Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Güzel fikirlerimiz var aslında Mustafa ama katılımcı yok,bence tlf.laşıp birşeyler yapalım...Bu arada Murat abii döndünmüü izmire ?
    Ehliyeti olan 'kucuk' kizlarin bana 'abi' demesi depresyona sebeb oluyooooo. Daha donmedim, az kaldi, 1,5 ay. :-(
    Wishdede

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Artik forumda yazan Izmirli de kalmadi sanki son zamanlarda ama ben yine de umutsuz bir deneme yapayim, bu pazar sabah kahvaltisi yapsak hazir havalar da duzelmisken ne dersiniz?
    Güzel fikirlerimiz var aslında Mustafa ama katılımcı yok,bence tlf.laşıp birşeyler yapalım...Bu arada Murat abii döndünmüü izmire ?

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Var Izmir'li var, habis bir durum yok , sadece akut , solece elinin dorsal yuzeyiyle bir ittiriversen butun lezyonlar ortadan kalkacak... :-)

Wish
    Seni tenzih ederim Murat abi . Umarim bulusamama durumumuz progresyon gostermez

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Artik forumda yazan Izmirli de kalmadi sanki son zamanlarda ama ben yine de umutsuz bir deneme yapayim, bu pazar sabah kahvaltisi yapsak hazir havalar da duzelmisken ne dersiniz?
    Var Izmir'li var, habis bir durum yok , sadece akut , solece elinin dorsal yuzeyiyle bir ittiriversen butun lezyonlar ortadan kalkacak... :-)

Wish

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Twstrr
    yanıtladı
    cok aciliyeti varsa bornova-havalimanı na otobandan gidersen is cıkışı zamanlarında falan daha mantıklı oluyor..
    Trafık cok yok ısık yok 20 dakıkaya gırersın hızlı hızlı gıderek

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teşekkürler Haktan

Gelirken zaten kalabalık şekilde otobüs ile geliyoruz, dönüş içinde baktık gidişte çok yorulmadan normal zamanda gittik, dönüşte de otobüs yapıcaz. Ama baktık öyle böyle 6-7 saatlik yol 10 saati falan aşıyor Pazar sabah 7-8 de her firmada uçak var gece takılıp biz arkadaş grubu olarak uçakla dönücez.

Çok teşekkürler bilgiler için
    Hadi bakalim hosgeliyorsunuz puan birakmayinda..

Tapatalk / Note 2

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bornova cikisindan 30 km Manisa. Ve bahsettigin kisa yol daha yapilmadi. Ama bu haliyle zaten kısa..

Tapatalk / Note 2
    Teşekkürler Haktan

Gelirken zaten kalabalık şekilde otobüs ile geliyoruz, dönüş içinde baktık gidişte çok yorulmadan normal zamanda gittik, dönüşte de otobüs yapıcaz. Ama baktık öyle böyle 6-7 saatlik yol 10 saati falan aşıyor Pazar sabah 7-8 de her firmada uçak var gece takılıp biz arkadaş grubu olarak uçakla dönücez.

Çok teşekkürler bilgiler için

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bornova cikisindan 30 km Manisa. Ve bahsettigin kisa yol daha yapilmadi. Ama bu haliyle zaten kısa..

Tapatalk / Note 2

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İzmir manisa arasını sana en iyi haktan adminimiz söyler
    Madem pas geldi

Akhisar - BJK maci olarak duzeltiyim ki benim yasadigim kafa karisikligini baskasi yasamasin..

Macin Akhisar'da degil, Manisa'da oldugunu farzediyorum (Manisa Akhisar arasi 40 dk)

Izmir cikisi Bornova'dan Manisa 15-20 dakika arasi. Stat +15 dakika surer ki o gun mac trafigi + guvenlik olacagi icin mac bitiş dudugunden Bornova'ya girmen 1 saati.

Bornova'dan havalimani ise kirmizi isik manyakligi.. Yesil dalga var ama yarim saat ekle uzerine..

Ucak kacta? En az yarim saat erken de gitmek lazim.. Baya challenging olacak yani

Tapatalk / Note 2

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    İzmir manisa arasını sana en iyi haktan adminimiz söyler

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    Abi dönüşünde trafik feci oluyo trafiği iyi hesaplaman yada maçtan 15 dk önce çıkman lazım.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Millet bir şey sormak istiyorum

Cuma geceden çıkıp Cumartesi ki BJK-Akhisar maçına gidicez de, İzmir'de takılıp Manisa'ya ordan geçelim diyoruz. Yeni bir yol yapılmış galiba arada ki zaman baya kısalmış diyorlar ne kadar İzmir-Manisa arası? Önemli olan dönüş için çünkü dönüşte gece uçağına yetişme şansımız var mı onu netleştirmek gerek aksi halde cumartesi kalıp, Pazar sabah uçağa binicez

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    actim kollarimi gozum yolda gel bekliyorum!

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    sınavların bitsin..Biraz daha yaz gelsin hooop ordayım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Böyle giderse istanbul'a taşınacağım
    actim kollarimi gozum yolda gel bekliyorum!

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X