Ok haber verdiğin an yanındayım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Neden olmasin?
Çöküş
X
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk haber verdiğin an yanındayım
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bu konuyla ilgili olarak Kurul yaratalım ,cocuk koruma derneklerine ulasılması ve ihtiyaclarının ögrenilmesi, bu ihtiyaclara yönelik sponsorlar bulunması ve ihtiyac listesinin tamamlanması, tamamlanan ihtiyacların hepimize uygun bir zamanda gidilerek ihtiyac sahiplerine dagıtılması seklinde bir program yapın daha sonra bunu onaylar ve uygulamaya koyarız. Size baslangıc olarak http://kcykorumadernegi.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Ite mid=53 bu linki veriyorum , Oya anne bizim yıllardır destekledigimiz kimsesiz cocuklara annelik yapan cok değerli bir insandır web sitesindeki telefondan arayarak ihtiyaclarını ögrenebilir ve o yönde çalışma yapabilirsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konuyla ilgili olarak Kurul yaratalım ,cocuk koruma derneklerine ulasılması ve ihtiyaclarının ögrenilmesi, bu ihtiyaclara yönelik sponsorlar bulunması ve ihtiyac listesinin tamamlanması, tamamlanan ihtiyacların hepimize uygun bir zamanda gidilerek ihtiyac sahiplerine dagıtılması seklinde bir program yapın daha sonra bunu onaylar ve uygulamaya koyarız. Size baslangıc olarak http://kcykorumadernegi.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Ite mid=53 bu linki veriyorum , Oya anne bizim yıllardır destekledigimiz kimsesiz cocuklara annelik yapan cok değerli bir insandır web sitesindeki telefondan arayarak ihtiyaclarını ögrenebilir ve o yönde çalışma yapabilirsiniz.
sponsorluk bi olay gormuyorum acikcasi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersponsorluk bi olay gormuyorum acikcasi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbiz bu işin üstesinden gelmeliyiz, son buluşmada konu hakkında NDG ile kriter yaptık ve gerekli olan ihtiyacların belirlenmesi halinde seve seve elimden geleni yaparım ve bizzat gelip bir organizasyon ile bunuda süslendirelim derim.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkurul tamamlanmistir orcun ben ve berna bunu plan programlayip herkese duyuracagiz ok?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlanlama asamasında bize de bilgi verirseniz seviniriz.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
mukemmel bi dusunce tebrikler arkadaslar bi forumda bunlari dusunup katilan cok az insan var ama bizim forum uye oldugumdan beri soyluyorum cok farkli ve dusunceli insanlarin birlestigi bi yer bu tartismasiz bole ne mutlu bize elimizden geleni yapicagimizada inaniyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna nerdesin iyileste konumuz yarim kalmasin
komisyon uyeleri;
Berna
NDG
JCW
Orcun
Online toplanti icin gun ve saat belirlemesi yapalims lutfens!
Sent from my SMEG MINI using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konuyla ilgili olarak Kurul yaratalım ,cocuk koruma derneklerine ulasılması ve ihtiyaclarının ögrenilmesi, bu ihtiyaclara yönelik sponsorlar bulunması ve ihtiyac listesinin tamamlanması, tamamlanan ihtiyacların hepimize uygun bir zamanda gidilerek ihtiyac sahiplerine dagıtılması seklinde bir program yapın daha sonra bunu onaylar ve uygulamaya koyarız. Size baslangıc olarak http://kcykorumadernegi.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Ite mid=53 bu linki veriyorum , Oya anne bizim yıllardır destekledigimiz kimsesiz cocuklara annelik yapan cok değerli bir insandır web sitesindeki telefondan arayarak ihtiyaclarını ögrenebilir ve o yönde çalışma yapabilirsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya yüz yüze görüşmek için müsaitim
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap