Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bendende o kadar herkese tesekkürler hepinizi gördüğüme tanıdığıma memnun oldum çilekler tatlılar için teşekkürler rakip takımıda tebrik ederim kusur işlediksey saygısızlık yaptıysak af ola )
Gençler ben sizden sonra bir maçı daha bitirdim ve eve anca geldim gelen herkeze oynayanlar ve seyredenlere teşekkür ederim çok zevkli bi akşamdı benim adıma Halukta ağzımı patlattı son anlarda
Ayrıca ndg ye hazırladığı hoş sürpriz adına ayrıca bernaya da sular için ayrı bi teşekkür ederim sularıda ben içtim çilekleride yedim Bu halı saha org. larını alen abininde yazdığı gibi her ayın 2. ve 4. haftaları tekrarlamak istiyoruz sahayı alıp tarıh ve saatını paylaşıcaz katılımların devamlılık göstermesini istiyoruz huy edinelimkendimize bu maç işini Yatayım artık sabah iş var
Bendende o kadar herkese tesekkürler hepinizi gördüğüme tanıdığıma memnun oldum çilekler tatlılar için teşekkürler rakip takımıda tebrik ederim kusur işlediksey saygısızlık yaptıysak af ola )
Afiyeeeet olsun efem begendiyseniz ne mutlu bana
ps. bazilaridaa dalga geciodu zehirlenir miyiz bla bla blaa.. hahaahytt
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap