Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar cumartesi günü ve dün site sponsorumuz Özgün ile görüştüm ,

2 Haziranda düzenlenecek İstanbul park pist günlerinde bizler için kendi sitesinin aynı fiyat tarifesi üzerinden bizleride organizasyona dahil edebileceğini söyledi bu jesti için kendisine teşekkür ederim,

25 araç çıkarabilir isek sadece mini cooperlar olarak çıkabileceğiz bence 25 araç bizlerden çıkması lazım

muhtemel bir liste yapalım fiyat uygun oluyor geçen sefer 120 TL 5 turdu sanırım dakika tur ve fiyat bilgisini Özgünden beklemedeyim evet görelim elleri
    Yok mu arttıran rehberde kim varsa whatsapp tan yağdım şu an

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) Batubility

6) Haluk

7) G. Evran

8) MIKAIL

9) ScoopeR53

10) Agent

11) EMRE TURGUT

12) Serkan Demir

13)?????
    Gergin Liste Gunceli.

Yorum Yap

Kardeşim selam beni de listeye ekle 2 haziranda görüşmek üzere

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Wishman gene yapacağını yaptın Normal cooperda en çok sevdiğim r50 dir r53 alabiliyoken r50 aldım bu benim tercihim, tercih etmemin nedeni ise klasik gibi durmasıdır ancak r53 te klasiği sonradan spora çevirmiş gibi duruyo ve benim göz zevkime hitap etmiyo, almama bile gerek yok aslında bende S jantı var zaten, bir kaput, bir egzoz, birde JCW body kit takıp çevirmeyi bilmiyomuyum veya direk r53 almayı ama bu benim kendi zevkim bazı arkadaşlar küçümsedi bunu o yüzden yazdım tenzih ederim üstünüze alınmayın. Bende R56 s almak için satmaya karar verdim zaten hayırlısıysa tabi
        Kim küçümsedi bilmiyorum ama ayıp etmiş. Biz burada Mini tutkunları olarak varız. Bu tutkumuzun getirdiği dostluklarında kanıtıyız. Böyle birşey mümkün değil. R50 R53 R56 R6785656 hiç farketmez... Biz içimizde kuracağımız dostluk için buradayız. Belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş siz ile bir başkası arasında. Sakın böyle düşünmeyin

Aren gerekli açıklamayı yapar zaten ama ben bildiğim kadarıyla açıklayayım Aren daha sonra yanlışlarımı düzeltir. 25 araç olarak piste çıkılacak. Araya 5 - 10 saniye girecek şekilde araçlar piste sokulacak. pistte kasko işlemiyor. Ve pist ile ilgili birşeye zarar verilirse ( Bariyer gibi ) siz karşılıyorsunuz. Eğer niyetiniz varsa çıkın. R50 R53 ne farkeder yahu. Kendi aramızda yarışmıyoruz sonuçta zevkine gazlamak için çıkıyoruz. En son siz çıkarsınız yarı tempolu kullanıp arkanızdan gelene sağa çekilip yol verirsiniz olur biter
        Ama dediğim gibi küçümseme gibi bir durum söz konusu olamaz aramızdaki yanlışlıklara izin vermeyelim

Siz piknikte benim yanıma park ettiniz siyah araç benimkisi. İşin kötü tarafı bende hiç fotoğraf çekmedim. Çekmiş olsam yüklerdim. Elinde varsa fotoğraf diğer konuda mutlaka paylaşacaktır müsait zamanında

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Gergin Liste Gunceli.
          Rifki Sitki kardesler kiskanir bu eventi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bende listedeki gizli adaylardan biriyim. İşlerimin yoğunluğuna göre ilerleyen zamanlarda katılım sağlarım

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Kisaca telefondan yaziyorum fakat detayli olarak yazacagim

5 er saniye arayla herkez cikicak

Kaskoniz pistte olusacak kazalari kapsamaz

Pist kazada aracinizi cekici ile dsariya alir

Birine vurursaniz aranizda halletmeniz gerekir

Piste vereceginiz bariyer duvar vs zararlari sahniz olarak karsilayacaksiniz

Transponder kiralamak isteyenler kiralayabilur extra bir tarifedir buda baska akillarda kalan her soruya cevap vermeye calisacagim
              kiralık ecdad boy methanol deposu bulabilirmiyiz şaka ile karışık cidden merak ediyorum.
              sigpic

Yorum Yap

Sarven sana kim bunu ima etti bilmiyorum ama site içerisinde olduğunu pek sanımıyorum çünkü aramızda bu karakterde birisi yok konunun yeri burası değil konuyu editleyeceğim liste günceli

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) Batubility

6) Haluk

7) G. Evran

8) MIKAIL

9) ScoopeR53

10) Agent

11) EMRE TURGUT

12) Serkan Demir

13)Ahmet Türkgenç

14) ????

Yorum Yap

Şimdiden katılan tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz ,

AYN auto olarak bu güzel organizasyona destekte bulunmak adına yarışa girecek tüm arkadaşlarımızı chek up a bekliyoruz keyifli forumlar

http://www.miniclubtr.com/forums/sho...4750#post34750

Yorum Yap

Aslı serkan demir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    teşekkürler , hoop ordayız
                    Emre'yi listede benden önce yazmışsınız pisttede benim önümde olsun ben geçerim onu
                    Kanka ben sana hep yol verdigim icin pisttede veririm sikinti olmaz biliosun😃

Yorum Yap

konu baslıgı ile ilgili olmayan postları siliyoruz bilginize.
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

1) Talha

2) Kekuti*

3) Mehzent

4) FU4845 Volkan

5) Batubility

6) Haluk

7) G. Evran

8) MIKAIL

9) ScoopeR53

10) Agent

11) EMRE TURGUT

12) Serkan Demir

13)Ahmet Türkgenç

14) ????
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Wishman gene yapacağını yaptın Normal cooperda en çok sevdiğim r50 dir r53 alabiliyoken r50 aldım bu benim tercihim, tercih etmemin nedeni ise klasik gibi durmasıdır ancak r53 te klasiği sonradan spora çevirmiş gibi duruyo ve benim göz zevkime hitap etmiyo, almama bile gerek yok aslında bende S jantı var zaten, bir kaput, bir egzoz, birde JCW body kit takıp çevirmeyi bilmiyomuyum veya direk r53 almayı ama bu benim kendi zevkim bazı arkadaşlar küçümsedi bunu o yüzden yazdım tenzih ederim üstünüze alınmayın. Bende R56 s almak için satmaya karar verdim zaten hayırlısıysa tabi
                          Canım kardeşim sen nazlıyı yanlış anlamışsın herhalde!!! bu forumda kımse kımsenın aracını küçümsemez kı forumun amacı bu değil zaten...Bana belki diyebilirsin nazlının avukatı mısın diye ama,nazlı bu foruma en fazla emeği geçen insanlardandır o yüzden açıklama gereği duydum...diğer yazdığın konuya gelince yarış olmadan da adrenalın olur emın ol çıktığın pist f1 pisti olarak kullanıldı zamanında...sen kendı en ıyı derecenı yapmaya yanı kendinle yarış o gün bence yoksa tabiiki de gidip jcw veya gp ile sıkmayacaksın ama emın ol katılırsan çok zevk alacaksın benı de yanlış anlama sakın ben orada olmayıu o kadar çok isterdim kı aracım ne olursa olsun

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Canım kardeşim sen nazlıyı yanlış anlamışsın herhalde!!! bu forumda kımse kımsenın aracını küçümsemez kı forumun amacı bu değil zaten...Bana belki diyebilirsin nazlının avukatı mısın diye ama,nazlı bu foruma en fazla emeği geçen insanlardandır o yüzden açıklama gereği duydum...diğer yazdığın konuya gelince yarış olmadan da adrenalın olur emın ol çıktığın pist f1 pisti olarak kullanıldı zamanında...sen kendı en ıyı derecenı yapmaya yanı kendinle yarış o gün bence yoksa tabiiki de gidip jcw veya gp ile sıkmayacaksın ama emın ol katılırsan çok zevk alacaksın benı de yanlış anlama sakın ben orada olmayıu o kadar çok isterdim kı aracım ne olursa olsun
                            Öncelikle selamlar seninle tanışamadık piknikte, ben belki gelemem belli olmaz dediğimde sende demiştin ben Antalya'dan geliyorum istiyosan gelme diye. Bende bunun üzerine sırf senin için özellikle gelicem demiştim ama tanışamadık gitti. Diğer konuya gelince bir yanlış anlaşılma olabilir. Ancak ben zaten bunu sineye çektim. Fakat tavrı yanlıştı belki o manada demiyo olabilir.'Senin arabaya gelinceye kadar daha neleri var' diyince benimkini küçümsemiş olmuyormu ? Türk Dil Kurumu'na bile sor o bile aynı şeyi söyler. Ben zaten şaka amaçlı söyledim maskot olayını maskot olacak biri varsa oda Adel'dir ama o şöyle deseydi 'senin aracın temiz ama Wishman'ınki daha temiz hiç sürmüyo, garajda yatıyo' deseydi ben alınmazdım zaten ki aracını görmüş değilim boyası falan yoksa kilometresi düşükse ve hiç sürmüyosa muhakkak benimkinden temizdir. Ben hergün sürüyorum sonuçta zaten konu kapandı uzatmanın manası yok. Pist olayına gelince yarış yoksa en azından farklı marka otomobil kiralıyolar pistlerde marka vermiyim şimdi onu kiralayıp turlamak daha mantıklı geliyo bana sonuçta kendi arabamla orda yarışmayacaksam ve boş turlayacaksam bana bir zevk vermez açıkçası ancak JCW ve GP olacak ki pistten zevk alayım diğer türlü E-5 te veya Çevreyolu'ndanda aynı zevki hissediyorum zaten

Yorum Yap

Evet sarven haklisin , insanlar istanbul parkta araclari ile kumdan kale yapmaya cikacaklar kardesim
                              Sartlar ortada kurallar belli cikacak misin cikmayacak misin basit yani ?? Kimsede senden neden cikmiyosun diye aciklama beklemiyor ??
                              Konuya kalinan yerden devam edelim , lutfen
                              En son düzenleyen ARENIMO; 21-05-13, 21:04.

Yorum Yap

msj alındı aren belkı piste tribünden senı izlemeye gelebılırım haberın olsun

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X