destekliyorummm
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Neden olmasin?
Çöküş
X
-
Burak
-
Berna
Ben de boş olduğum için oluşum aşamasında 24 saat hizmet verebilirim hediye edebileceğim bir ton oyuncağım da var ayrıca )
Yorum Yap
-
35CSS17
-
ilk hedefimiz icin istanbulda cocuk esirgeme kurumlarindan birini secelim diye dusundum oyuncak ve giyim konusunda Founder Alen reise katiliyorum.
asiri yipranmamis iyi durumdaki oyuncak ve
textil urunleri ile destek olabilecegimiz gibi toptancisindan iyi bir fiyatada temin edip ziyarete gidebiliriz...
----
[p.s. losev eventi icinde "ankara" ekibi ile online meeting talep ediyorum.] beyler pm lutfen.
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
ben basliga yeni denk geldim, kusura bakmayin..
NDG tebrik ederim. Harika bir fikir sunmussun. Toplumsal sorumluluk kapsaminda bir projeye adim atarak bircok vakif/dernege fayda saglamanin disinda kulubumuzun de sadece bir araba kulubu olmadigini gosterecektir. Tabiki bu, bu tip bir organizasyonda sonuncu amacimiz..
Bende denk getirirsem seve seve katilirim ancak onumuzdeki bir kac ay icin cok zor gibi gozukuyor. Maddi olarak o gunun sartlarinda elimden geleni yapmaya calisirim.
Bu organizasyonu duzenleyecek bir komite kurulmasini isterim.. Butun yuku tek basina NDG'ye atmamaliyiz bence.
Yorum Yap
-
Burak
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar bu konuyu inceden hareketlendirelim diyorum
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap