Aslı ndg tarafından gönderilmiş
Mesajı göster

ama dün en sonuna kadar oturduk. Kardeşlerim Aren, Kekutiyi gördüm mutlu oldum
Valla R56 alsam aynı spec'te yaparım, resmen bayıldım. Herşeyi tam aklımdaki gibi, abartılı değil ama kaliteli ve güçlü. Allah nazardan saklasın.
,karting,kamp,vs.. aklına gelen yazsın yapalım bişeyler ekip iyi olduktan sonra feci eğleniriz. Şahsen herkesle iyi vakit geçiriyorum, herkesin de birbiri ile iyi vakit geçirdiğini düşünüyorum, o yüzden bu forumun kalitesini korumak bizlerin elince...
Ama dostluk, kaliteli ortam şahaneydi. Bütün miniclubtr ekibine sonsuz teşekkürler. Ama kusura bakmayın söylemeden geçemem. Adel aklımdan çıkmıyor!! Aşık oldum !! Alen abi mahkemeye başvurdum yaşımı küçültüyorum bilgine
Ama dostluk, kaliteli ortam şahaneydi. Bütün miniclubtr ekibine sonsuz teşekkürler. Ama kusura bakmayın söylemeden geçemem. Adel aklımdan çıkmıyor!! Aşık oldum !! Alen abi mahkemeye başvurdum yaşımı küçültüyorum bilgine 
Leventcim Baran ve Ozanla aranızda stres olacak o zaman cok isteyeni var bu ara ama ben tursusunu kurma taraftarıyım hanfendinin
Leventcim Baran ve Ozanla aranızda stres olacak o zaman cok isteyeni var bu ara ama ben tursusunu kurma taraftarıyım hanfendinin 
birde 06 plaka kirmizi cooperda fotolar cekildi onlari ne zaman gorurusss
))

Yorum Yap