Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ndg tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    taken by utu :d

http://m.youtube.com/#/watch?v=9pqbb...3dyoutu.be%26a

gt-n7100 cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
    ndg ben mi arizaliyim yoksa senin linkte mi sikinti var açilmiyor ne tlf'da ne pc'de

Yorum Yap

Piknik dandik, ekip dandik, miniler gitmiyo, herkes kasıntıydı falan desek ne güzel polemik olurdu ama

Şahsen çok memnun kaldım, evet yemek konusunda beklentim yüksek olmadığı için gözüme batmadı aslında, aç kalmadım yemek için yedim.Tabii daha iyisi olabilir o zamanda kişi başı 80 lira verirdik, Ya da mangal başına geçmem lazımdı
      Aslında ekip çok kaliteli olduğu için herşey keyifli geçiyor, genelde huysuzum hep en erken kaçan olurum hanımı da peşimde sürüklerim ama dün en sonuna kadar oturduk. Kardeşlerim Aren, Kekutiyi gördüm mutlu oldum
      Can'ın arabasını kullanmasam iyiydi Valla R56 alsam aynı spec'te yaparım, resmen bayıldım. Herşeyi tam aklımdaki gibi, abartılı değil ama kaliteli ve güçlü. Allah nazardan saklasın.
      En yakın zamanda böyle değişik etkinlikler yapalım ne biliyim tekne kiralayıp boğaz turu, paintball, ATV safari, toplu sinema organizasyonu, yakın bir yerlere gezi, bir akşam dışarda buluşma, gurme turu,karting,kamp,vs.. aklına gelen yazsın yapalım bişeyler ekip iyi olduktan sonra feci eğleniriz. Şahsen herkesle iyi vakit geçiriyorum, herkesin de birbiri ile iyi vakit geçirdiğini düşünüyorum, o yüzden bu forumun kalitesini korumak bizlerin elince...
      En son düzenleyen brnx2; 20-05-13, 11:13.

Yorum Yap

Gerçekten güzen bir gündü...Yemekler dışında herşey süperdi..Nihata ayrıca tesekkurlerimi bir borç bilirim uykuluk ve ciğer yıkılıyordu..Keremde saolsun pişirip karnımızı doyurduArayı açmamak lazım hemen bir organizasyon daha patlatalım .

Yorum Yap

Gerçekten çok çok güzel bir event ve maalesef ben katılamadm, bugun ıcın hazırlanmam gereken bir rapor yüzünden.
          videolar, resimler şahane inş bir sonraki eventte sizleri yalnız bırakmayacağım, teşekkürler MINIClubTR üyelerine.

Yorum Yap

[ATTACH]1255[/ATTACH]

mini club turkiye ekibi
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Çok keyifli bir gündü, gelen herkese teşekkürler. Her şeyden önce gün geçtikçe kalitesi artan bir topluluk oluyoruz

Yorum Yap

çok eğlenceli geçti, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...
                sigpic

Yorum Yap

IMG_7698.jpg
                  IMG_7703.jpg
                  IMG_7732.jpg
                  IMG_7742.jpg
                  IMG_7743.jpg
                  IMG_7744.jpg

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Mükemmel bir gündü. Yemek adına bir beklenti içinde değildim. O konudaki tek amaç karnımı doyurmaktı. Keza doyurdumda Ama dostluk, kaliteli ortam şahaneydi. Bütün miniclubtr ekibine sonsuz teşekkürler. Ama kusura bakmayın söylemeden geçemem. Adel aklımdan çıkmıyor!! Aşık oldum !! Alen abi mahkemeye başvurdum yaşımı küçültüyorum bilgine

Yorum Yap

İşlerinizden zaman kaldıkça fotoğraf yükleyin yahu. Daha ne kendimi ne arabamı net bir biçimde görebildim

Yorum Yap

Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Mükemmel bir gündü. Yemek adına bir beklenti içinde değildim. O konudaki tek amaç karnımı doyurmaktı. Keza doyurdumda Ama dostluk, kaliteli ortam şahaneydi. Bütün miniclubtr ekibine sonsuz teşekkürler. Ama kusura bakmayın söylemeden geçemem. Adel aklımdan çıkmıyor!! Aşık oldum !! Alen abi mahkemeye başvurdum yaşımı küçültüyorum bilgine
                        Leventcim Baran ve Ozanla aranızda stres olacak o zaman cok isteyeni var bu ara ama ben tursusunu kurma taraftarıyım hanfendinin

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Leventcim Baran ve Ozanla aranızda stres olacak o zaman cok isteyeni var bu ara ama ben tursusunu kurma taraftarıyım hanfendinin
                          Hahaha Alen abi seni ikna için elimden geleni yaparım ama öbür türlü kana kan dişe diş buradan rakiplerime duyurulur

Yorum Yap

IMG_7694.jpg
                            IMG_7717.jpg
                            IMG_7723.jpg
                            IMG_7726.jpg
                            IMG_7728.jpg

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Herkeze çok teşekkür ederim çok güzel bir buluşma oldu emek verenlerin ellerine sağlık

Özellikle Şehir dışından yol gözetmeksizin bizimle beraber olmak için gelen Nihat Abi ye çok teşekkürler ADAMIN DİBİSİN

Yorum Yap

Ben ilk defa katildim boyle bir organizasyona mini clubta,cok sicak bir ortam wardi hic yabancilik cekmedim acikcasi sanki surekli gorusuluomus gibi geldi emegi gecen herkese cok tessekkur ederim cok iyi vakit gecirdimbirde 06 plaka kirmizi cooperda fotolar cekildi onlari ne zaman gorurusss))

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X