Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valeye vermeden park etme opsyonumuz nedir?
    Karsisindaki acik otoparka anahtarsiz da birakilabiliyor. Vale tercih edenler icin de var.
    Bu arada sanirim hepimiz antivaleyiz

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben sabah 7de giderim gönüllü yer tutmaya daha önce 3 kere kavga etmisligim var yer davasına orda ama o datca balı herşeye değer

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Valeye vermeden park etme opsyonumuz nedir?

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Assk cafe bence De iyi mekan. Lakin pazar gününe rezervasyon almama durumu var bildiğim kadarıyla. biraz erken gitmek gerekebilir hava da güzel olursa tadından yenmez.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Ben sabah 7de giderim gönüllü yer tutmaya daha önce 3 kere kavga etmisligim var yer davasına orda ama o datca balı herşeye değer

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kuruçeşme aşşk cafe olabilir baya lezzetli kahvaltısı otoparkı 15tl kendiniz parkediyosunuz yeterince büyük macrocenter ile aynı otoparkı kullanıyor

Assk cafe bence De iyi mekan. Lakin pazar gününe rezervasyon almama durumu var bildiğim kadarıyla. biraz erken gitmek gerekebilir hava da güzel olursa tadından yenmez.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz

Aslı alihan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Rumelifenerinde menekşe bahçesi diye biryer var assagida internetten buldugum bazi fotoğraflarini paylasiyorum özel tahsis edilmis bir otoparkı yok ancak bikaçkere gittim park problemi yaşamadım köyün içinde genelde boş

[ATTACH]5800[/ATTACH][ATTACH]5801[/ATTACH][ATTACH]5802[/ATTACH]
    kuruçeşme aşşk cafe olabilir baya lezzetli kahvaltısı otoparkı 15tl kendiniz parkediyosunuz yeterince büyük macrocenter ile aynı otoparkı kullanıyor

Bir yorum yaz:

• alihan
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    fikirlere acigiz bildiginiz memnun kaldiginiz park problemi olmayan bir yer varsa degerlendirelim.

Rumelifenerinde menekşe bahçesi diye biryer var assagida internetten buldugum bazi fotoğraflarini paylasiyorum özel tahsis edilmis bir otoparkı yok ancak bikaçkere gittim park problemi yaşamadım köyün içinde genelde boş

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı alihan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selamlar herkese,

Bende istanbulda olursa katılabilirim. Hatta fikir olması açısından bence sarıyer rumelifenerinde güzel bikaç kahvaltı yapabilceğimiz mekanlar var, aklınızda olsun
    fikirlere acigiz bildiginiz memnun kaldiginiz park problemi olmayan bir yer varsa degerlendirelim.

Bir yorum yaz:

• anlykr
    yanıtladı
    Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Geçmiş olsun..
    Teşekkürler abi saol. ıns cıkar ozamana kadar.

Bir yorum yaz:

• alihan
    yanıtladı
    Selamlar herkese,

Bende istanbulda olursa katılabilirim. Hatta fikir olması açısından bence sarıyer rumelifenerinde güzel bikaç kahvaltı yapabilceğimiz mekanlar var, aklınızda olsun

Bir yorum yaz:

• Turgay Kurt
    yanıtladı
    Geçmiş olsun..

Bir yorum yaz:

• anlykr
    yanıtladı
    İstanbul olursa bende gelırım demıstım cunku sapanca uzak kalıcak omurmun yarısı yolda gecıcektı
    tekırdagdan gelıcem cunku.Fakar 3 gun once dengesizin bir tanesi geldı arabaya sürttürdü ve sağ kapısı cızıldıl ve azcıkda gocuk olustu
    aracımı yapılması için verecegım elınde ustanın ıs var bıtırmesını beklıyorum elınde ısler bıttıkten sonra cagırcak ve arabayı teslım edıcem yapılması ıcın
    onun için katılmama olanağım yüksek olabılır. hersey de bır hayır vardır umarım ozaman kadar olur.

Bir yorum yaz:

• Turgay Kurt
    yanıtladı
    e madem bu kadar İstanbul talebi var. Bende İstanbul diyeyim

Bir yorum yaz:

• Nimotech
    yanıtladı
    bence İstanbul olmalı , ama mutlaka gün önceden gidip valeler ile konuşulmalı eski sıkıntılar yaşanmaması adına

Bir yorum yaz:

• ceyhun737
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sapancaya gidene kadar acliktan olur millet
    Hahah kesinlikle ben Sapanca'ya gelemeyebilirim tabi yöneticiler karar vericek heralde

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    sapancaya gidene kadar acliktan olur millet

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X