Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ahmet Türkgenç
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman gene yapacağını yaptın Normal cooperda en çok sevdiğim r50 dir r53 alabiliyoken r50 aldım bu benim tercihim, tercih etmemin nedeni ise klasik gibi durmasıdır ancak r53 te klasiği sonradan spora çevirmiş gibi duruyo ve benim göz zevkime hitap etmiyo, almama bile gerek yok aslında bende S jantı var zaten, bir kaput, bir egzoz, birde JCW body kit takıp çevirmeyi bilmiyomuyum veya direk r53 almayı ama bu benim kendi zevkim bazı arkadaşlar küçümsedi bunu o yüzden yazdım tenzih ederim üstünüze alınmayın. Bende R56 s almak için satmaya karar verdim zaten hayırlısıysa tabi
Aren gerekli açıklamayı yapar zaten ama ben bildiğim kadarıyla açıklayayım Aren daha sonra yanlışlarımı düzeltir. 25 araç olarak piste çıkılacak. Araya 5 - 10 saniye girecek şekilde araçlar piste sokulacak. pistte kasko işlemiyor. Ve pist ile ilgili birşeye zarar verilirse ( Bariyer gibi ) siz karşılıyorsunuz. Eğer niyetiniz varsa çıkın. R50 R53 ne farkeder yahu. Kendi aramızda yarışmıyoruz sonuçta zevkine gazlamak için çıkıyoruz. En son siz çıkarsınız yarı tempolu kullanıp arkanızdan gelene sağa çekilip yol verirsiniz olur biter
Ama dediğim gibi küçümseme gibi bir durum söz konusu olamaz aramızdaki yanlışlıklara izin vermeyelim
Siz piknikte benim yanıma park ettiniz siyah araç benimkisi. İşin kötü tarafı bende hiç fotoğraf çekmedim. Çekmiş olsam yüklerdim. Elinde varsa fotoğraf diğer konuda mutlaka paylaşacaktır müsait zamanında
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGergin Liste Gunceli.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKisaca telefondan yaziyorum fakat detayli olarak yazacagim
5 er saniye arayla herkez cikicak
Kaskoniz pistte olusacak kazalari kapsamaz
Pist kazada aracinizi cekici ile dsariya alir
Birine vurursaniz aranizda halletmeniz gerekir
Piste vereceginiz bariyer duvar vs zararlari sahniz olarak karsilayacaksiniz
Transponder kiralamak isteyenler kiralayabilur extra bir tarifedir buda baska akillarda kalan her soruya cevap vermeye calisacagimsigpic
Yorum Yap
-
Sarven sana kim bunu ima etti bilmiyorum ama site içerisinde olduğunu pek sanımıyorum çünkü aramızda bu karakterde birisi yok konunun yeri burası değil konuyu editleyeceğim liste günceli
1) Talha
2) Kekuti*
3) Mehzent
4) FU4845 Volkan
5) Batubility
6) Haluk
7) G. Evran
8) MIKAIL
9) ScoopeR53
10) Agent
11) EMRE TURGUT
12) Serkan Demir
13)Ahmet Türkgenç
14) ????
Yorum Yap
-
Şimdiden katılan tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz ,
AYN auto olarak bu güzel organizasyona destekte bulunmak adına yarışa girecek tüm arkadaşlarımızı chek up a bekliyoruz keyifli forumlar
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...4750#post34750
Yorum Yap
-
Aslı serkan demir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteşekkürler , hoop ordayız
Emre'yi listede benden önce yazmışsınız pisttede benim önümde olsun ben geçerim onu
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman gene yapacağını yaptın Normal cooperda en çok sevdiğim r50 dir r53 alabiliyoken r50 aldım bu benim tercihim, tercih etmemin nedeni ise klasik gibi durmasıdır ancak r53 te klasiği sonradan spora çevirmiş gibi duruyo ve benim göz zevkime hitap etmiyo, almama bile gerek yok aslında bende S jantı var zaten, bir kaput, bir egzoz, birde JCW body kit takıp çevirmeyi bilmiyomuyum veya direk r53 almayı ama bu benim kendi zevkim bazı arkadaşlar küçümsedi bunu o yüzden yazdım tenzih ederim üstünüze alınmayın. Bende R56 s almak için satmaya karar verdim zaten hayırlısıysa tabi
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCanım kardeşim sen nazlıyı yanlış anlamışsın herhalde!!! bu forumda kımse kımsenın aracını küçümsemez kı forumun amacı bu değil zaten...Bana belki diyebilirsin nazlının avukatı mısın diye ama,nazlı bu foruma en fazla emeği geçen insanlardandır o yüzden açıklama gereği duydum...diğer yazdığın konuya gelince yarış olmadan da adrenalın olur emın ol çıktığın pist f1 pisti olarak kullanıldı zamanında...sen kendı en ıyı derecenı yapmaya yanı kendinle yarış o gün bence yoksa tabiiki de gidip jcw veya gp ile sıkmayacaksın ama emın ol katılırsan çok zevk alacaksın benı de yanlış anlama sakın ben orada olmayıu o kadar çok isterdim kı aracım ne olursa olsun
Yorum Yap
-
Evet sarven haklisin , insanlar istanbul parkta araclari ile kumdan kale yapmaya cikacaklar kardesim
Sartlar ortada kurallar belli cikacak misin cikmayacak misin basit yani ?? Kimsede senden neden cikmiyosun diye aciklama beklemiyor ??
Konuya kalinan yerden devam edelim , lutfenEn son düzenleyen ARENIMO; 21-05-13, 21:04.
Yorum Yap
Yorum Yap