Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gelemedim gelemedim gelemedim!! :S
    stickerini verdim baskasina.. cezalisin abi bi dahaki evente en erken seni gorecem ona gore

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      stickerini verdim baskasina.. cezalisin abi bi dahaki evente en erken seni gorecem ona gore

Gitti VIP sticker! :S

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Neyyyyy??? Ya yasli adama saka yapmayin ya... Uzak ellerde ya bisey olsa bana?

Wishgercekolmasinlutfenman
        Seninki bende emin ellerde, whatsapptan yolluyorum simdi uzulme (anti)ihtiyar..

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
        Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..

Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler

Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..

Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz

Resimleri bekliyorum
        Cigerimin kosesi mr.gergin spec
        Jet jet olali boyle zulum gormedi manifold sahin Spec olmustu yahu Gergin proce Jetin iyi haberlerini jet hizinda bekliyorum!

Asil ben tesekkur ederim dostane samimiyetini esirgemeyip bu Cilgin MINImalist NDG kardesini kanatlarin altina aldigin icin

ps. bir tesekkur de stickerlarima badgelerime taarrlaaa dimedigin, heueheueheu

uploadfromtaptalk1369083191841.jpg
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Uyu artık ndg

Yorum Yap

bende herkeze cok tesekur ederim.cok guzeldi hersey.fotolarda supermis ama)

Yorum Yap

20130519_121140.jpg
              bir kacida benden olsun

Yorum Yap

20130519_120048.jpg
                20130519_115941.jpg

Yorum Yap

20130519_120017.jpg
                  tesekkurler tekrardan

Yorum Yap

aslında videolar 'MACKLEMORE ft. RYAN LEWIS - THRIFT SHOP ' parçasıyla olsaydı hem daha hareketli ve yeni olmazmıydı sizce forum sakinleri ?

Yorum Yap

herşey güzeldi biraz aç kaldık ama olsun birlikte olmak güzeldi ama şunu anladım bidakine arabayı yukseltip gelcem çekmediğim dert çile kalmadı ha sürttü sürtecek ha vurdu vuracak birde fotolar basık kaldık be yawwww arada kaybolduk
                      sigpic

34 SEC 08 - R56 Midnight Black JCW

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Herkese tesekkur et, fotografı cekene etme, sonra resimleri bekliyormus bekle bakalım gerci verdim alen abi'de fotolar
                        Ucuza gitmissin ama bu sefer photolar konusunda hizlisin bakiyoruz!
                        P.S: Cekmedin mi yoksa boy boy JET photosu?
                        Wish
                        En son düzenleyen WISHMAN; 21-05-13, 05:46.

Yorum Yap

Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          herşey güzeldi biraz aç kaldık ama olsun birlikte olmak güzeldi ama şunu anladım bidakine arabayı yukseltip gelcem çekmediğim dert çile kalmadı ha sürttü sürtecek ha vurdu vuracak birde fotolar basık kaldık be yawwww arada kaybolduk
                          Yemekler guzel olsaydi yinede o minderden kalkarmiydiniz bilemedik? Atesli pozlar olmus...

Yorum Yap

Yemekler guzel olsaydi yinede o minderden kalkarmiydiniz bilemedik? Atesli pozlar olmus...
                            açlıktan tansiyonum düştü ondan yattım
                            sigpic

34 SEC 08 - R56 Midnight Black JCW

Yorum Yap

Murat abim Endonezyaya gelmek istyorum işlerim var ne kadar daha oradasın seninle konuştuğumuz işler vardı aradımda seni beni mutlaka ara bir program yapalım geliyim yanına

Yorum Yap

Ucuza gitmissin ama bu sefer photolar konusunda hizlisin bakiyoruz!
                                P.S: Cekmedin mi yoksa boy boy JET photosu?
                                Wish
                                Jet'in jantlar falan degiscekmis sonra cekicez ama cektim tabi birkac tane yine de

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X