ya gülmekten karnım agrıdı ya ugur neler yapş gökhan a )))
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
34tb9544
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimlere ozenerek baktım bidahaki maca kadroya alırsanız oynamayı cok isterim
Kadroya almamak olurmu gökhan yine ayarlayacaz hatta süreklilik haline getirmeye çalışıcaz hep beraber eğlenecez Sen nasıl oldun bu arada
Yorum Yap
-
34tb9544
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKadroya almamak olurmu gökhan yine ayarlayacaz hatta süreklilik haline getirmeye çalışıcaz hep beraber eğlenecez Sen nasıl oldun bu arada
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermurat abı toplamda 20 gol falan oldu bır yada ıkı farkla benım oldugum takım galıp geldı. Çok eğlenceli bi akşamdı tekrarları olacak sende burdayken bi akşam tekrarlarız. Whatsappı kontrol et sabah mesaj attım sana
P.S: Tabii siz maci bitirmeden guzellerin getirdigi nevaleleri bitirimiyiz onu bilemiyorum? Sonra Gokhan senle papaz olabiliriz gibime geliyor?
Wishtoptoplarman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok abi papaz olmadan ben ne var ne yok yerim icerim yine
34 NSC 46sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBari cileklerin resmini cekseydiniz Gokhan 'lup'lemeden once. Bknz Izmir'de %60 Mini, %40 Girtlak fotosu oluyo...
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyler yesin doye 1 er tane aldim bende tadi damagimda kaldi guzel yapmış deno
P.S: Cheerlander photosu da goremedik ayricana... Ama kuzenle Barannx ayni cehre....
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisbet yapiyosunuz yahu
P.S: Cheerlander photosu da goremedik ayricana... Ama kuzenle Barannx ayni cehre....
P.S:kuzenin yaşını sormayın yaşım ortaya çıkmasın
Yorum Yap
Yorum Yap