Anca gordum r57 keyif arabasi izmirde azcik gunes gorsem aciyorum ustunu... Arabam diye soylemiyorum ama cabrio araba farkli yani havadar bagaj biraz daha ufak arka taraf daha karanlik ama genede kiyamiyorum satmaya
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R57 Cabrio
Çöküş
X
-
Ozanbalta
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnca gordum r57 keyif arabasi izmirde azcik gunes gorsem aciyorum ustunu... Arabam diye soylemiyorum ama cabrio araba farkli yani havadar bagaj biraz daha ufak arka taraf daha karanlik ama genede kiyamiyorum satmaya
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Ozan otobanda degilde kotu asfalta iceri ses aliyo bn bavul olarak yumusak cantalar kullaniyorum disi sert hic birsey kolay kolay sigmiyor... Benimki 2009 model...kedilerden uzak tutmaya calisiyorum heryere parketmiyorm...baska sorun olursa cevaplarim sorun diilMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Valla benim en cok aklima takilan bagaj olayi. Diger hersey ok benim icin. Guzelmis senin araban arka taraf ustu kapaliyken biraz bogucu oluyormus sanirim di mi?
Yorum Yap
-
Evet arka taraf cam olmadigi icin biraz karanlik kaliyor...bnm oglanlar biniyorlar 10 yasindalar hic sikayet etmediler😄 bagaj kapagida normal miniler gb yukari dogru acilmiyor asagi dogru aciliyo...bence bi kolleksiyon arabasi keyif araci cokda ilgi cekiyo o ayriMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Anladim abi, bence de tam kolleksiyonuluk bakalim bir gorup inceleyebilsem karar vericem alip almayacagima ama yok kimsede burda.
Yorum Yap
-
bence bu arabayı bir JCW yapacan offfff
hatta sahibindende JCW bodykitli, siyah vardı sanırım1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence bu arabayı bir JCW yapacan offfff
hatta sahibindende JCW bodykitli, siyah vardı sanırım
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBodykit ilk is zaten bakalim bugun Aren'le oturup bir bakicaz piyasa da neler var senin araba ayn'de mi? Onu da gorseydik)
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBodykit ilk is zaten bakalim bugun Aren'le oturup bir bakicaz piyasa da neler var senin araba ayn'de mi? Onu da gorseydik)1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHersey guzel hos da senin esyaları filan nereye koyacaksın o arabayı alırken işe taksiyle filan gider gelirsin artıkMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
Yorum Yap