Aslı tngrn tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ok zaten bu kesin bir tarih degil katilimin maksimum olacagi bir tarihi bulmaya calisalim.5 Nisan paskalya oldugundan ben ve Aren katilamayiz en erken 12 nisan gozukur o zaman.
-
Aslinda 1 hafta sonra yapsak ben tentative katilimimi kesinlestirebilirim. Zira 28 Mart'ta katilmam gereken bir dugun varAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster29 mart olarak konusuyoruz simdilik ama katilim sayisina gore karar verelim dedik.
Bir yorum yaz:
-
29 mart olarak konusuyoruz simdilik ama katilim sayisina gore karar verelim dedik.Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de gelebilirim fakat tam tarihi belli mi?
Bir yorum yaz:
-
Beni 2 arac yazabilirsin arkadas biraz yogun foruma giremiyor ama getiririm ben onu
ayvaliga da getirmistim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Beklediğim katılımı göremedim açıkcası istanbul organizasyonu ve 10-11 kisi su ana kadar 😃
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Acayim o zaman orayaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖneriler Bölümü'ne açarsan sesini daha fazla duyurabilirsin 😃😃😃😃
Bir yorum yaz:
-
Öneriler Bölümü'ne açarsan sesini daha fazla duyurabilirsin 😃😃😃😃Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonu dışı olcak ama hazır yetkililere seslenmişken mctr tshirt veya yelekleri yapılamaz mı acaba güzel olur sanki
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Konu dışı olcak ama hazır yetkililere seslenmişken mctr tshirt veya yelekleri yapılamaz mı acaba güzel olur sanki
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Herkese selamlar.. Mekanlar gayet güzel duruyor
Ben gelirim. Hatta yanımda gelecek olanlarda olabilir. En garantisi şimdilik sadece beni ekle Onur'cum. Bugün yarın ilave olursa haber veririm 
Bir yorum yaz:
-
Kırkpınar'daAslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel yermiş
tam nerde
Bir yorum yaz:
-
Sizin İcin heinz'e geldim kesif yapıyorum 😃😃😃https://vimeo.com/122227058
Bir yorum yaz:
-
Konu kirletmeden katilim bilgisi verir misin degerli uye 😒Aslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösters2000 kaputu
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: