kısmetse ordayımm...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Save the date 5 ekim 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
4eva
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraba Avrupa'da ben Anadoludayim.. Nerden katilayimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben alirim istersen kekut :P1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHava guzel olursa Anadoludan katilabilirim, cuma arabayi alip. Ama kotuyse Maslaktan gazlaya gazlaya gitmeyi planliyorum stres atiyorumda cumartesileri apaci gunumdeyim hehehehsigpic
Yorum Yap
-
Benim araba gecen hafta Sali'dan beri İskender'deydi simdi konustum tekrar, buyuk ihtimalle yarin aksama yetismeyecek, yetisirse Kozyatagi, yetismezse Cumartesi Zincirlikuyu'dan katilirim
Bu arada Gayrettepe şube cumartesi gunu calisiyor mu bilen var mi? Yoksa Cumartesi sabah yine Selamicesme'ye gitmem lazim, araba trafikten men, onu kaldirtmaliyim basimiza bela olmasin cimartesi gunu
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim araba gecen hafta Sali'dan beri İskender'deydi simdi konustum tekrar, buyuk ihtimalle yarin aksama yetismeyecek, yetisirse Kozyatagi, yetismezse Cumartesi Zincirlikuyu'dan katilirim
Bu arada Gayrettepe şube cumartesi gunu calisiyor mu bilen var mi? Yoksa Cumartesi sabah yine Selamicesme'ye gitmem lazim, araba trafikten men, onu kaldirtmaliyim basimiza bela olmasin cimartesi gunu
Ahh cinim abijimm kiyamam sana muhahahahhaahah men edilmis vay bee..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhh cinim abijimm kiyamam sana muhahahahhaahah men edilmis vay bee..Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap