Malum evli ve bir de çocuklu(canavarlı) olunca h.sonu plan yapmak gerekiyor . Buluşma planı varsa evdekileri anneanneye postalayacağım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
H.sonu var mı plan? + cuma akşamı yemek toplantısı
Çöküş
X
-
hadi istanbuldada All4 günü yapalım.. CM All4'lar çıksın meydana kavuştursun minicileri1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Selam;
Tekrar konu acmak istemedim. Buraya yazayim dedim. Ali (Yagci) ile konustuk. Konumuz;
Cuma gunu sanayi isleri olanlarin sanayiide gorusmesi ve istek olursa aksamustu (6-7 gibi) ickisiz ama kofteli- donerli bir yemek bulusmasi yapilmasi.....
Hem yeni arkadaslar ile tanisip kaynasma.
Ozgur Pasa'miz 'Leman Kultur'e gidelim der, cunku her cesit yemek varmis. Zaten Forum Bornova'nin yani oldugu icin olmadi oraya da cevirebiliriz yonumuzu bir problem olursa.
Hadi bakalim IZMIR'li MINI'ciler katilim yapacaklar ayaga kalksin...
P.S: Yemek yeri cok da onemli degil, ama Bornova civarinda olunacagi belli...
P.S 2 : Haftasonu kahvaltili bulusmayi bu bulusmada konusur kararlastiririz. Bu haftasonu olmasin.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 09-01-13, 20:07.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam;
Tekrar konu acmak istemedim. Buraya yazayim dedim. Ali (Yagci) ile konustuk. Konumuz;
Cuma gunu sanayi isleri olanlarin sanayiide gorusmesi ve istek olursa aksamustu (6-7 gibi) ickisiz ama kofteli- donerli bir yemek bulusmasi yapilmasi.....
Ozgur Pasa'miz 'Leman Kultur'e gidelim der, cunku her cesit yemek varmis. Zaten Forum Bornova'nin yani oldugu icin olmadi oraya da cevirebiliriz yonumuzu bir problem olursa.
Hadi bakalim IZMIR'li MINI'ciler katilim yapacaklar ayaga kalksin...
P.S: Yemek yeri cok da onemli degil, ama Bornova civarinda olunacagi belli...
P.S 2 : Haftasonu kahvaltili bulusmayi bu bulusmada konusur kararlastiririz. Bu haftasonu olmasin.
Wishman
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterheaa disardan MINIci kabul etmionuz pekala .. biz Istanbullu MINI'ciler kayaga giderik Peeeeh! sucuk ekmek-sicaksarap bizi paklar.
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı wishman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterselam;
tekrar konu acmak istemedim. Buraya yazayim dedim. Ali (yagci) ile konustuk. Konumuz;
cuma gunu sanayi isleri olanlarin sanayiide gorusmesi ve istek olursa aksamustu (6-7 gibi) ickisiz ama kofteli- donerli bir yemek bulusmasi yapilmasi.....
Ozgur pasa'miz 'leman kultur'e gidelim der, cunku her cesit yemek varmis. Zaten forum bornova'nin yani oldugu icin olmadi oraya da cevirebiliriz yonumuzu bir problem olursa.
Hadi bakalim izmir'li mini'ciler katilim yapacaklar ayaga kalksin...
P.s: Yemek yeri cok da onemli degil, ama bornova civarinda olunacagi belli...
P.s 2 : Haftasonu kahvaltili bulusmayi bu bulusmada konusur kararlastiririz. Bu haftasonu olmasin.
wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel gel, hatta bavula koyayim seni Pazar'a da Italya'ya gotureyim. Bozma konuyu kiz 'alingan'... Bi biz tanisip kaynasalim sonra kahvaltili haftasonu toplantimiza zorla getirtecez seni....
Wishman
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhakan35
mesut
soner
ali iner
can
hepsini aradım abi gelicekler nasip olursa kaganın numarası yok bende ali iner arayacak. son durum budur abi
Yorum Yap
Yorum Yap