Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterinan pistte gitmek ne kdr önemliyse durmak da o kadar önemli.Frene her virajda 1-2 sny geç bassam zaten süper süre çıkar.Ama şunu da belirtiym mininin frenleri gerçekten iyi.Pistte bir kere bile abs devreye girmedi.Sanrım bu JCW bodykit ile önden disklere doğru giden kanal iyi soğutuyor.
Yorum Yap
-
Aslı EMRE TURGUT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde iki kirmizi mini oradaydik fakat g grubuna kaydimiz alinmis beraber cikamdik bir dahaki sefere cikma umidiyle
Yorum Yap
-
IstanbulPark'a ilk giren MINI benim MINI'm olsun istemistim hep ama dostlarima nasip olmasina da cok sevindim kazasiz belasiz atlatmis olmaniz da ayrica sevindirici. Direksiyonunuza saglik
Talha naptin sen yaa? Quattro'ya bari virajda yapmasaydin bunu )
Alen, teknik ekibinin yetersizligi yillar oncesinin Ferrari Pit ekibini hatirlatti bana ) bir dahaki sefere lutfen tum kontroller yapilsin da meshuuuurrr Admin All4'u nasil gidiyor gorelim
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIstanbulPark'a ilk giren MINI benim MINI'm olsun istemistim hep ama dostlarima nasip olmasina da cok sevindim kazasiz belasiz atlatmis olmaniz da ayrica sevindirici. Direksiyonunuza saglik
Talha naptin sen yaa? Quattro'ya bari virajda yapmasaydin bunu )
Alen, teknik ekibinin yetersizligi yillar oncesinin Ferrari Pit ekibini hatirlatti bana ) bir dahaki sefere lutfen tum kontroller yapilsin da meshuuuurrr Admin All4'u nasil gidiyor gorelim
via Tapatalk 4
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Pist sonrası yanan frenlerimizi degistirdik bugun
IMG_6889.jpg
IMG_6890.jpg
IMG_6896.jpg
IMG_6898.jpg
IMG_6899.jpg
IMG_6900.jpg
IMG_6901.jpg
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterQuattro fena ya.balina gibi duruyo ama yolda denk gelirseniz hafife almayin. 4.2 motor cok acimasiz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yine de 4.2 Quattro tabi
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi ikincş video ne oldu ? Ayrıca leventte video cekmıstı eklemedı hala
http://youtu.be/AGx8SQK0wP4
9:22 de ekrana dikkat
Yorum Yap
Yorum Yap