Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Save the date 5 ekim 2013

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

programla ilgili bir gelişme var mı?

Yorum Yap

http://coistanbul.com/LetsMini.aspx?ReturnCode=0

Murat abi link e gir formu doldur abi.
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

formu doldurduktan snra herhangi bir onay mesajı gelmedi?

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          gel gel Mr. Mahooo

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
          deniyorum

Yorum Yap

Benide eklermisiniz Kadir79 34 TK

Yorum Yap

Aslı Kadir79 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Merhaba,

elbette ekleriz,

sizi oncelikle tanimakta isteriz, uyelerimiz kisminda sizi, mctr garaj kisminda aracinizi tanitirsaniz cok memnun oluruz, keyifli forumlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Kadir79 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kadir bey asagıdaki linkten formu doldurursanız davetiyeniz adresinize postala
                coistanbul.com/LetsMini.aspx
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bende varım murti mini +1 )))))

Yorum Yap

Formu doldurdum ikinci kişi için birşey gereklimi yoksa davetiye iki kişilik mi bilgi lütfen.

Yorum Yap

formu doldurdum bende
                      su zincirlikuyuda ki bulusma yerini tam anlıyamadım daha acık adres verebilecek varmı

Yorum Yap

bide program belli olaydı iyiydi URL99 sanırım sen fulyada oturuyorsun istersen geçebliriz çok görüyordum aracını orda

Bu arada TAT binası TATLICI Holding'in binası oluyor Zincirlikuyu'ya girişteki yüzyıllardır bitmeyen koyu renkli çok karizmatik bina. Sanırım ISPARK alanı denilen yerde tam onun önündeki Beşiktaş yönüne giderken önündeki boş alan akşamları servisler falan parkediyordu eskiden.
                        En son düzenleyen MCS; 29-09-13, 17:00.
                        [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
                        [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          bide program belli olaydı iyiydi URL99 sanırım sen fulyada oturuyorsun istersen geçebliriz çok görüyordum aracını orda

Bu arada TAT binası TATLICI Holding'in binası oluyor Zincirlikuyu'ya girişteki yüzyıllardır bitmeyen koyu renkli çok karizmatik bina. Sanırım ISPARK alanı denilen yerde tam onun önündeki Beşiktaş yönüne giderken önündeki boş alan akşamları servisler falan parkediyordu eskiden.
                          aynen girisinde TAT Towers yaziyordu diye hatliyorum. Zorlu Center'in tam karsisi, Levent-Besiktas yonunde, Gayrettepe ile E5 Mecidiyekoy sapaklari arasinda kaliyor, fotografla da destekleyelim

083e958687b039046383dbc9ebed9c27_1347366922.jpg

Yorum Yap

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster

atakoyde oturuyorum ama fulyada islerim oluyo ordan goruyorsundur

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              aynen girisinde TAT Towers yaziyordu diye hatliyorum. Zorlu Center'in tam karsisi, Levent-Besiktas yonunde, Gayrettepe ile E5 Mecidiyekoy sapaklari arasinda kaliyor, fotografla da destekleyelim

[ATTACH=CONFIG]2070[/ATTACH]
                              yol tarifi dedigin soyle olur ya oh mis tessekurler fotograf her seyi anlattı

Yorum Yap

NIDA yaz iki kisi daha listeye, yolu buldular... :-)

P.S: tABII biz koylu Izmir'lilere her yol kolay....

WM

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X