Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
H.sonu var mı plan? + cuma akşamı yemek toplantısı
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Ya Gökhanım balık yiyelim yemesine de sabahına görüşemioruz be hacım
@ wishman: ya o terasta içtiğimiz son içkileri de içmicektik bence. Hep o yüzden oldu kanısındayım zira
Evet haklisin ustat, biz sanirim cilayi vernik ile karistirdik o gece.... Ama olsun ben yinede gecenin bir yarisi ayaklandiginda kalkip seni ugurlayabilmistim. Sonrasinda 'mutlu & mesut' sizmaya devam etmistim de....
Tekrar konu acmak istemedim. Buraya yazayim dedim. Ali (Yagci) ile konustuk. Konumuz;
Cuma gunu sanayi isleri olanlarin sanayiide gorusmesi ve istek olursa aksamustu (6-7 gibi) ickisiz ama kofteli- donerli bir yemek bulusmasi yapilmasi.....
Hem yeni arkadaslar ile tanisip kaynasma.
Ozgur Pasa'miz 'Leman Kultur'e gidelim der, cunku her cesit yemek varmis. Zaten Forum Bornova'nin yani oldugu icin olmadi oraya da cevirebiliriz yonumuzu bir problem olursa.
Hadi bakalim IZMIR'li MINI'ciler katilim yapacaklar ayaga kalksin...
P.S: Yemek yeri cok da onemli degil, ama Bornova civarinda olunacagi belli...
P.S 2 : Haftasonu kahvaltili bulusmayi bu bulusmada konusur kararlastiririz. Bu haftasonu olmasin.
Yorum Yap