Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
ScoopeR53
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstersüper o zmn.Bide şu soriym.Ciddi ciddi merak ediyorum.
Methanol deposuna buz ile yarıya kadar doldursam zararı olurmu? Methanol ile birleşen buz sıkıntı yapar mı?
2. olarakda intercoolera sporcuların yaralanmalarda kullandıkları soğutucu spreyden sıksam hemen pistten önce faydası veya zararı olurmu?
Konu pist ile ilgili olduğundan burda soriym dedim
spreyin de etkisi çok kısa sürecektir sen piste çıkana kadar tekrar ısınır yani ama cooler soğutmak için nos veya co2 kitleri var onlara bakabilirsin talha istiyosan
yağ olarak da motul 15-50 tavsiye ederim 110 dereceleri geçmedi bende.. 130+ görürseniz sakin olmak gerek yağ özelliğini kaybetmeye başlıyor
Yorum Yap
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösternormalde kit zaten su ile karıştırılarak kullanılabilir, buz ile de bir sakınca olacağını sanmıyorum ama senin ayarın saf meth ile yapıldıysa bence karıştırma hiç..
spreyin de etkisi çok kısa sürecektir sen piste çıkana kadar tekrar ısınır yani ama cooler soğutmak için nos veya co2 kitleri var onlara bakabilirsin talha istiyosan
yağ olarak da motul 15-50 tavsiye ederim 110 dereceleri geçmedi bende.. 130+ görürseniz sakin olmak gerek yağ özelliğini kaybetmeye başlıyorsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstertechturkeyde de 2 haziran pist organizasyonu başlığı açıldı? Ben oraya da ismimi yazdırdım.Sanırım aynı çatı altındaki organizasyonlar zaten.Her ikisi de Özgüne bağlı.
Yorum Yap
-
Ben 19 daki girdim kesin gidin arkadaslar gelemicem ayın 2deki yurtdışındayim.
Oil cooler konusu için varsa alın bence Bende var ve farkı gördüm tavsiye ederim 115 en fazla arabayı hiç soğutmadan hava 32 derece, şimdi daha sicak olacak tahmin ediyorum dikkat edin. Motul 15-50 kulaniyorum.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ydeeeee-2.html
evvet beyler ön ayak oldun umarım sizin seanslarınız güzel olur lütfen burayı okuyunuz
isimlaerinizi yazıdırınız Tesekkür ederükkk
Yorum Yap
Yorum Yap