Maalesef saat uysada mesafe nedeniyle sahaya yetisemem bir dahakine insallah ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
allah razı olsun abi maşallah çok iyi a.s biraz daha zamanı var onun bizle oynamaya abi
Bir yorum yaz:
-
Serkanım ufaklık nasıl o da oynayacak mıymıs
Gözlerinden öpüyoruz ufaklıkları yengeye selamlar.
Bir yorum yaz:
-
Perşembe Fenerin maçı var cuma falan olmazmı hemde dizm var perşemde Kayıp şehir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiPerşembe bana uyar yani ayın 6 si Perşembe dımı
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterperşembe işi Baran'a uymadı,gitmemiz gereken bir yer var dönüşte en kötü izlemeye geliriz
persembe garantı degıl ama ben yazdım persembe ok mı dıye kımse cevap yazmayınca sahayı ok lemedım sabah kesınlestırırım ama kımseden ses yok ben gelırım ben gelmem dıye baksana ama yınede buyuk ıhtımalle persembe aksam aynı yer olur aynı saat kaldıysa onuda alırım sabah netlesır ozamana kadar cevap versın futbolcular
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiperşembe işi Baran'a uymadı,gitmemiz gereken bir yer var dönüşte en kötü izlemeye geliriz
Bir yorum yaz:
-
Estafurullah maksat muhabbetAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelmek isterdimde agir kazmayim ben takoz.recep gibiym ahahha
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
gideriz oynamasakda seyrederiz.
Bir yorum yaz:
-
Gelmek isterdimde agir kazmayim ben takoz.recep gibiym ahahha
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
kanka sakatım ben, beldenAslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKakuti sen gelmiyon mu yoksa
Bir yorum yaz:
-
arkadaslar halı saha olarak etıler natürel park spor tesisleriyle görüştüm perşembe akşamı saat 22:00-23:00 arasında ok derseniz hemen ayırıyorum saat 19:30 kadar musade aldım acele cevap bekıyorum sızden
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKakuti sen gelmiyon mu yoksa
Bir yorum yaz:
-
Boyle minicileri miniilere kirdirmayalm
Mesela rocco team vs. Mini team olsun
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen Alper Fuat yazın bizde listeye cuma olmassa geliriz
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: