Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 subat 2013 - sirince
Çöküş
X
-
hakan35
güzel bi gündü, ailevi sebeplerden ötürü yarısındada katılsak eğlenceli oldu, organizasyon için teşekkür ederim.
Yorum Yap
-
Asil Yıldırım
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiraz gec kaldik ama herkese tesekkur ederim guzel bir bulusmaydi. Ama nacizane fikrim daha onceki bulusmalara gore organizasyonun planlanmasi noktasinda biraz havada kalmislik vardi. Herkes birbiriyle cok kaynasamadi diye dusunuyorum. Canimin sikkinligindan dolayi herkesle pek sohbete giremedim bu yuzden kusura bakmayin ama gelenlerin samimiyeti gayet iyiydi. Erken kacanlar oldu ne kadar ADMIN'de aralarinda olsa bidaha olmasin ama ayni sekilde gelecegim diyip kacanlar oldu Asil kardesim bunun disinda bulunuyor tabiki. Kendisinin butunlemesi oldugu icin gitmesi gerekti.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim yazdiklarimi insallah yanlis anlamadiniz. Hasta oldugunuzu zaten biliyordum. Belki cok laf soylemeye hakkim yok foruma yeni katildim diye ama ben elimden geldigince israrla olsun yada olmasin katilmaya calisiyorum bulusmalara ve ayrilana kadar orada bulunuyorum ve keyif aliyorum sohbet muhabbetten. Bir daha ki bulusmayi planlama noktasinda ugrasmak isterim tabiki. Ve bu forum disindan katilacak kisiler noktasinda da onaya katiliyorum. Bir sorun ciktigi icin demiyorum ama daha iyi olur. Daha samimi ve guzel bir ortam olmasini saglar kesinlikle. dedigim gibi kimseye herhangi bir sitemim yok nolur kimse yanlis anlamasin ama benim tarafimdan bulusma sadece gezmek ve dolasmak degil oturup tanisip sohbet muhabbet edip birseyler paylasmak. Mesela benim canim cok sikkindi ama Ali Abim sagolsun saat 12 ye kadar beni yanliz birakmadi elinden geldigince yardimci oldu. Bunlar guzel seyler ve forum icindeki samimiyeti gosterir. Insallah birdaha herseyi tam bir bulusma yapariz.
kaanım forum içi forum dışı her daim yanındayız kardeşim unutma!sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaanım forum içi forum dışı her daim yanındayız kardeşim unutma!
Yorum Yap
Yorum Yap