Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Berna -
Halaaa 29.900 istioo halaaa halaaa halaaaAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Waay biz sahada terlerken neler konuşulmuşAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Berna
Onu da yaptik bizAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa Allahtan dedikodunuzu yapmamısız
Yorum Yap
-
Ah be erhan mesajda attık sana yaw neyse bıdahakı sefere artık takıpte kal hatta daha aktıf ol.Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan bıdakı maca sorgusuz sualsiz yaz abi beni
özendim çok
Yorum Yap
-
ktasyurek
Gökhan'a ben de özel msj atmaya çalıştım maçla ilgili ancak posta kutusu dolu olduğu için gönderilemiyordu
Yorum Yap
-
Banamı mesaj atacaktın ? posta kutusu dolu değil bi yanlışlık olmasın eğer bana gelecekse mesajAslı ktasyurek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan'a ben de özel msj atmaya çalıştım maçla ilgili ancak posta kutusu dolu olduğu için gönderilemiyordu
Yorum Yap
-
ktasyurek
ahaha evet yav Erhan diyeceğime Gökhan demişimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBanamı mesaj atacaktın ? posta kutusu dolu değil bi yanlışlık olmasın eğer bana gelecekse mesaj

Erhan.Demirişçi nickli arkadaşa msj atmaya çalıştım cuma günü, yerime oynasın diye, malum sebepten ötürü...
Yorum Yap
-
Erhana sms atıcam ben artık yoğun çalışıyoAslı ktasyurek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahaha evet yav Erhan diyeceğime Gökhan demişim
Erhan.Demirişçi nickli arkadaşa msj atmaya çalıştım cuma günü, yerime oynasın diye, malum sebepten ötürü...
Yorum Yap
-
26 nisan son cuma yine alalımmı sahayı acaba ?Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir daha ki cumanın kadrosunu kurmak lazım ama kimseden ses yok heralde
Yorum Yap
-
ya abi cuma akşamı değilde baska bir güne alınamaz mı bu maçlar?
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap

Yorum Yap