Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bu konuyla ilgili olarak Kurul yaratalım ,cocuk koruma derneklerine ulasılması ve ihtiyaclarının ögrenilmesi, bu ihtiyaclara yönelik sponsorlar bulunması ve ihtiyac listesinin tamamlanması, tamamlanan ihtiyacların hepimize uygun bir zamanda gidilerek ihtiyac sahiplerine dagıtılması seklinde bir program yapın daha sonra bunu onaylar ve uygulamaya koyarız. Size baslangıc olarak http://kcykorumadernegi.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Ite mid=53 bu linki veriyorum , Oya anne bizim yıllardır destekledigimiz kimsesiz cocuklara annelik yapan cok değerli bir insandır web sitesindeki telefondan arayarak ihtiyaclarını ögrenebilir ve o yönde çalışma yapabilirsiniz.
Bu konuyla ilgili olarak Kurul yaratalım ,cocuk koruma derneklerine ulasılması ve ihtiyaclarının ögrenilmesi, bu ihtiyaclara yönelik sponsorlar bulunması ve ihtiyac listesinin tamamlanması, tamamlanan ihtiyacların hepimize uygun bir zamanda gidilerek ihtiyac sahiplerine dagıtılması seklinde bir program yapın daha sonra bunu onaylar ve uygulamaya koyarız. Size baslangıc olarak http://kcykorumadernegi.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Ite mid=53 bu linki veriyorum , Oya anne bizim yıllardır destekledigimiz kimsesiz cocuklara annelik yapan cok değerli bir insandır web sitesindeki telefondan arayarak ihtiyaclarını ögrenebilir ve o yönde çalışma yapabilirsiniz.
biz bu işin üstesinden gelmeliyiz, son buluşmada konu hakkında NDG ile kriter yaptık ve gerekli olan ihtiyacların belirlenmesi halinde seve seve elimden geleni yaparım ve bizzat gelip bir organizasyon ile bunuda süslendirelim derim.
Kafandaki nedir tam olarak nereye ne yardımı yapılacak anlatırsan biz de anlarız!!! Bu arada sponsor illa ki Kulüp dısından olacak diye birsey yok bu işe yardım edecek herkes sponsor olarak adlandırılır. Diger taraftan yapacagımız seylerin planlarını burada paylasırsak diger üyelerimiz de katılmak isteyecektir planlama ve sonuclandırma asamalarına. Öncelik ihtiyacların belirlenmesi olmalıdır ayrıca hedefimiz nereye yardım etmek olacak, bildigim kadarıyla bu tur yerlere plansız yardım etmek isteyen bir suru insan oluyor ve ihtiyacları olmayan seyleri goturuyorlar bu yuzden kabul edilmiyor. Soyledigimiz sekilde planlarsanız daha iyi olur.
biz bu işin üstesinden gelmeliyiz, son buluşmada konu hakkında NDG ile kriter yaptık ve gerekli olan ihtiyacların belirlenmesi halinde seve seve elimden geleni yaparım ve bizzat gelip bir organizasyon ile bunuda süslendirelim derim.
kurul tamamlanmistir orcun ben ve berna bunu plan programlayip herkese duyuracagiz ok?
mukemmel bi dusunce tebrikler arkadaslar bi forumda bunlari dusunup katilan cok az insan var ama bizim forum uye oldugumdan beri soyluyorum cok farkli ve dusunceli insanlarin birlestigi bi yer bu tartismasiz bole ne mutlu bize elimizden geleni yapicagimizada inaniyorum
Her kelimesine katılıyorum. Sponsor konusunda yardımcı olma ihtimalim olabilir, adam gibi birsey yapılsın bir kac oyuncak toplamaktan oteye gitmeli, ihtiyacı olan birsuru cocuk var. yapılabilecek cok fazla sey var, imkanları daha fazla olan kurulus/insanlardan yardım almakta hic bir sakınca yok.
Yorum Yap