Birileri daha çekmiş
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
25/07/13 Istanbul 1.IFTAR Yemegi
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle gelen herkese teşekkürler.. Çok güzel, samimi, kaliteli ve seviyeli muhabbet vardı.. Ben çok eğlendim..
Taaa Avrupa Yakasından buluşma için gelen arkadaşlar, hakkınız ödenmez. İnşallah bir sonraki İftarı Avrupa'da yaparız ve misafirliğinize geliriz
Geceden anektodlar ;
- Park yeri kolaylığı olabileceğini düşündüğümüz için, sahil yolu tecrübemizden yola çıkarak yine aynı güzergahta biryerin rahat olacağını düşündük. Ancak yanılmışız Otopark problemi için özür diliyorum.
- Yemek fena değildi. Masamız güzeldi, çatı katı olması dolayısıyla manzarada harikaydı.. Emeğine Sağlık NazoCAN
- Meguiars'a gidildi sonrasında, Seccop reyis bize masamızı ayarlattı.. Tamamen program dışı toplanıldı sohbete bu kısımda devam edildi..
- OzanBalta arkadaşımızın Kabriyoyu ıslattık Kesene bereket Ozanım Şimdi Countryman'in satışını ıslatıcaz hehhehhe
Uzun lafın kısası; güzel bir akşamdı. NDG ellerine sağlık. Ben sadece yazışmaları ayarladım Forum üzerinden, esas NDG çalıştı
Aferin KIZ
Seviyorum sizi, bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle..
Kekuti
park yeri icin allah sukur arabalari park edecek yer bulduk son dakika yetistik bundan iyi ne yapilabilir diyorum.
Ayrica ramazan basindan bu yana çeşitli yerlere gittim menu&fiyat olarak en uygunuydu
Kekutim atom karincana kurban,
NDG ye diyecek bisey yok zati o number one
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösternotun dibi :c.tesi olsaydı kaçırmazdım
birdahakine1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGordugum ve duydugum kadariyla cok guzel bir organizasyon olmus. Bende orada olmak isterdim Sayin NDG kankama ve Kekuti Bey'e elinize saglik diyorum
IZM-5655-TCHB
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle gelen herkese teşekkürler.. Çok güzel, samimi, kaliteli ve seviyeli muhabbet vardı.. Ben çok eğlendim..
Taaa Avrupa Yakasından buluşma için gelen arkadaşlar, hakkınız ödenmez. İnşallah bir sonraki İftarı Avrupa'da yaparız ve misafirliğinize geliriz
Geceden anektodlar ;
- Park yeri kolaylığı olabileceğini düşündüğümüz için, sahil yolu tecrübemizden yola çıkarak yine aynı güzergahta biryerin rahat olacağını düşündük. Ancak yanılmışız Otopark problemi için özür diliyorum.
- Yemek fena değildi. Masamız güzeldi, çatı katı olması dolayısıyla manzarada harikaydı.. Emeğine Sağlık NazoCAN
- Meguiars'a gidildi sonrasında, Seccop reyis bize masamızı ayarlattı.. Tamamen program dışı toplanıldı sohbete bu kısımda devam edildi..
- OzanBalta arkadaşımızın Kabriyoyu ıslattık Kesene bereket Ozanım Şimdi Countryman'in satışını ıslatıcaz hehhehhe
Uzun lafın kısası; güzel bir akşamdı. NDG ellerine sağlık. Ben sadece yazışmaları ayarladım Forum üzerinden, esas NDG çalıştı
Aferin KIZ
Seviyorum sizi, bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle..
Kekuti
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle gecen seneden beri bir türlü denk getiremediğimiz İftar programını bir nefeste gayet de güzel bir şekilde ayarlayan önce NDG sonra Kekosuma cok tesekkur ederim, biz kulübü kurarken cok duyduk vay efendim neden MINIsi olmayan üye olamıyormus olsunlarmıs filan diye ama hep anlattık kaliteyi bozmadan uzun yıllar beraber olabilmemiz için bu kural diye ve canım arkadaslarım hepiniz o kadar supersiniz ki bizi bir kez daha haklı cıkardınız kararımızın ne kadar dogru olduguna dair. Cok guzel bir geceydi bize yakısır bir iftar oldu (Park yeri de nazar boncugu olsun) Gelen ve emeği gecen herkese sonsuz tesekkurler NDG Seviyoruz seni Kekoş kıskanma seni de seviyoruz
Alen.
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu canlar hersey harikaydi, no problem, misti
park yeri icin allah sukur arabalari park edecek yer bulduk son dakika yetistik bundan iyi ne yapilabilir diyorum.
Ayrica ramazan basindan bu yana çeşitli yerlere gittim menu&fiyat olarak en uygunuydu
Kekutim atom karincana kurban,
NDG ye diyecek bisey yok zati o number one
ps. ama hala arabani acilen satmamiz gerektigini dusunuyorum Shemsy
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKıskançlığımdan fesatlığımdan karpuz gibi ikiye yarıldım... maşallah güzel bir iftar olmuş
notun dibi :c.tesi olsaydı kaçırmazdım
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYorumlardan resimlerden zaten durum çok net.Fazla söze gerek yok Keyfi olarak gelemeyenler pişman olmuştur mutlaka.
Başrolde ndg ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları da kutluyorum.
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel bir bulusma olmus, eglence tikirinda gitmistir. :-) Cok sevindim.
Admin'lerim Moderator'lerim cok guzel hareketler bunlar.
Esas tesekkurler katilan forumdaslara!
P.S: Nida'yi kutlamiyim ben simdi!!! Sisst duymasin.
Wishman
.
.
.
.
.
.
.
Gelelim otopark mevzusunaaaaa arkadasim gidip j burgerde oyalanacaginizaaaa gelip burada arabalarinizi motorunuzu parkedip bi yerde oturup sohbet etseydiniz boyle olmayacakti en cafcafli saatte birlikte dustunuz suc benim degel der isten siyrilirim. Peeeeeeh!
Bi de alenc dioodu 6.30 sonrasi yanindayim piuuuf..En son düzenleyen NDG; 26-07-13, 15:14.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi sey kafama takildi. Alen Admin'im once JBurger sonra ustune Pisti Kebab mi yedi?
Wishyorumsuz!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi sey kafama takildi. Alen Admin'im once JBurger sonra ustune Pisti Kebab mi yedi?
Wishyorumsuz!
Yorum Yap
-
Berna
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzeldi ama bu Shemsy'nin evo yavas geldi bana cok hayal kirikligina ugradim
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap