Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göstersigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa Allahtan dedikodunuzu yapmamısız
Yorum Yap
-
Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan bıdakı maca sorgusuz sualsiz yaz abi beni özendim çok
Yorum Yap
-
ktasyurek
Gökhan'a ben de özel msj atmaya çalıştım maçla ilgili ancak posta kutusu dolu olduğu için gönderilemiyordu
Yorum Yap
-
Aslı ktasyurek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan'a ben de özel msj atmaya çalıştım maçla ilgili ancak posta kutusu dolu olduğu için gönderilemiyordu
Yorum Yap
-
ktasyurek
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBanamı mesaj atacaktın ? posta kutusu dolu değil bi yanlışlık olmasın eğer bana gelecekse mesaj
Erhan.Demirişçi nickli arkadaşa msj atmaya çalıştım cuma günü, yerime oynasın diye, malum sebepten ötürü...
Yorum Yap
-
Aslı ktasyurek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahaha evet yav Erhan diyeceğime Gökhan demişim
Erhan.Demirişçi nickli arkadaşa msj atmaya çalıştım cuma günü, yerime oynasın diye, malum sebepten ötürü...
Yorum Yap
-
Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir daha ki cumanın kadrosunu kurmak lazım ama kimseden ses yok heralde
Yorum Yap
-
ya abi cuma akşamı değilde baska bir güne alınamaz mı bu maçlar?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap