Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
murat abı toplamda 20 gol falan oldu bır yada ıkı farkla benım oldugum takım galıp geldı. Çok eğlenceli bi akşamdı tekrarları olacak sende burdayken bi akşam tekrarlarız. Whatsappı kontrol et sabah mesaj attım sana
Kadroya almamak olurmu gökhan yine ayarlayacaz hatta süreklilik haline getirmeye çalışıcaz hep beraber eğlenecez Sen nasıl oldun bu arada
Bu hafta yattık ayak biraz toparladı ufak ufak sancılar oluyo ama 2 ay önce bileğim çıkıp donmuştu bu onun kadar kotu degil herkese gecmis olsun dilekleri icin teşekkür ederim
murat abı toplamda 20 gol falan oldu bır yada ıkı farkla benım oldugum takım galıp geldı. Çok eğlenceli bi akşamdı tekrarları olacak sende burdayken bi akşam tekrarlarız. Whatsappı kontrol et sabah mesaj attım sana
Alen Admin ile anlastik. Eger ben Istanbul'da olursam ikimiz birer birer takimlara 'top toplayici' diye dahil olacagiz. Eee bizden 'cheerlander' olmayacagina gore munasip bir karar gibi gozukuyor.
P.S: Tabii siz maci bitirmeden guzellerin getirdigi nevaleleri bitirimiyiz onu bilemiyorum? Sonra Gokhan senle papaz olabiliriz gibime geliyor?
Yorum Yap