Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    herşey güzeldi biraz aç kaldık ama olsun birlikte olmak güzeldi ama şunu anladım bidakine arabayı yukseltip gelcem çekmediğim dert çile kalmadı ha sürttü sürtecek ha vurdu vuracak birde fotolar basık kaldık be yawwww arada kaybolduk
    Sus sus opette keki yedin fenerde de doyurdun karnini hayret bisey bi de benim yimeeeme goz koydun yahu Peeeeeh!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Jet'in jantlar falan degiscekmis sonra cekicez ama cektim tabi birkac tane yine de
      Way arkadaş nsc yi çekmemişler katılmamışım gibi geldi bana
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Sorma abi benim ne arabayı çekmişler nede beni hahahaa

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Sorma abi benim ne arabayı çekmişler nede beni hahahaa
          Asil ben yokkum

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Way arkadas video kayit var dediler gazladik ama video bir turlu paylasilamadi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            sigpic

Yorum Yap

onu bunu bırakın tek r50 benim maskotu olmam lazım hep kuytu köşede kaldık

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Asil ben yokkum

Ndg sen benim videoda en basta varsın hepımızı cektıkten sonra 100m rekkorunu cekmısım

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Way arkadas video kayit var dediler gazladik ama video bir turlu paylasilamadi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                Talha eve geldıgımden berı yuklenıyo evde acık bıraktım pc yı halledıyo

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Saren sende varsın vıdeo da
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ndg sen benim videoda en basta varsın hepımızı cektıkten sonra 100m rekkorunu cekmısım

Talha eve geldıgımden berı yuklenıyo evde acık bıraktım pc yı halledıyo

Saren sende varsın vıdeo da
                  Videoyu bilmem göremedikte fotolardan bahsediyodum

Yorum Yap

Yaw cektim birsuru alen abi yuklemiyor nedense

Yorum Yap

senin r50ye kadar maskot olacak bissuru MINI var bence

Gencken daha hizli kosardim.. yaslanikca formdan dustum :P

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

[QUOTE=NDG;34715]senin r50ye kadar maskot olacak bissuru MINI var bence

Tamam benim aracım iyi bir araç değil, yeni bir araç değil ama tek r50 benimki ve boyasız diri duran bir araç benden ala maskotmu olur varsa bi Austin Mini temiz o gelseydi maskot olsaydı

Yorum Yap

[QUOTE=::lord_sarven::;34718]
                          Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          senin r50ye kadar maskot olacak bissuru MINI var bence

Tamam benim aracım iyi bir araç değil, yeni bir araç değil ama tek r50 benimki ve boyasız diri duran bir araç benden ala maskotmu olur varsa bi Austin Mini temiz o gelseydi maskot olsaydı
                          Var var bitane daha da sahibi KIL, cikartmiyo disari garajdan. Forumda yazi kacirmasin diye adam bilgisayar basindan ayrilmiyormus...
                          R50, atmosferikcilerin ruhuna hitap eden bi aciklama olmamis. Tenzih ediyorum. R50 demek MINI'nin chopper'i demek, binecen, yayilacan, keyifli keyifli kullanacan. Hatta R50'ciler icin 'Ormanda cita kadar hizli kosamasalarda 10 kaplan gucundedirler' denir bu camiada... Lutfen yani...

Wishkizilmaskeciman

Yorum Yap

[QUOTE=WISHMAN;34721]

Var var bitane daha da sahibi KIL, cikartmiyo disari garajdan. Forumda yazi kacirmasin diye adam bilgisayar basindan ayrilmiyormus...
                            R50, atmosferikcilerin ruhuna hitap eden bi aciklama olmamis. Tenzih ediyorum. R50 demek MINI'nin chopper'i demek, binecen, yayilacan, keyifli keyifli kullanacan. Hatta R50'ciler icin 'Ormanda cita kadar hizli kosamasalarda 10 kaplan gucundedirler' denir bu camiada... Lutfen yani...

Wishkizilmaskeciman
                            onun farkındayım Wish, zaten sevmesem almazdım birisi bana r56 düz cooper teklif etti kafa kafaya sunroofsuzdu ben kabul etmedim otomatikti boyasızdı. Aracımı seviyorum ancak artık benim için değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. 2 haziran başlığı altında zaten bu konu hakkında yazdım okursan aynı şeyi düşündüğümüzü ve ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Yorum Yap

Sen bilmiyon, R50 ye uvey evlat muamelesi yapanlari 'fasist' sinifina sokuyom ben, sen daha onceki cemkirmelerimi gormedin bu yuzden uzuldun yazdigima. AMMA birader -bende bir R50ci olaraktan- yahu bare aramizdan 'ajan' cikmasin diye serzenis yaptim.

Amacim seni uzmek degil, surc-u lisan ettisem boynum kildan ince. :-)

P.S: Sat sen sat, bi R50ci ben kalayim forumda, boylesi daha havali. (Bide Rena katildi aramiza, onu unutmayalim)
                              P.S 2: R50 sahibi icin en kotu gun, isiklarda yanina MCS kullanan bir hatun kisi gelmesidir. Baska bir kabus bilmem.. :-)

Wishman.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Sen bilmiyon, R50 ye uvey evlat muamelesi yapanlari 'fasist' sinifina sokuyom ben, sen daha onceki cemkirmelerimi gormedin bu yuzden uzuldun yazdigima. AMMA birader -bende bir R50ci olaraktan- yahu bare aramizdan 'ajan' cikmasin diye serzenis yaptim.

Amacim seni uzmek degil, surc-u lisan ettisem boynum kildan ince. :-)

P.S: Sat sen sat, bi R50ci ben kalayim forumda, boylesi daha havali. (Bide Rena katildi aramiza, onu unutmayalim)
                                P.S 2: R50 sahibi icin en kotu gun, isiklarda yanina MCS kullanan bir hatun kisi gelmesidir. Baska bir kabus bilmem.. :-)

Wishman.
                                yok wish senin için demedim zaten birşey yanlış anladın seninle tamamen fikirlerimiz aynı diğer pist konusunda son yazdığımı okursan ne demek istediğimi istesem herşeyi yapabileceğimi anlattım tabi burda senin için birşey demiyorum tenzih ederim sadece sana anlatıyorum

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X