Arkadaslar bu arac forumda kimse de yok mu? Hic konu acılmamıs simdiye kadar bunla ilgili.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R57 Cabrio
Çöküş
X
-
OzanbaltaEtiketler: Hiçbiri
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bu arac forumda kimse de yok mu? Hic konu acılmamıs simdiye kadar bunla ilgili.
-
Ozanbalta
-
ozgur abi yazar birazdan gorurse ne tarz bir deneyim arıyorsun ki Ozanım1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ne biliyim dostum nedir nasildir falan, borusani aradim sordum ellerinde yokmus hic, yoksa gidip bakicaktim
Yorum Yap
-
Ozanbalta
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23865693/detay
Bak bu hosuma gitti baya. ciddi ciddi dusunuyorum ama bir once gormem lazım aracı adam gibi. bagajı yeticekmi bana emin degilim.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonusalim valla, olmadi direk arabalari takas ederiz)
Wishkomisyon%5man
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOle bisi olursa (tabii +/- hesaplanarak) ben komisyon olarak bir-iki poz photo isterim isvelisinden (Tabiiki Giovanni'nin)
Wishkomisyon%5man
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23865693/detay
Bak bu hosuma gitti baya. ciddi ciddi dusunuyorum ama bir once gormem lazım aracı adam gibi. bagajı yeticekmi bana emin degilim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOyle olmasa da cekeriz abi ama hemen vermiyorum fotograflari Aren soylemeden ben soyliym dedim) cok sikayetciler benden)
VE
Ozgur Pasa'nin bu konuyu okumasini can-i gonulden diliyorum.....
Wishherbokamaydanozolmasanolmazman
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Nihat'cim tesekkurler, burda hosuma giden bir-iki arac var, ayarlayabilirsem once onlara bir goz aticam.
Yorum Yap
Yorum Yap