Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yok ya rft almam da adam öyle deyince şaşırdım dedim aracın acaba rft ye göre bişeyimi var
BMW ve Mini'lerin standartta runflat ile geldiği, dolayısıyla araçların süspansiyonlarının ve tüm ayarlarının buna göre olduğu, düz lastiklerin bu tip araçlarda normalden daha kısa sürede yıprandıklarıyla ilgili ciddi bir yazı okumuştum... Şimdi aradım bulamadım yazıyı... Yine de geçen hafta alıp kullanmaya başladığım Michelin Primacy 3 ZP runflatlerden inanılmaz memnunum, bunlarda da teknoloji gelişmiş herhalde...
Bende rft den ps4 lere gectim yuksek hizda rft ye gore tedirgin edici.ps4 lerle yakit tasarrufuda yaptim.Benim uyelere bir sorum olucak aracinin bagajina stepne sigdirabilen varmi.Suan bende de kopuk var lastik patladiginda pek lastikciye kadar goturcegini dusunmuyorum.Onceden kopuk kullanan varsa iseyariyormu.
Bende rft den ps4 lere gectim yuksek hizda rft ye gore tedirgin edici.ps4 lerle yakit tasarrufuda yaptim.Benim uyelere bir sorum olucak aracinin bagajina stepne sigdirabilen varmi.Suan bende de kopuk var lastik patladiginda pek lastikciye kadar goturcegini dusunmuyorum.Onceden kopuk kullanan varsa iseyariyormu.
Lastik yarılmadığı sürece köpükle iş görebilirsiniz. Ben kullandım uzun süre, bir sıkıntı yaşamadım. Küçük stepne bagaja sığar bence. Bulundurabilirsiniz.
Yorum Yap