Sanırsam buluşma istanbul içi bende katılım gösterebilirim. Bizim bu taraflarda olacak ise.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sayın yetkililer Mart ayı içerisinde Kahvaltı talep ediyoruz :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gelicem dedim listede adimiz yok Sagol Onur abi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar, organizasyon harika ancak o tarihlerde istanbula gelmem pek mümkün görünmüyor. Üzülerek -1 diyorumsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen listeyi son haliyle günceledim.Gelecek veya gelemeyecekler + veya - işlem yaptırırlar. Organizasyon %95 İstanbul'da olacak.Sayıyı kesinleştirelim kesin mekan ismini paylaşırız artık. Artık A mı olur B mi olur bilmem,ne olursa olsun buluşalım hasret giderelim
Yorum Yap
-
Aslı anlykr tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronur abı benım durumuda bılıyorsun araba onarıma gıdıcek pazartesı usta cagırdı yetısırse haberverıcem.
instagram.com/minicooperaksesuarsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIsmini listeden kaldırdım abicim,gelebilecek olursan haber verirsin listeye ekleriz en kısa sûrede arabana kavuşman dileğiyle
instagram.com/minicooperaksesuar
Yorum Yap
-
Hardal en temizi olcak bencedoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaltepe Meguars'ta bi çıkartma yaptıktan sonra sahilde Floresta diye bi mekan vardı önünde acık park yeri var, vale var ama anahtarı vermek yada valeye vermenize gerek olmayabilir. Ama pazar günü cok kalabalik olursa nasıl olur bilmiyorum.En son düzenleyen çağlar uluçay; 22-03-15, 12:46.R56 Mini Cooper S
34 SCS 04
Yorum Yap
Yorum Yap