Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Alen abi sayımız 22'ye ulaştı.Yerimizi belirlesek iyi olacak sanki
(Hardal mi diyoruz?)
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Valla mail iyi oldu
Neresi derseniz uyar bana ama bence kalabalik acisindan anadolu yakasi daha iyi olur.
Bir yorum yaz:
-
Ismini listeden kaldırdım abicim,gelebilecek olursan haber verirsin listeye eklerizAslı anlykr tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronur abı benım durumuda bılıyorsun araba onarıma gıdıcek pazartesı usta cagırdı yetısırse haberverıcem.
en kısa sûrede arabana kavuşman dileğiyle 
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
onur abı benım durumuda bılıyorsun araba onarıma gıdıcek pazartesı usta cagırdı yetısırse haberverıcem.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen listeyi son haliyle günceledim.Gelecek veya gelemeyecekler + veya - işlem yaptırırlar. Organizasyon %95 İstanbul'da olacak.Sayıyı kesinleştirelim kesin mekan ismini paylaşırız artık. Artık A mı olur B mi olur bilmem,ne olursa olsun buluşalım hasret giderelim
Bir yorum yaz:
-
Bir sonraki buluşmaya artıkAslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar, organizasyon harika ancak o tarihlerde istanbula gelmem pek mümkün görünmüyor. Üzülerek -1 diyorum
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar, organizasyon harika ancak o tarihlerde istanbula gelmem pek mümkün görünmüyor. Üzülerek -1 diyorum
Bir yorum yaz:
-
Sen ilk önce arabanı tamamlaAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gelicem dedim listede adimiz yok Sagol Onur abi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben gelicem dedim listede adimiz yok 😄Sagol Onur abi 😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben listeyi son haliyle günceledim.Gelecek veya gelemeyecekler + veya - işlem yaptırırlar. Organizasyon %95 İstanbul'da olacak.Sayıyı kesinleştirelim kesin mekan ismini paylaşırız artık. Artık A mı olur B mi olur bilmem,ne olursa olsun buluşalım hasret giderelim
Bir yorum yaz:
-
Rica ederim bizide ekleyin...
Standart Katılım ;
2 Tam + 1 Bebek(artık 2 Yaşında
)
güzel olur hava inş.
Bir yorum yaz:
-
Sanırsam buluşma istanbul içi bende katılım gösterebilirim. Bizim bu taraflarda olacak ise.
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence haberi olmayan üyeler var. Bi mail mi atsak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hemen yapalim
Bir yorum yaz:
-
Bence haberi olmayan üyeler var. Bi mail mi atsak 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: