Yok ya rft almam da adam öyle deyince şaşırdım dedim aracın acaba rft ye göre bişeyimi var
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Runflat lastik önerisi olan var mı
Çöküş
X
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok ya rft almam da adam öyle deyince şaşırdım dedim aracın acaba rft ye göre bişeyimi var35 PH 047
2006 R52 COOPER S CABRIO
sigpic
Yorum Yap
-
Bende rft den ps4 lere gectim yuksek hizda rft ye gore tedirgin edici.ps4 lerle yakit tasarrufuda yaptim.Benim uyelere bir sorum olucak aracinin bagajina stepne sigdirabilen varmi.Suan bende de kopuk var lastik patladiginda pek lastikciye kadar goturcegini dusunmuyorum.Onceden kopuk kullanan varsa iseyariyormu.
Yorum Yap
-
Aslı Slayerx tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende rft den ps4 lere gectim yuksek hizda rft ye gore tedirgin edici.ps4 lerle yakit tasarrufuda yaptim.Benim uyelere bir sorum olucak aracinin bagajina stepne sigdirabilen varmi.Suan bende de kopuk var lastik patladiginda pek lastikciye kadar goturcegini dusunmuyorum.Onceden kopuk kullanan varsa iseyariyormu.sigpic
Yorum Yap
-
Arkadaşlar, aracımı sıfır km aldığım için üzerinde RFT lastikler var.
Kış geldiğinde bende normal bir kış lastiği alacağım.
Hatta sonrasında yaza geçerken yeni bir takım lastik almak istiyorum RFT olmayan.
Sormak istediğim, aracımda stepne ve tamir kiti olmadığı için muayeneden kalıyor mu?
bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mıdır?
Yorum Yap
-
Aslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar, aracımı sıfır km aldığım için üzerinde RFT lastikler var.
Kış geldiğinde bende normal bir kış lastiği alacağım.
Hatta sonrasında yaza geçerken yeni bir takım lastik almak istiyorum RFT olmayan.
Sormak istediğim, aracımda stepne ve tamir kiti olmadığı için muayeneden kalıyor mu?
bu konu hakkında kesin bilgisi olan var mıdır?
3 kere miniler ile muayeneye girdim,tamir kiti gibi bir mevzu olmadı hiç.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterStepne bu arabaların orjinalinde olmadığı için muayeneden geçiyor.
3 kere miniler ile muayeneye girdim,tamir kiti gibi bir mevzu olmadı hiç.
içime su serpildi
Yorum Yap
Yorum Yap