Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sprintbooster hakkinda.
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBTG getiriyor sprintbooster'ı. Pedal Commandder isimli bir cihaz daha var ve sprint booster a göre daha efektif olduğunu duydum ama hiç denemedim. Bu arada malum siteden 2. el bulmak daha avantajlı olabilir. 0 fiyatları biraz yüksekti en son hatırladığım kadarıylaEn son düzenleyen Ekrem Alp Y; 02-06-16, 15:44.[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim sprintte 2 mod var tek tıkta yeşil çiftte kırmızı oluyor pedal tepkimesi inanılmaz değişiyor.. tabi bunun şanzıman ve diğer aktarma organlarına verebileceği muhtemel zararları hesaba katmak lazım..[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap
-
Normalde araçların pedal tepki voltajı 0.2 volt civarındadır. Sprintbooster ve benzeri ürünler bu voltajı yükselterek gaz tepkisini değiştirir. Mesala sprint booster kırmızı modda iken 0.8 volta çıkartıyor bu tepkiyi. Böylece pedala bastığınızda ECU ya giden voltaj daha yüksek olacağı için, araç tüm hızlanma hesaplamalarını daha çabuk yerine getiriyor.
Bu nedenle sadece kalkışta değil tüm viteslerde gaz tepkisinin artmasını sağlıyor. Bu başlığın 2. sayfasında kendi aracımda çektiğim 2 video mevcut. (kapalı ve kırmızı mod açık). Turbo basıncının artış hızı size bir fikir verecektir.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNormalde araçların pedal tepki voltajı 0.2 volt civarındadır. Sprintbooster ve benzeri ürünler bu voltajı yükselterek gaz tepkisini değiştirir. Mesala sprint booster kırmızı modda iken 0.8 volta çıkartıyor bu tepkiyi. Böylece pedala bastığınızda ECU ya giden voltaj daha yüksek olacağı için, araç tüm hızlanma hesaplamalarını daha çabuk yerine getiriyor.
Bu nedenle sadece kalkışta değil tüm viteslerde gaz tepkisinin artmasını sağlıyor. Bu başlığın 2. sayfasında kendi aracımda çektiğim 2 video mevcut. (kapalı ve kırmızı mod açık). Turbo basıncının artış hızı size bir fikir verecektir.
ikisi ile de konuştum kimse yoğurdum ekşi demiyor maalesef..[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göster1. ve 2. kadar olmasada her viteste artış hissediliyor[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Alp Y tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet onu inceledim , oldukça farklı tepki veriyor.Sizde ki hangi marka acaba ?
ikisi ile de konuştum kimse yoğurdum ekşi demiyor maalesef..
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen sprint booster kullanıyorum. Son 3 MINI aracımda da sprintbooster kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Ama şöyle bir gerçek var, sürekli kırmızı modda kullanmak özellikle aks lara zarar verebiliyor, tabi sürekli ani kalkışlar yapılırsa[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göstersport mod+sprint booster+iskender dp+ jcw egzos[FONT=Trebuchet MS]35KAM70 ┆◤dreamcrusher◥[/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap