Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerak ettiğim bir konu var pistte minilerle esp yi kapatıyormusunuz?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
ben dsc acık kullandım arabayı cok frenliyor ama zaten arabada fren yoktu benim bir de dsc yi kapatsam tam olurdu 34 AS plakalı GP ile beraber tamamladık yarısı acıkcası Ozgün ve Alpere cok tesekkur ederim arabam gercekten de yuruyormus onu gordum sonucta R56 veya 53 ile kıyaslamayın arabamı 1500kg ve 4 ceker musade edin o kadar da yavas olsun videoları uploada koydum yarın da iş yerinde devam ederim sabaha kadar bitmezse.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
@haktan konusma bicimin bi admin icin hos degil.ustelik karsindaki bir Bayan uye..
@Nazli bu forumun yonetici ve temsilcisi olarak kalkipta emegimi gecirdigim (herhangi) bir seye laf soylenirse cinsiyet ayirt etmem konusurum. Burda sahsima da beni hic tanimayan insanlar karakterime laf soylerken, efendi gibi konusup yanlis anlasildigimi ve niyetimi gosterdim (ki beni taniyan insanlar bu duruma sasirip, benim yerimde olsalardi ban'lardik dediler)..
Gamze kendince burdaki tum uyelere laf soylerken sorun olmuyor da ben bir kisiye "kafasi basmiyor herhalde" deyince mi yakisikligini ariyorsun??
Bunun disinda, senden yasca ve tecrubece buyuk oldugumu dusunurek, bu forumda belkide konusma tarzi ve tavirlar konusunda en sikintili insanlardan birisisin. Bu konuda da "cevap yazan" arkadaslarimdan destek aldigimi dusunurken sen beni tenkit etme hakkini kendinde nasil goruyorsun?
Forumdan bir buyugume sozum vardi, seninle ilgili.. Bir daha bu sekilde tavir, davranis, konusma yasarsak uyeligini de-aktif hale getirecegim. Bilgin olsun..
Birsey soylemek istersen de ozelden yazabilirsin.
Diger arkadaslarimdan da bu topicte boyle bir konusmaya yer vermek zorunda kaldigim icin tekrar ozur dilerim..
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Sevgili arkdaslar MINI Club TURKIYE üyelerininin buyuk cogunlugu su anda Akaretler yokusunda oldugundan yazamıyor biz de kulüp kuralları gereği ve gereksiz polemik olmaması amacıyla siyasi veya taraf olunabilecek seyleri paylasmıyoruz. Ne Mutlu Turkum Diyene, Ne Mutlu Ataturkcuyum diyene diyorum ve bu yazımın altına kesinlikle bir cevap yazmamanızı rica ediyorum. Pist konusu decam etsin..
Yorum Yap
-
Mükemmel bir gündü... Güzel keyif aldık stresimizi attık Balatalarımız bitti Alen abi ama olsun bir balata gider bir balata gelir Seansın ilk başında olayı yanlış anlayıp birbiriyle yarışma girişiminde bulunan insanlar biraz tat kaçırsa da kazadan sonra herkes asıl amacı anladı. İşte ondan sonrası çok keyifli oldu. Aramızdan değil ama kaza yapan arkadaşa buradan geçmiş olsunlarımı iletiyorum...
Gamze, Evet yazıp çizmedik. Klavye delikanlılığı yapmadık. 2 gün önce Taksimde, dün akşamda beşiktaşta biber gazı yedik Baran da Cem de Alen abi de Aren de pistte de beraberdik (Aren i pistte görmedim ya da denk gelmedik)...Takip ettiğim kadarıyla bu kadar kişiyi 2 gündür gaz yerken görüyorum, duyuyorum...Gördüğün gibi tepkimizi klavyeden değil olayların mezbahından vermişiz...Önceden hazırlayıpta aldığımız pist organizasyonuna da vatani olarak elimizden geleni yapmış olarak stress amaçlı geldik tozumuzu attık...Biber gazı çok lezzetliydi yine yeriz bu akşamda gidecektim Buğranın babannesi vefat ettiği için gidemedim. Biber gazını göğsümü gere gere yerim ama senin bu çıkışını burada piste çıkan biri olarak yiyemem kusura bakma. Kardeşlik başka bu tarz bir tepki başka... Klavyeden atıp tutmakla memleket kurtulmuyor. İyiki buradan birşey yazmamışım, İyiki buradan birşey yazmamışlarEn son düzenleyen Levent; 03-06-13, 03:04.
Yorum Yap
-
Ağalar beyler yaş farkını cinsiyet farkını bir yere bırakın !!!!
Genç arkadaşlarımızın bazı hezeyan ları olabilir üstelemeyin.Burası özgür bir ülke bırakın onlarda yaşamın gerçeklerini er geç öğrenecekler kanları şu anda deli akıyor.
Herkez istediği gibi eylemini protestosunu yapsın zaten bizler de bunu savunuyoruz onun için bu foruma siyaset bilmem ne öle yapın böle yapın muhabbeti sokmayın yazık olur
Yorum Yap
Yorum Yap