve Bursa planı için sözleştik. Tabiki Orhan arkadaşımızda bizimle olacaktır.
Öncelikle Toplam kaç araba olacağız?
Bir yorum yaz:
-
Pazar gunu MCTR rozetini takmayan gorursem sticker yapistirmiycam ona gore
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: