Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

aren valla tamam dedim ama benimde 3te sinavim varmis uzgunum cikiyorum giremeden

Yorum Yap

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) Haluk

6) G. Evran

7) MIKAIL

8) ScoopeR53

9) Agent

10) EMRE TURGUT

11) Serkan Demir

12)Ahmet Türkgenç

13) Murti mini

14)ALEN C.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) ALEN C.

6) G. Evran

7) MIKAIL

8) ScoopeR53

9) Agent

10) EMRE TURGUT

11) Serkan Demir

12)Ahmet Türkgenç

13) Murti mini

14) ????

liste günceli

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) ALEN C.

6) G. Evran

7) MIKAIL

8) ScoopeR53

9) Agent

10) EMRE TURGUT

11) Serkan Demir

12)Ahmet Türkgenç

13) Murti mini

14) ????

liste günceli
          Aren bnide yaz bnde gelirim

Yorum Yap

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) ALEN C.

6) G. Evran

7) MIKAIL

8) ScoopeR53

9) Agent

10) EMRE TURGUT

11) Serkan Demir

12)Ahmet Türkgenç

13) Murti mini

14) bayj

15)?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

ben bu pist uğruna 19 undaki buluşmaya gelemedim, öncelikle özür diliyorum bu husustan dolayı ama tekrarı olacağını bilseydim gitmeyebilirdim
              neyse konuya gelelim, nispeten tecrubeli olarak en başta diyeceğim muhakkak arabanızı kontrol edin, bitik frenler ile sakın çıkmayın hem zevk alamazsınız hem de disklerinizi de yersiniz boş yere masrafınız katlanır.. ayrıca limitleri zorlarsanız gerçekten lastiklere fazla yük biniyor temkinli olmak lazım..
              transponder kiralamazsanız zamanınız ölçülmez ama gerek video kaydı gerek kronometre yardımı ile aşağı yukarı zamanınızı görebilirsiniz.. transponder kirası seans başına 120 lira, ben pek tavsiye etmem, anlık olarak öğrenemiyorsunuz zaten..
              kaza durumunda mesuliyet sizindir ama gerçekten kaza yapması çok zor bir yer, her tarafta kaçış alanları, bolca boşluklar kum alanlar var.. zaten bizim arabalara göre çok çok fazla bir pist yani limitlerini zaten göremezsiniz istesenizde onun için içiniz rahat olsun
              fiyat olarak çok çok uygun, izmit körfezdeki organizasyonlar ortalama 350 liradan oluyor ve pistte geçirdiğiniz toplam süre aynı.. isterseniz burda 2 seans bile çıkabilirsiniz..
              seanslar katılım listesinde belirtilen araçların gücüne göre yapıldı ilk organizasyonda ama bize özel bir durum olduğu için ne şekilde olur bilemiyorum.. ama saatinin bize çok bağlı olabileceğini sanmıyorum..
              kask kullanımı zorunlu ama isteyen pistten kiralayabilir.. seans ve adam başı 20 lira, araçlarda 2 kişi çıkabiliyorsunuz dilerseniz..
              herkese muhakkak tavsiye ederim, hızlı veya yavaş araba çok mühim değil sonuçta arabanızın limitlerini göreceksiniz tanıyacaksınız ve istanbul park gibi bir yere çıkma şansını bu paraya yakalayacaksınız..

genel bilgi almak ve kuralları okumak için alttaki linkten bakabilirsiniz, isterseniz katılım formu da doldurabilirsiniz ama hemen doldurmayın isterseniz, beraber çıkılması için ayrı bir durum olucak olabilir..

http://www.intercitypark.com/etkinli...-pist-gunleri/

arabayı satma durumum var ama duruyor olursa bende orda olurum inşallah pek kaçıracağımı sanmıyorum

Yorum Yap

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) ALEN C.

6) G. Evran

7) MIKAIL

8) ScoopeR53

9) Agent

10) EMRE TURGUT

11) Serkan Demir

12)Ahmet Türkgenç

13) Murti mini

14) bayj

15)ccs serkan

16)?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Paylaşımıniçin teşekkürler....

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    ben bu pist uğruna 19 undaki buluşmaya gelemedim, öncelikle özür diliyorum bu husustan dolayı ama tekrarı olacağını bilseydim gitmeyebilirdim
                    neyse konuya gelelim, nispeten tecrubeli olarak en başta diyeceğim muhakkak arabanızı kontrol edin, bitik frenler ile sakın çıkmayın hem zevk alamazsınız hem de disklerinizi de yersiniz boş yere masrafınız katlanır.. ayrıca limitleri zorlarsanız gerçekten lastiklere fazla yük biniyor temkinli olmak lazım..
                    transponder kiralamazsanız zamanınız ölçülmez ama gerek video kaydı gerek kronometre yardımı ile aşağı yukarı zamanınızı görebilirsiniz.. transponder kirası seans başına 120 lira, ben pek tavsiye etmem, anlık olarak öğrenemiyorsunuz zaten..
                    kaza durumunda mesuliyet sizindir ama gerçekten kaza yapması çok zor bir yer, her tarafta kaçış alanları, bolca boşluklar kum alanlar var.. zaten bizim arabalara göre çok çok fazla bir pist yani limitlerini zaten göremezsiniz istesenizde onun için içiniz rahat olsun
                    fiyat olarak çok çok uygun, izmit körfezdeki organizasyonlar ortalama 350 liradan oluyor ve pistte geçirdiğiniz toplam süre aynı.. isterseniz burda 2 seans bile çıkabilirsiniz..
                    seanslar katılım listesinde belirtilen araçların gücüne göre yapıldı ilk organizasyonda ama bize özel bir durum olduğu için ne şekilde olur bilemiyorum.. ama saatinin bize çok bağlı olabileceğini sanmıyorum..
                    kask kullanımı zorunlu ama isteyen pistten kiralayabilir.. seans ve adam başı 20 lira, araçlarda 2 kişi çıkabiliyorsunuz dilerseniz..
                    herkese muhakkak tavsiye ederim, hızlı veya yavaş araba çok mühim değil sonuçta arabanızın limitlerini göreceksiniz tanıyacaksınız ve istanbul park gibi bir yere çıkma şansını bu paraya yakalayacaksınız..

genel bilgi almak ve kuralları okumak için alttaki linkten bakabilirsiniz, isterseniz katılım formu da doldurabilirsiniz ama hemen doldurmayın isterseniz, beraber çıkılması için ayrı bir durum olucak olabilir..

http://www.intercitypark.com/etkinli...-pist-gunleri/

arabayı satma durumum var ama duruyor olursa bende orda olurum inşallah pek kaçıracağımı sanmıyorum
                    Yekta kankama ilaveten piste girmeden önce yağ değişim zamanı gelmiş arkadaşlar kesinlikle değiştirsin çünkü piste yağ inanılmaz sıcaklıklara çıkıyor.en azından benim arabamda öle oldu ve tek seans bence yeterli ikinci seansda lastik namına hiç bişey kalmayabilir zemin gerçekten çok kuvvetli )

Yorum Yap

illa oil cooler alcaz demi
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

ben oil cooler 2 gündür bakıyorum bile Maslakta filan satan var mı?
                        sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          ben oil cooler 2 gündür bakıyorum bile Maslakta filan satan var mı?
                          R56da o problem yok
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Arabam ne yazikki yetismiyor. Yoksa kacirilmayacak firsat..

2.(Tapatalk + Note)
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              R56da o problem yok
                              süper o zmn.Bide şu soriym.Ciddi ciddi merak ediyorum.

Methanol deposuna buz ile yarıya kadar doldursam zararı olurmu? Methanol ile birleşen buz sıkıntı yapar mı?

2. olarakda intercoolera sporcuların yaralanmalarda kullandıkları soğutucu spreyden sıksam hemen pistten önce faydası veya zararı olurmu?

Konu pist ile ilgili olduğundan burda soriym dedim
                              sigpic

Yorum Yap

İntercooleri catlatmaya ugrasiyorsun bence ecufast konusunda sor bunu )

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X