Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Save the date 5 ekim 2013

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

kısmetse ordayımm...

Yorum Yap

NDG yaz ordan 2 anadolu az acili :P

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Araba Avrupa'da ben Anadoludayim.. Nerden katilayim
        ben alirim istersen kekut :P
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben ve +1 bir aksililk olmazsa Avrupa'dan katılıcam. Gökhan adminle gelirim

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              ben alirim istersen kekut :P
              Hava guzel olursa Anadoludan katilabilirim, cuma arabayi alip. Ama kotuyse Maslaktan gazlaya gazlaya gitmeyi planliyorum stres atiyorumda cumartesileri apaci gunumdeyim heheheh
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

alen abi ben birkan gelebilirim ona bi el ativersen nasil olucak yani alamayiz diye bisey demezler dimi

GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Hava guzel olursa Anadoludan katilabilirim, cuma arabayi alip. Ama kotuyse Maslaktan gazlaya gazlaya gitmeyi planliyorum stres atiyorumda cumartesileri apaci gunumdeyim heheheh
                  Kerem bende Maslak'tan laıcam arabayı. Maslak'ta yıkatacaksan arabayı beraber gidelim muhabbet olur
                  sigpic

Yorum Yap

Bende bi aksikilik olmazsa cumartesi sabahtan ayn ye gidip oradan katılmayı planlıyorum.

Hatta hava durumuna göre pazar da piste çıkmak istiyorum.
                    sigpic

Yorum Yap

Benim araba gecen hafta Sali'dan beri İskender'deydi simdi konustum tekrar, buyuk ihtimalle yarin aksama yetismeyecek, yetisirse Kozyatagi, yetismezse Cumartesi Zincirlikuyu'dan katilirim

Bu arada Gayrettepe şube cumartesi gunu calisiyor mu bilen var mi? Yoksa Cumartesi sabah yine Selamicesme'ye gitmem lazim, araba trafikten men, onu kaldirtmaliyim basimiza bela olmasin cimartesi gunu

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Benim araba gecen hafta Sali'dan beri İskender'deydi simdi konustum tekrar, buyuk ihtimalle yarin aksama yetismeyecek, yetisirse Kozyatagi, yetismezse Cumartesi Zincirlikuyu'dan katilirim

Bu arada Gayrettepe şube cumartesi gunu calisiyor mu bilen var mi? Yoksa Cumartesi sabah yine Selamicesme'ye gitmem lazim, araba trafikten men, onu kaldirtmaliyim basimiza bela olmasin cimartesi gunu

Ahh cinim abijimm kiyamam sana muhahahahhaahah men edilmis vay bee..
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

benimkide men bisey olmaz ya

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Ahh cinim abijimm kiyamam sana muhahahahhaahah men edilmis vay bee..
                            tatilde degil misin keyfine baksana sen benle ugrasacagina
                            Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            benimkide men bisey olmaz ya

Senin arabayi cok goruyorum ya Sarissa'ya sık geldigimden, men oldugunu biliyordum iyi geziyosun valla o sekilde ben film plaka falan gectim sesten her turlu yakalanirim diye simdi sistem degisikligine gidiyorum mecburen :/

Yorum Yap

boyle gezmeye alistik valla

Yorum Yap

offtopic postları siliyorum muahbbet kısmında devam ederseniz seviniriz
                                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X