programla ilgili bir gelişme var mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Save the date 5 ekim 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergel gel Mr. Mahooo
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Kadir79 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide eklermisiniz Kadir79 34 TK
elbette ekleriz,
sizi oncelikle tanimakta isteriz, uyelerimiz kisminda sizi, mctr garaj kisminda aracinizi tanitirsaniz cok memnun oluruz, keyifli forumlar
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Kadir79 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide eklermisiniz Kadir79 34 TK
coistanbul.com/LetsMini.aspx
Yorum Yap
-
bide program belli olaydı iyiydi URL99 sanırım sen fulyada oturuyorsun istersen geçebliriz çok görüyordum aracını orda
Bu arada TAT binası TATLICI Holding'in binası oluyor Zincirlikuyu'ya girişteki yüzyıllardır bitmeyen koyu renkli çok karizmatik bina. Sanırım ISPARK alanı denilen yerde tam onun önündeki Beşiktaş yönüne giderken önündeki boş alan akşamları servisler falan parkediyordu eskiden.En son düzenleyen MCS; 29-09-13, 17:00.[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbide program belli olaydı iyiydi URL99 sanırım sen fulyada oturuyorsun istersen geçebliriz çok görüyordum aracını orda
Bu arada TAT binası TATLICI Holding'in binası oluyor Zincirlikuyu'ya girişteki yüzyıllardır bitmeyen koyu renkli çok karizmatik bina. Sanırım ISPARK alanı denilen yerde tam onun önündeki Beşiktaş yönüne giderken önündeki boş alan akşamları servisler falan parkediyordu eskiden.
083e958687b039046383dbc9ebed9c27_1347366922.jpg
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbide program belli olaydı iyiydi URL99 sanırım sen fulyada oturuyorsun istersen geçebliriz çok görüyordum aracını orda
Bu arada TAT binası TATLICI Holding'in binası oluyor Zincirlikuyu'ya girişteki yüzyıllardır bitmeyen koyu renkli çok karizmatik bina. Sanırım ISPARK alanı denilen yerde tam onun önündeki Beşiktaş yönüne giderken önündeki boş alan akşamları servisler falan parkediyordu eskiden.
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen girisinde TAT Towers yaziyordu diye hatliyorum. Zorlu Center'in tam karsisi, Levent-Besiktas yonunde, Gayrettepe ile E5 Mecidiyekoy sapaklari arasinda kaliyor, fotografla da destekleyelim
[ATTACH=CONFIG]2070[/ATTACH]
Yorum Yap
Yorum Yap