Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

25/07/13 Istanbul 1.IFTAR Yemegi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

25/07/13 Istanbul 1.IFTAR Yemegi

Enfes bir iftar yemegi oldu gercekten..
    upuzun bir masada bir arada olmak guzeldi.. OZLEMISIZ birbirimizi..

Basta "Hadi NDG bi iftar yemegi duzenleyelim" diyen Tac'li modum Kekuti'me,verdigi sozde durup planini programini ayarlayip bu gece aramizda olan tum dostlara tesekkuru bir borc bilirim.. ustelik hafta ici olmasina ragmen katilim bence gayet iyiydi..
    bir butunuz ama istanbul MCTR ekibi farkini ortaya koyuyor bulusmalarda yemek bahane sohbet sahane..

simdi gelelim Talha'ya!!!!!
    abicim sen gelemeyerek cok sey kacirdin o yuzden bana satasstin, yasliliktan degil sohbet muhabbetten kopupta foruma girip konu acamadim ne yapayim yani hayret bisey

Buyrunuz fotograflar

o kadar dedim su MINI'ler yan yana park edilsin diye! Vale'yi picaklayacaktim!

Fotograf video ceken varsa lutfen paylassin

Bir sonraki etkinlikte gorusmek uzere!!!
    Artik 2.iftar Bayram'in mekanda insallah!

ps. Gelemeyecegini bildirmeyip gozumu yollardan ayirtmayan arkidesler size de bi sekil yapardim, ama neyse bu seferlik Caniniz sagolsun!
    Bi dahaki organizasyonda bulunmazsaniz wishman usulu halis muhlis falaka var :P heuheuheueh
    En son düzenleyen NDG; 26-07-13, 04:06.
    sigpic

IT'S TIME

Guzeldi evet

Yorum Yap

Tek kelime ile baştan sonra harikaydı, bol kahkaha, bol sohbet ve zaman zaman heyecan Yapım da ve yayında emeği gecenlere ve gelenlere çok teşekkürler

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Tek kelime ile baştan sonra harikaydı, bol kahkaha, bol sohbet ve zaman zaman heyecan Yapım da ve yayında emeği gecenlere ve gelenlere çok teşekkürler
        Shemsy sen gitmeden bi daha bulusalim yahu!!
        Hatta spierreloti falan olabilir (ben hic gitmedim gerci bilmiyorum) oyle guzel bi iftar sonrasi bulusmasi yapabiliriz hani
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

olur ama ramazanda balık istif oluyor =O) altında otopark var belediyenin vale yok efendi gibi parkta ediyosun olabilir bende vakit çok,,, müsait olanlar zaman ayarlasın bende ayak uydurayım

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            olur ama ramazanda balık istif oluyor =O) altında otopark var belediyenin vale yok efendi gibi parkta ediyosun olabilir bende vakit çok,,, müsait olanlar zaman ayarlasın bende ayak uydurayım
            bak bak bana lafatar diyene baaak!?!?!?
            Neeeysee her 10gole 1sut hakki hep tanimisimdir. hihihihihi
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              bak bak bana lafatar diyene baaak!?!?!?
              Neeeysee her 10gole 1sut hakki hep tanimisimdir. hihihihihi
              çok pis üzerime oynuyosun yaa hadi neyse

Yorum Yap

Yemekler cok guzeldi organizasyonda emegi gecen herkese tesekkurker en yakin zamanda tekrarliyalim bunu

Yorum Yap

Gordugum ve duydugum kadariyla cok guzel bir organizasyon olmus. Bende orada olmak isterdim Sayin NDG kankama ve Kekuti Bey'e elinize saglik diyorum

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Öncelikle gelen herkese teşekkürler.. Çok güzel, samimi, kaliteli ve seviyeli muhabbet vardı.. Ben çok eğlendim..
                    Taaa Avrupa Yakasından buluşma için gelen arkadaşlar, hakkınız ödenmez. İnşallah bir sonraki İftarı Avrupa'da yaparız ve misafirliğinize geliriz

Geceden anektodlar ;
                    - Park yeri kolaylığı olabileceğini düşündüğümüz için, sahil yolu tecrübemizden yola çıkarak yine aynı güzergahta biryerin rahat olacağını düşündük. Ancak yanılmışız Otopark problemi için özür diliyorum.
                    - Yemek fena değildi. Masamız güzeldi, çatı katı olması dolayısıyla manzarada harikaydı.. Emeğine Sağlık NazoCAN
                    - Meguiars'a gidildi sonrasında, Seccop reyis bize masamızı ayarlattı.. Tamamen program dışı toplanıldı sohbete bu kısımda devam edildi..
                    - OzanBalta arkadaşımızın Kabriyoyu ıslattık Kesene bereket Ozanım Şimdi Countryman'in satışını ıslatıcaz hehhehhe

Uzun lafın kısası; güzel bir akşamdı. NDG ellerine sağlık. Ben sadece yazışmaları ayarladım Forum üzerinden, esas NDG çalıştı

Aferin KIZ

Seviyorum sizi, bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle..

Kekuti
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ndg az daha kalsak piştide valeler zaten yanyana getireceklerdi arabaları hepsini biyerlere çektiler Güzel akşamdı hatta ilerleyen saatler dahada güzel geçmiştir bol tekrar gerektirir bence
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Cidden çok güzel bir akşamdı. Katılan herkese teşekkürler.

Yeni üyelerimiz ile de tanışmış olduk, keyifli arabaları var hepsinin

Araba ile katılmak istemiyorum demiştim, takas olayı yan yatınca vazgeçip arabayla gelmek istedim, bu seferde o bana küsmüş ufak bir pürüzle karşılaştık arabasız geldim ama olsun EVO yaşamış olduk gayette keyifli oldu. Bunun için ayrıca teşekkürler Shemsy

Sırf Kerem ben araba alınca ''ıslatalım panpa'' demesin diye, evet evet aklınıza gelen ilk şey doğru, #blackout devam karanlık gecelerde

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Sırf Kerem ben araba alınca ''ıslatalım panpa'' demesin diye, evet evet aklınıza gelen ilk şey doğru, #blackout devam karanlık gecelerde
                          olm biz arabayı ıslatıcaz diye, bana Papermoon kitlediler hahahaha
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Guzeldi evet

Veletler poz vermiş
                            1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                            2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                            3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                            4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                            5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Öncelikle gecen seneden beri bir türlü denk getiremediğimiz İftar programını bir nefeste gayet de güzel bir şekilde ayarlayan önce NDG sonra Kekosuma cok tesekkur ederim, biz kulübü kurarken cok duyduk vay efendim neden MINIsi olmayan üye olamıyormus olsunlarmıs filan diye ama hep anlattık kaliteyi bozmadan uzun yıllar beraber olabilmemiz için bu kural diye ve canım arkadaslarım hepiniz o kadar supersiniz ki bizi bir kez daha haklı cıkardınız kararımızın ne kadar dogru olduguna dair. Cok guzel bir geceydi bize yakısır bir iftar oldu (Park yeri de nazar boncugu olsun) Gelen ve emeği gecen herkese sonsuz tesekkurler NDG Seviyoruz seni Kekoş kıskanma seni de seviyoruz :P
                              Alen.
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X