Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTek bayan ben miyim arkadaşlar
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim; hakan ve mesut'da gelecek. cihana'da haber verelim.
Yorum Yap
-
Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben arkadaşlarımla gidicem ama,yine de tek olursam garip hissederim kendimi...eşlerinizi ve kız arkadaşlarınızı getirin beylersigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronuru'da unutmamak gerek bebeği büyümüştür görmek gerek
Yorum Yap
-
Ve kesinlikle tek kalma sansin yok Admin'im esi ile ve ben 'kiz arkadastan da ote' 13 yasinda bir fistik ile geliyorum.
Zaten Ali'de yazmis... Genelde toplantilarimiz yemek ve sohbet uzerine oluyor. MINI de bahanesi.
Ama siz yaris yapalim, arabalarimizi deneyelim istiyosaniz n'apalim bizde bir PASA var ona rica ederiz. :-)
Kaybedecek birsey yok. :-)
Gizli not: (bunu senden baskasi goremiyo, forum hilesi): Baktin cok yanliz hissettin, gel Yasemin'cim ben kahvaltida senin yanina oturayim dersin.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 29-01-13, 20:22.
Yorum Yap
-
Arkadaslariniz kadin mi erkek mi?
Yetmez dersen bekar erkeklerimiz yardimci olsun bayan katilimina
Zaten araba sohbeti az oluyor bizde. Gerisi makara
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Yorum Yap
-
Hee bize tas geldi, Araba sohbeti cokmu oluomus bizde Haktan aga ?!1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Esimle geliyorum. Onur gelirse ayni sekilde. Ali kiz arkadasiyla gelecek sanirim (?). Bizim disaridan misafirimiz de gelecek esiyle birlikte. Kaan da kiz arkadasiyla mi gelecek kardesiyle mi bilmiorm.
Arkadaslariniz kadin mi erkek mi?
Yetmez dersen bekar erkeklerimiz yardimci olsun bayan katilimina
Zaten araba sohbeti az oluyor bizde. Gerisi makara
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHee bize tas geldi, Araba sohbeti cokmu oluomus bizde Haktan aga ?!
Bizde az oluo ama onu biliorum
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHee bize tas geldi, Araba sohbeti cokmu oluomus bizde Haktan aga ?!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap