Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R56da o problem yok
    Keremcim artık sende r53 cüsün ) egt canavarı diyebiliriz

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      süper o zmn.Bide şu soriym.Ciddi ciddi merak ediyorum.

Methanol deposuna buz ile yarıya kadar doldursam zararı olurmu? Methanol ile birleşen buz sıkıntı yapar mı?

2. olarakda intercoolera sporcuların yaralanmalarda kullandıkları soğutucu spreyden sıksam hemen pistten önce faydası veya zararı olurmu?

Konu pist ile ilgili olduğundan burda soriym dedim
      normalde kit zaten su ile karıştırılarak kullanılabilir, buz ile de bir sakınca olacağını sanmıyorum ama senin ayarın saf meth ile yapıldıysa bence karıştırma hiç..
      spreyin de etkisi çok kısa sürecektir sen piste çıkana kadar tekrar ısınır yani ama cooler soğutmak için nos veya co2 kitleri var onlara bakabilirsin talha istiyosan

yağ olarak da motul 15-50 tavsiye ederim 110 dereceleri geçmedi bende.. 130+ görürseniz sakin olmak gerek yağ özelliğini kaybetmeye başlıyor

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        normalde kit zaten su ile karıştırılarak kullanılabilir, buz ile de bir sakınca olacağını sanmıyorum ama senin ayarın saf meth ile yapıldıysa bence karıştırma hiç..
        spreyin de etkisi çok kısa sürecektir sen piste çıkana kadar tekrar ısınır yani ama cooler soğutmak için nos veya co2 kitleri var onlara bakabilirsin talha istiyosan

yağ olarak da motul 15-50 tavsiye ederim 110 dereceleri geçmedi bende.. 130+ görürseniz sakin olmak gerek yağ özelliğini kaybetmeye başlıyor
        Teşekkürler
        sigpic

Yorum Yap

Arkadaşlar etkinlik kaçta olacaktır, ne kadar sürecektir?

Detaylı bir bilgilendirme ne zaman gelir?
          Volkan USER
          34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Kisi sayimiz netlesirse hafta ici havaleleri yaptiktan sonra netlesecektir

Yorum Yap

kaç kişi olmamız gerekiyor toplam?
              [CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]

Yorum Yap

techturkeyde de 2 haziran pist organizasyonu başlığı açıldı? Ben oraya da ismimi yazdırdım.Sanırım aynı çatı altındaki organizasyonlar zaten.Her ikisi de Özgüne bağlı.
                sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  techturkeyde de 2 haziran pist organizasyonu başlığı açıldı? Ben oraya da ismimi yazdırdım.Sanırım aynı çatı altındaki organizasyonlar zaten.Her ikisi de Özgüne bağlı.
                  Talha iki tarafa da ismini yazdırırsan 2 ayrı arabaymıs gibi olur kafa karıstırırsın bilgine.
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben 19 daki girdim kesin gidin arkadaslar gelemicem ayın 2deki yurtdışındayim.

Oil cooler konusu için varsa alın bence Bende var ve farkı gördüm tavsiye ederim 115 en fazla arabayı hiç soğutmadan hava 32 derece, şimdi daha sicak olacak tahmin ediyorum dikkat edin. Motul 15-50 kulaniyorum.
                    RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

http://www.techturkey.com/forum/sohb...ydeeeee-2.html

evvet beyler ön ayak oldun umarım sizin seanslarınız güzel olur lütfen burayı okuyunuz

isimlaerinizi yazıdırınız Tesekkür ederükkk

Yorum Yap

yağınızı değiştirinn 15-50 Motul sıkıntı yasamasssınız yasasanız bile daha az

Yorum Yap

Bir aksilik olmazsa bende geliyorum, tt' den dahil oldum...
                          Orada gorusmek uzere

Yorum Yap

Benide ekleyin listeye. Bir gazımızı atalım... ( Kendi çapımızda )

Yorum Yap

Katılırım benide ekleyin 120 TL mis
                              www.omeronurates.com

Yorum Yap

108 TL katılım

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X