her şey yine on numara beş yıldızdı katılım için ve murat abimizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 subat 2013 - sirince
Çöküş
X
-
Masallah masallah
Araclar ayrı guzel, simalar daha guzel Istanbuldan cıkartma yapmamız lazım artık sanırım..
Yada Kaan cok yuksek ihtimal pazartesi İstanbulda olacak, atlayın gelin sizde1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayir cok 'cool' olmussun ve ciddi ciddi ben de istiyorum o gozlukten Bu arada nereden almistin?az bir ihtimal ama sanirim Tr degildir.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok yahu, o gozlukler benim gece surus gozluklerim. Tabii ben gidip internette satilan surus gozluklerinden almadim, bende bir cerceve vardi gittim camlari numarali taktirttim. (Numarada biri 0,25 biri 0,50) Yani TR cikisli bir gozluk. Ama tesekkur ederim. :-)
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
-
Biraz gec kaldik ama herkese tesekkur ederim guzel bir bulusmaydi. Ama nacizane fikrim daha onceki bulusmalara gore organizasyonun planlanmasi noktasinda biraz havada kalmislik vardi. Herkes birbiriyle cok kaynasamadi diye dusunuyorum. Canimin sikkinligindan dolayi herkesle pek sohbete giremedim bu yuzden kusura bakmayin ama gelenlerin samimiyeti gayet iyiydi. Erken kacanlar oldu ne kadar ADMIN'de aralarinda olsa bidaha olmasin ama ayni sekilde gelecegim diyip kacanlar oldu Asil kardesim bunun disinda bulunuyor tabiki. Kendisinin butunlemesi oldugu icin gitmesi gerekti.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiraz gec kaldik ama herkese tesekkur ederim guzel bir bulusmaydi. Ama nacizane fikrim daha onceki bulusmalara gore organizasyonun planlanmasi noktasinda biraz havada kalmislik vardi. Herkes birbiriyle cok kaynasamadi diye dusunuyorum. Canimin sikkinligindan dolayi herkesle pek sohbete giremedim bu yuzden kusura bakmayin ama gelenlerin samimiyeti gayet iyiydi. Erken kacanlar oldu ne kadar ADMIN'de aralarinda olsa bidaha olmasin ama ayni sekilde gelecegim diyip kacanlar oldu Asil kardesim bunun disinda bulunuyor tabiki. Kendisinin butunlemesi oldugu icin gitmesi gerekti.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bidahaki bulusmada gene rotayi cesmeye cevirelim topluca oyurabikicegimiz mekana gidelim...yada ciceklikoyde kahvalti edelim...bn grubun yarisiyla tanisamasimMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
[QUOTE=ozsimav bn grubun yarisiyla tanisamasim [/QUOTE]
ACABA NEDEN ? :-)
Buyuk bir cogunluk uyelerimiz ilk katilimlarini gerceklestirdiler. Bu yuzden yakin bir yeri secmek akillicaydi. Tabiiki Sirince bizim icin miyadini doldurdu. Ama sansliyiz cunku esas kalabalik gelmeden MINIlerimizi yan yana park edebildik.
Tamam kahvalti mukemme degil di ama beraber olmak sahaneydi. :-)
Ilkbahar geliyor, bence hani o ilk yaptigimiz 'Kahvalti + Go-kart' etkiligi cok ama cok guzel olacaktir. Hatirlayan arkadaslarim bilirler gercekten cok ama cok eglenilmisti. Ustune otoyolda olundugu icin hemen akabinde istenilen 'aksamustu cayi' guzergahi da belirlenebilir.
Ama maalesef ben sizinle olamayacagim.
Admin ya da Hami degil, bence her organizasyonda yer belirledikten sonra 2-3 kisinin organizasyonu yuklenmesi cok iyi olacaktir. Bunu butun forum icin yaziyorum. Organizasyonu organize edenler de hem grup uyeleri ile iletisimde iyi olanlardan ve hem de secilmis yer hakkinda bilgisi olanlardan secilirse bence hicbir eksiklik cikmayacaktir.
Bu sefer cok yasamadik ama bir daha ki organizasyonda tahmini bitis saatide belirlenirse giden uyelerimizin arkasindan bakip ic cekmemiz de gerekmeyecektir.
En onemlisi de 'ben buna cok kil oluyorum' katilimci arkadaslarimizin 'geliyorum' ya da 'gelmiyorum' diye onceden bilgi vermesi olacaktir. Artik 'belki' diye bisey kalmadi. Bu en buyuk etken. Sanmiyorum ki 'ehh su gelirse bende gelirim, o gelirse ben gelmem' gibi dusunceler hali hazirda beyinlerimizi mesgul ediyor olsun.
Bence Cesme'de artik bitmeli. Ege Bolgesi'nde daha cok ama cok gidilecek yeler var eminim.
VE BENCE EN BUYUK BUYUK ORGANIZASYON DA...
ASOS BEHRAMKALE olarak dusunulmelidir. Boylelikle hem Istanbul, hem de Izmir tam ortada bulusabilir. Baskent Ankara'dan gelecek olanlarinda 'ellerini bile ceplerine sokturmayiz ki' en azindan onlara karsi mahcup duruma dusmeyiz, hem de o kadar yolu birlikte olmak icin teptikleri icin bir tesekkur edebiliriz. Benim teklifim ASOS programi yaz organizasyonu olarak biran once devreye sokulmali, bunca ay oncesinden gelmek isteyip fakat zamani kisitli olanlarinda 'randevu defterleri'ne EVENT notu serh koymalari icin calisilmalidir.
Acizane
Wishacizman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterACABA NEDEN ? :-)
Buyuk bir cogunluk uyelerimiz ilk katilimlarini gerceklestirdiler. Bu yuzden yakin bir yeri secmek akillicaydi. Tabiiki Sirince bizim icin miyadini doldurdu. Ama sansliyiz cunku esas kalabalik gelmeden MINIlerimizi yan yana park edebildik.
Tamam kahvalti mukemme degil di ama beraber olmak sahaneydi. :-)
Ilkbahar geliyor, bence hani o ilk yaptigimiz 'Kahvalti + Go-kart' etkiligi cok ama cok guzel olacaktir. Hatirlayan arkadaslarim bilirler gercekten cok ama cok eglenilmisti. Ustune otoyolda olundugu icin hemen akabinde istenilen 'aksamustu cayi' guzergahi da belirlenebilir.
Ama maalesef ben sizinle olamayacagim.
Admin ya da Hami degil, bence her organizasyonda yer belirledikten sonra 2-3 kisinin organizasyonu yuklenmesi cok iyi olacaktir. Bunu butun forum icin yaziyorum. Organizasyonu organize edenler de hem grup uyeleri ile iletisimde iyi olanlardan ve hem de secilmis yer hakkinda bilgisi olanlardan secilirse bence hicbir eksiklik cikmayacaktir.
Bu sefer cok yasamadik ama bir daha ki organizasyonda tahmini bitis saatide belirlenirse giden uyelerimizin arkasindan bakip ic cekmemiz de gerekmeyecektir.
En onemlisi de 'ben buna cok kil oluyorum' katilimci arkadaslarimizin 'geliyorum' ya da 'gelmiyorum' diye onceden bilgi vermesi olacaktir. Artik 'belki' diye bisey kalmadi. Bu en buyuk etken. Sanmiyorum ki 'ehh su gelirse bende gelirim, o gelirse ben gelmem' gibi dusunceler hali hazirda beyinlerimizi mesgul ediyor olsun.
Bence Cesme'de artik bitmeli. Ege Bolgesi'nde daha cok ama cok gidilecek yeler var eminim.
VE BENCE EN BUYUK BUYUK ORGANIZASYON DA...
ASOS BEHRAMKALE olarak dusunulmelidir. Boylelikle hem Istanbul, hem de Izmir tam ortada bulusabilir. Baskent Ankara'dan gelecek olanlarinda 'ellerini bile ceplerine sokturmayiz ki' en azindan onlara karsi mahcup duruma dusmeyiz, hem de o kadar yolu birlikte olmak icin teptikleri icin bir tesekkur edebiliriz. Benim teklifim ASOS programi yaz organizasyonu olarak biran once devreye sokulmali, bunca ay oncesinden gelmek isteyip fakat zamani kisitli olanlarinda 'randevu defterleri'ne EVENT notu serh koymalari icin calisilmalidir.
Acizane
Wishacizman
Yorum Yap
-
Wishcim sana bicok konuda katiliyorum, bu arada bu bulusmalarin programlanmasi konusunda genc arkadaslarinda katilimci olmasi sart belki bi sonraki organizasyonu onlarbyapmali herseyi haktanada birakmak haksizlik...
Bide benimde nacizane fikrim her ayin ilk cumasi olur gunu onemli degil ayda birkez 15 gunde bur yada kucuk bi bulusma olsun yani leman kafede oldugu gb yeni gelen arkadaslar eskilerin kaynasmasindabyarari olucaktir... Dedigim gb izmirdeki en buyuk bulusma oldu istanbulla beraber yaptigimiz haric... Gokart guzel dusunce ilk toplantimizdi o... Kaancim mesela sen bu aylik toplantilari organize et baslik ac gelebilen gelsin...ordada buyuk bulusmalari konusabiliriz...Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Az biraz cevap hakkim dogmus, birseyler yazayim.
Bildiginiz uzere organizasyonu yapmadan once yer konusunda 2-3 tane secenegimiz vardi (Cesme / Ayvalik / Sirince). Gelen talebe gore yonlendik.
Kisi sayisinin net olmamasi ve mekanlarina hakim oldugumuz bir yer olmadigi icin Sirince, rezervasyon yapmak yanlis olurdu. Izmir'den cikis saatimiz bile 45 dakika sarktigi icin rezervasyonumuza yetismek mumkun olmayacakti. En guzeli gidince karar vermekti. Ama Sirince gibi kucuk, ayni zamanda bolca yerli yabanci turist agirlayan bir yerde 25 kisinin tek masada oturup yemek yemesi, kahve icmesi cok zor. Haliyle biraz beklemek zorunda kaldik.
Donus konusunda da bildiginiz uzere 5-6 gundur yatak dosek hastaydim ve Cuma - Cumartesi evimde yatarak gecirdim. Yuksek atesle agir bir grip gecirdim. Gunde sadece 6 saat ayakta durduktan sonra yigilacak gibi oluyordum. Ayrilik saatinde de pilim bitmisti. O yuzden ayrilmak zorunda kaldim.
Onumuzdeki bir kac organizasyonu Kaan ve ben birlikte planlayacagiz. Katilimin coklugu is bolumu gerektiriyor.
Evet, bende katilim listesinde adi olan arkadaslarimizin mazeret bildirmemesinden her zmn rahatsiz olmusumdur. Ne yazikki bir cok arkadas bu konuda hassasiyet gostermiyor. Birgun bir organizasyon yapacak olurlarsa kendileri de umarim boyle bir durumla karsilasmazlar.
Bunun disinda (bu kismi ozellikle kirmizi yazacagim): Organizasyonlarda, Kulubumuze uye olmayan MINI sahipleri icin onaylama sarti getiriyorum. Boylece biz bize, daha samimi bir organizasyon yapabiliriz.
Tesekkurler..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAz biraz cevap hakkim dogmus, birseyler yazayim.
Bildiginiz uzere organizasyonu yapmadan once yer konusunda 2-3 tane secenegimiz vardi (Cesme / Ayvalik / Sirince). Gelen talebe gore yonlendik.
Kisi sayisinin net olmamasi ve mekanlarina hakim oldugumuz bir yer olmadigi icin Sirince, rezervasyon yapmak yanlis olurdu. Izmir'den cikis saatimiz bile 45 dakika sarktigi icin rezervasyonumuza yetismek mumkun olmayacakti. En guzeli gidince karar vermekti. Ama Sirince gibi kucuk, ayni zamanda bolca yerli yabanci turist agirlayan bir yerde 25 kisinin tek masada oturup yemek yemesi, kahve icmesi cok zor. Haliyle biraz beklemek zorunda kaldik.
Donus konusunda da bildiginiz uzere 5-6 gundur yatak dosek hastaydim ve Cuma - Cumartesi evimde yatarak gecirdim. Yuksek atesle agir bir grip gecirdim. Gunde sadece 6 saat ayakta durduktan sonra yigilacak gibi oluyordum. Ayrilik saatinde de pilim bitmisti. O yuzden ayrilmak zorunda kaldim.
Onumuzdeki bir kac organizasyonu Kaan ve ben birlikte planlayacagiz. Katilimin coklugu is bolumu gerektiriyor.
Evet, bende katilim listesinde adi olan arkadaslarimizin mazeret bildirmemesinden her zmn rahatsiz olmusumdur. Ne yazikki bir cok arkadas bu konuda hassasiyet gostermiyor. Birgun bir organizasyon yapacak olurlarsa kendileri de umarim boyle bir durumla karsilasmazlar.
Bunun disinda (bu kismi ozellikle kirmizi yazacagim): Organizasyonlarda, Kulubumuze uye olmayan MINI sahipleri icin onaylama sarti getiriyorum. Boylece biz bize, daha samimi bir organizasyon yapabiliriz.
Tesekkurler..
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan alirdik oglum sizi zevkle lutfen boyle seylerden cekinmeyinnn
Yorum Yap
Yorum Yap