Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

3 subat 2013 - sirince

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

3 subat 2013 - sirince

Cok guzel birgun gecirdik. Ben hastaligim sebebiyle arkadaslarimizin arasindan erken ayrilsam da vekaletimi Wishman'e biraktigimdan icim rahatti

Sabah 10:00'da Forum'da bulusmaya basladik. Her ne kadar 10:30 desekte ayrilmamiz 11:00'i buldu.
    Aramiza gec katilacagini haber veren (Assolist) Ozgur bey'i otoban giselerinde bekledik..
    Sirince gercekten kalabalikti. Bircok kisiye gore erken gittigimizden park yeri sorunu yasamadik.
    Kahvalti / Ogle yemegi karisik ogunlerimizi kucuk bir restaurant'i kendimize ve 2 japon icin kapattik. Birde Karamel adli kopegimiz vardi
    Carsi icinde ufak bir yuruyus yaptik. Wishman'in bizim icin actirdigi sicak saraplarimizi yudumladik.. Farkli sarap tadimlari yaptik..
    Ustune mahsen gezdik.. Acikcasi orasi cok hosuma gitti. Baya kucuk ama keyifliydi..
    Kahvelerimizi ve nar sularimizi acik havada yudumladiktan sonra bazilarimiz ayrildi, kalanlar sanirim devam etti

Kis ayinda ve riskli bir havada olmasina ragmen katilim cok iyiydi. Usenmeyip gelen tum arkadaslarima tek tek tesekkur ederim.. Cok daha guzelini bahar aylarinda organize ederiz

IMG_2650.jpgIMG_2666.jpgIMG_2676.jpgIMG_2683.jpgIMG_2687.jpgIMG_2691.jpgIMG_2694.jpgIMG_2698.jpg

Bereket Tanrisi
    IMG_2699.jpg
    ve Soner
    IMG_2704.jpg
    www.haktankeskin.com

Bircok foto da Yasemin'in kamerasindan cekildi.. Semi-Emekli babasi ekleyecektir diye tahmin ediyorum )
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

OOOO katılım iyimiş tebrikler .O havuzdaki ortadaki teyze kim yahu
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gelen herkese tesekkurler...izmir mini ailemiz baya buyudu bu sefer erken aurildigim icin herkesle tam muhabbet edemedim...
        Sayin adminimize tesekkurler guzel organizasyon icin
        Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Havuz basindaki fotoda cocuk simav'a hayranlikla bakiyor

Sent from Beko Su Sebili..
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            OOOO katılım iyimiş tebrikler .O havuzdaki ortadaki teyze kim yahu
            Bereket Tanrisi'nin esi o.. Rahmetli

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Super olmus belli bu arada @wishman o sari gozluklerden kesinlikle ben de istiyorum artik gerekeni yaparsin

Sent from my iPad using Tapatalk HD
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

En sonunda bugun Giovanni'ye kotu bisi yaptim. Sabah tam Kipa'ya vardigimizda diger arkadaslarin yanina park edecegim yere bakarken, salakligimdan, gittik su park ile yuruyus yollarini ayiran taslardan birinin ustunden gecti Giovanni'nin sol on lastigi. Sonrasinda marspiel'deki takozun ustune 'donk' diye indik.
                Neyseki yavastik ve bodoslama dik gelmedigimizden ne lastige, ne de janta bisey oldu. Ama Yasemin, carptiktan sonra yuzumdeki ifadenin cok talihsiz oldugunu soledi.
                Off Giovanni, sana iyi bakamadigim icin senden Ozur Diliyorum.

Wishgunahcikarttiman

Yorum Yap

Hepinize cok ama cok tesekkur ediyorum. Bugun hepimiz cok eglendik. :-) Sari gozlukle sari gelin gibi mi olmusum Admin'im?

Wishdriverman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    En sonunda bugun Giovanni'ye kotu bisi yaptim. Sabah tam Kipa'ya vardigimizda diger arkadaslarin yanina park edecegim yere bakarken, salakligimdan, gittik su park ile yuruyus yollarini ayiran taslardan birinin ustunden gecti Giovanni'nin sol on lastigi. Sonrasinda marspiel'deki takozun ustune 'donk' diye indik.
                    Neyseki yavastik ve bodoslama dik gelmedigimizden ne lastige, ne de janta bisey oldu. Ama Yasemin, carptiktan sonra yuzumdeki ifadenin cok talihsiz oldugunu soledi.
                    Off Giovanni, sana iyi bakamadigim icin senden Ozur Diliyorum.

Wishgunahcikarttiman
                    Yasemin zaten bizi kopardi sonra:
                    "Bana arabada Grissini yeme diye bagiriyo ordan ama gidip arabasini çarpıyor"

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hepinize cok ama cok tesekkur ediyorum. Bugun hepimiz cok eglendik. :-) Sari gozlukle sari gelin gibi mi olmusum Admin'im?

Wishdriverman
                      Hayir cok 'cool' olmussun ve ciddi ciddi ben de istiyorum o gozlukten Bu arada nereden almistin?az bir ihtimal ama sanirim Tr degildir.
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Şirince den sonra kuşadasına devam ettik,oradaki sohbetimizde güzeldi..Mustafa bir bayanın saldırısına uğradı ama birşeyi yok herkez miniyle tanışma hikayesini anlattı ve çok güldük...güzel bir gündü,katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
                        ...35 YY 840...

Yorum Yap

cok güzel olmuş havaların tadını cıkarmak lazım

Yorum Yap

Yolda menapoz teyze saldırısına ugrayan mustafa abi sonrasında halı almaya gidip mini alış hikayesini anlatarak gune damgasını vurdu

Yorum Yap

Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Yolda menapoz teyze saldırısına ugrayan mustafa abi sonrasında halı almaya gidip mini alış hikayesini anlatarak gune damgasını vurdu
                              siz siz olun halı almaya gitmeyin

Teyze şu an psikiyatride gözetim altında, durumu iyi

Şaka bir yana gerçekten çok keyifliydi, herkese teşekkürler. Kuşadasına gelemeyenler keyifli bir sohbeti kaçırdı ama en kısa sürede telafi etmek için güzel havada denizkenarı keyfi yapalım.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X