Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

3 subat 2013 - sirince

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Can alirdik oglum sizi zevkle lutfen boyle seylerden cekinmeyinnn
    Haklısın valla özgür abicim ama herkezin kendi programı vardır diye bişey demek istemedim. Sağol

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Haklısın valla özgür abicim ama herkezin kendi programı vardır diye bişey demek istemedim. Sağol

Bn araba yok diye yazdiginda yaZicaktim, sonucta 2 kisisiniz illa araba olmasimi lazim...bir suru arabada yer var boyle seylerin lafi olmaz...
      Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ozgur bir dahaki sefere beni de al kusadasi donusu otoyolda yarim depo benzin gitti
        Haha paylasiriz benzin parasini baskanim ayip ediyon...
        Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Esasinda jeton gec dustu C@N, hatta ben bi de tozluklara sitem ettim ama birimiz ile gelmenizi teklif etmedim. Sirince'de seni andigimizda 'neden birimize dahil olmadilar, neden bunu teklif etmedik' diye kendimize kizdik. Lutfen kusura bakma sende. :-(

P.S: Bizi affet, nikahina gittigimiz tek MINI'ci sensin. :-)

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Esasinda jeton gec dustu C@N, hatta ben bi de tozluklara sitem ettim ama birimiz ile gelmenizi teklif etmedim. Sirince'de seni andigimizda 'neden birimize dahil olmadilar, neden bunu teklif etmedik' diye kendimize kizdik. Lutfen kusura bakma sende. :-(

P.S: Bizi affet, nikahina gittigimiz tek MINI'ci sensin. :-)

Wishman
            Sağol Murat abicim bende tozlukları getiremedim diye üzüldüm. Ama çok sağolun düşünmeniz bile yeter inşallah en kısa zamanda Minimize kavuşup aranızda olucaz.

Yorum Yap

Ozgur bir dahaki sefere beni de al kusadasi donusu otoyolda yarim depo benzin gitti
              Abi sende MINI'ye binince karakterin degisiyor be. gazlaya gazlaya gidiyorsun. Biz Ali abicimle gayet sakin sakin geldik

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Abi sende MINI'ye binince karakterin degisiyor be. gazlaya gazlaya gidiyorsun. Biz Ali abicimle gayet sakin sakin geldik

Yaw kendimi tutamiyorum Kaan, gazlamayinca eksik birsey yapiyorum gibi geliyor. Valla siz iyi tutmussunuz kendinizi

Yorum Yap

Yaw kendimi tutamiyorum Kaan, gazlamayinca eksik birsey yapiyorum gibi geliyor. Valla siz iyi tutmussunuz kendinizi
                  Valla bi kirik daha cikar mazallah abi karsina dikkat et sen yinede

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Valla bi kirik daha cikar mazallah abi karsina dikkat et sen yinede

Dogru . Sagdan 50 ile bundan sonra

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Az biraz cevap hakkim dogmus, birseyler yazayim.

Bildiginiz uzere organizasyonu yapmadan once yer konusunda 2-3 tane secenegimiz vardi (Cesme / Ayvalik / Sirince). Gelen talebe gore yonlendik.
                      Kisi sayisinin net olmamasi ve mekanlarina hakim oldugumuz bir yer olmadigi icin Sirince, rezervasyon yapmak yanlis olurdu. Izmir'den cikis saatimiz bile 45 dakika sarktigi icin rezervasyonumuza yetismek mumkun olmayacakti. En guzeli gidince karar vermekti. Ama Sirince gibi kucuk, ayni zamanda bolca yerli yabanci turist agirlayan bir yerde 25 kisinin tek masada oturup yemek yemesi, kahve icmesi cok zor. Haliyle biraz beklemek zorunda kaldik.

Donus konusunda da bildiginiz uzere 5-6 gundur yatak dosek hastaydim ve Cuma - Cumartesi evimde yatarak gecirdim. Yuksek atesle agir bir grip gecirdim. Gunde sadece 6 saat ayakta durduktan sonra yigilacak gibi oluyordum. Ayrilik saatinde de pilim bitmisti. O yuzden ayrilmak zorunda kaldim.

Onumuzdeki bir kac organizasyonu Kaan ve ben birlikte planlayacagiz. Katilimin coklugu is bolumu gerektiriyor.

Evet, bende katilim listesinde adi olan arkadaslarimizin mazeret bildirmemesinden her zmn rahatsiz olmusumdur. Ne yazikki bir cok arkadas bu konuda hassasiyet gostermiyor. Birgun bir organizasyon yapacak olurlarsa kendileri de umarim boyle bir durumla karsilasmazlar.

Bunun disinda (bu kismi ozellikle kirmizi yazacagim): Organizasyonlarda, Kulubumuze uye olmayan MINI sahipleri icin onaylama sarti getiriyorum. Boylece biz bize, daha samimi bir organizasyon yapabiliriz.

Tesekkurler..
                      Adminim yazdiklarimi insallah yanlis anlamadiniz. Hasta oldugunuzu zaten biliyordum. Belki cok laf soylemeye hakkim yok foruma yeni katildim diye ama ben elimden geldigince israrla olsun yada olmasin katilmaya calisiyorum bulusmalara ve ayrilana kadar orada bulunuyorum ve keyif aliyorum sohbet muhabbetten. Bir daha ki bulusmayi planlama noktasinda ugrasmak isterim tabiki. Ve bu forum disindan katilacak kisiler noktasinda da onaya katiliyorum. Bir sorun ciktigi icin demiyorum ama daha iyi olur. Daha samimi ve guzel bir ortam olmasini saglar kesinlikle. dedigim gibi kimseye herhangi bir sitemim yok nolur kimse yanlis anlamasin ama benim tarafimdan bulusma sadece gezmek ve dolasmak degil oturup tanisip sohbet muhabbet edip birseyler paylasmak. Mesela benim canim cok sikkindi ama Ali Abim sagolsun saat 12 ye kadar beni yanliz birakmadi elinden geldigince yardimci oldu. Bunlar guzel seyler ve forum icindeki samimiyeti gosterir. Insallah birdaha herseyi tam bir bulusma yapariz.

Yorum Yap

Can söyleseydin bana yalnızdım ben. Bir dahaki buluşmada zaten mini alıyoruz zaten hayırlısıyla

sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Can söyleseydin bana yalnızdım ben. Bir dahaki buluşmada zaten mini alıyoruz zaten hayırlısıyla

Sağol abim inşallah şu arabayı bi alalım yine keyif başlicak

Yorum Yap

forumdan uyeligini sildiren kisilerde katilmis evente bu ne perhiz ne lahana tursusu

Neysee artik baharda her bolgenin event koordinatorleri bi meeting yapsada ortayi bulup turkiye eventi yapsak tadindan yenmeyecek

wish bey abimizde kos kos bakar tapletinden fotograflara hohohoho

Sent from SMEG MINI using Tapatalk HD
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bu DR bana 'eksikli mi' dedi ?

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bu DR bana 'eksikli mi' dedi ?
                                Abi estagfurullah ne eksiklisi sorun bende psikolojik

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X