Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

25/07/13 Istanbul 1.IFTAR Yemegi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Birileri daha çekmiş
    1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
    2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
    3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
    4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
    5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Öncelikle gelen herkese teşekkürler.. Çok güzel, samimi, kaliteli ve seviyeli muhabbet vardı.. Ben çok eğlendim..
      Taaa Avrupa Yakasından buluşma için gelen arkadaşlar, hakkınız ödenmez. İnşallah bir sonraki İftarı Avrupa'da yaparız ve misafirliğinize geliriz

Geceden anektodlar ;
      - Park yeri kolaylığı olabileceğini düşündüğümüz için, sahil yolu tecrübemizden yola çıkarak yine aynı güzergahta biryerin rahat olacağını düşündük. Ancak yanılmışız Otopark problemi için özür diliyorum.
      - Yemek fena değildi. Masamız güzeldi, çatı katı olması dolayısıyla manzarada harikaydı.. Emeğine Sağlık NazoCAN
      - Meguiars'a gidildi sonrasında, Seccop reyis bize masamızı ayarlattı.. Tamamen program dışı toplanıldı sohbete bu kısımda devam edildi..
      - OzanBalta arkadaşımızın Kabriyoyu ıslattık Kesene bereket Ozanım Şimdi Countryman'in satışını ıslatıcaz hehhehhe

Uzun lafın kısası; güzel bir akşamdı. NDG ellerine sağlık. Ben sadece yazışmaları ayarladım Forum üzerinden, esas NDG çalıştı

Aferin KIZ

Seviyorum sizi, bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle..

Kekuti
      Yahu canlar hersey harikaydi, no problem, misti

park yeri icin allah sukur arabalari park edecek yer bulduk son dakika yetistik bundan iyi ne yapilabilir diyorum.

Ayrica ramazan basindan bu yana çeşitli yerlere gittim menu&fiyat olarak en uygunuydu

Kekutim atom karincana kurban,
      NDG ye diyecek bisey yok zati o number one

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Kıskançlığımdan fesatlığımdan karpuz gibi ikiye yarıldım... maşallah güzel bir iftar olmuş

notun dibi :c.tesi olsaydı kaçırmazdım

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          onu biliyoruz, dün çok çınlattım kulağını abi.. Keşke bizle olsaydın

birdahakine
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Yorumlardan resimlerden zaten durum çok net.Fazla söze gerek yok Keyfi olarak gelemeyenler pişman olmuştur mutlaka.

Başrolde ndg ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları da kutluyorum.
            sigpic

Yorum Yap

Cok guzel bir bulusma olmus, eglence tikirinda gitmistir. :-) Cok sevindim.
              Admin'lerim Moderator'lerim cok guzel hareketler bunlar.
              Esas tesekkurler katilan forumdaslara!

P.S: Nida'yi kutlamiyim ben simdi!!! Sisst duymasin. :-)

Wishman

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Gordugum ve duydugum kadariyla cok guzel bir organizasyon olmus. Bende orada olmak isterdim Sayin NDG kankama ve Kekuti Bey'e elinize saglik diyorum

IZM-5655-TCHB
                En kiza zamanda bekliyorumm Gergin kardesim!

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Öncelikle gelen herkese teşekkürler.. Çok güzel, samimi, kaliteli ve seviyeli muhabbet vardı.. Ben çok eğlendim..
                Taaa Avrupa Yakasından buluşma için gelen arkadaşlar, hakkınız ödenmez. İnşallah bir sonraki İftarı Avrupa'da yaparız ve misafirliğinize geliriz

Geceden anektodlar ;
                - Park yeri kolaylığı olabileceğini düşündüğümüz için, sahil yolu tecrübemizden yola çıkarak yine aynı güzergahta biryerin rahat olacağını düşündük. Ancak yanılmışız Otopark problemi için özür diliyorum.
                - Yemek fena değildi. Masamız güzeldi, çatı katı olması dolayısıyla manzarada harikaydı.. Emeğine Sağlık NazoCAN
                - Meguiars'a gidildi sonrasında, Seccop reyis bize masamızı ayarlattı.. Tamamen program dışı toplanıldı sohbete bu kısımda devam edildi..
                - OzanBalta arkadaşımızın Kabriyoyu ıslattık Kesene bereket Ozanım Şimdi Countryman'in satışını ıslatıcaz hehhehhe

Uzun lafın kısası; güzel bir akşamdı. NDG ellerine sağlık. Ben sadece yazışmaları ayarladım Forum üzerinden, esas NDG çalıştı

Aferin KIZ

Seviyorum sizi, bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle..

Kekuti
                Sen demeseydinn girismezdim kekuticim..

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Öncelikle gecen seneden beri bir türlü denk getiremediğimiz İftar programını bir nefeste gayet de güzel bir şekilde ayarlayan önce NDG sonra Kekosuma cok tesekkur ederim, biz kulübü kurarken cok duyduk vay efendim neden MINIsi olmayan üye olamıyormus olsunlarmıs filan diye ama hep anlattık kaliteyi bozmadan uzun yıllar beraber olabilmemiz için bu kural diye ve canım arkadaslarım hepiniz o kadar supersiniz ki bizi bir kez daha haklı cıkardınız kararımızın ne kadar dogru olduguna dair. Cok guzel bir geceydi bize yakısır bir iftar oldu (Park yeri de nazar boncugu olsun) Gelen ve emeği gecen herkese sonsuz tesekkurler NDG Seviyoruz seni Kekoş kıskanma seni de seviyoruz

Alen.
                Thaanx canim bende seni sevioorum

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Yahu canlar hersey harikaydi, no problem, misti

park yeri icin allah sukur arabalari park edecek yer bulduk son dakika yetistik bundan iyi ne yapilabilir diyorum.

Ayrica ramazan basindan bu yana çeşitli yerlere gittim menu&fiyat olarak en uygunuydu

Kekutim atom karincana kurban,
                NDG ye diyecek bisey yok zati o number one

:cool

ps. ama hala arabani acilen satmamiz gerektigini dusunuyorum Shemsy

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kıskançlığımdan fesatlığımdan karpuz gibi ikiye yarıldım... maşallah güzel bir iftar olmuş

Dedim sana gel diye sabaha karsi ucaga bindirirdik seni bugun sana eziyet olurdu

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Yorumlardan resimlerden zaten durum çok net.Fazla söze gerek yok Keyfi olarak gelemeyenler pişman olmuştur mutlaka.

Başrolde ndg ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları da kutluyorum.
                Tesekkur ederim efendim.. bi dahaki sefere aramizda olmanizi diler keyifli haftasonlari dilerim.

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Cok guzel bir bulusma olmus, eglence tikirinda gitmistir. :-) Cok sevindim.
                Admin'lerim Moderator'lerim cok guzel hareketler bunlar.
                Esas tesekkurler katilan forumdaslara!

P.S: Nida'yi kutlamiyim ben simdi!!! Sisst duymasin.

Wishman
                sen telefonda konusurken kutladin zaten eksik olmmaa ihtiyar, yaslansin hatirlamiosun artik kehkehkeh

.
                .
                .
                .
                .
                .
                .

Gelelim otopark mevzusunaaaaa arkadasim gidip j burgerde oyalanacaginizaaaa gelip burada arabalarinizi motorunuzu parkedip bi yerde oturup sohbet etseydiniz boyle olmayacakti en cafcafli saatte birlikte dustunuz suc benim degel der isten siyrilirim. Peeeeeeh!

Bi de alenc dioodu 6.30 sonrasi yanindayim piuuuf..
                En son düzenleyen NDG; 26-07-13, 15:14.
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Cok guzel bir bulusmaydi emegi gecen herkese tesekkurler. Onceki etkinlikte tanisamadigimiz uyelerle de tanistik bir sonrakini iple cekiyoruz

Yorum Yap

Bi sey kafama takildi. Alen Admin'im once JBurger sonra ustune Pisti Kebab mi yedi?

Wishyorumsuz!

Yorum Yap

Bi sey kafama takildi. Alen Admin'im once JBurger sonra ustune Pisti Kebab mi yedi?

Wishyorumsuz!
                      Adam doymuyor, yanaklarinin tombullugunu buna borclu
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Wishyorumsuz!
                        Yok öyle birsey Jburgerde yemek yemedik. Yedigimin hesabını mı tutuyorsunuz anlamadım ya
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Yemedik ama yememek için çok direndik ne yalan söyleyeyim

Yorum Yap

Cok guzeldi ama bu Shemsy'nin evo yavas geldi bana cok hayal kirikligina ugradim

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Cok guzeldi ama bu Shemsy'nin evo yavas geldi bana cok hayal kirikligina ugradim
                              Seni gaza getirmemek icin basmadim desem hem senin arabanda gayet hizli geldi bana

Yorum Yap

Getirdin valla eglenceli oldu

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X